Şimdi Ara

Soğuk Havada Şarjım Anıden Bitiyor ve Telefon Kapanıyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene böyle bir sorun yoktu. Soğuk havalardan kullanıyordum bir şey olmuyordu. Bu sene dışarısı soğukken şarjım %60 atıyorum kademeli olarak %5 e kadar düşünüyor 10 dk içinde ve kapanıyor bu sorunu yaşayan var mı ? Geçen sene kapanmayan telefon bu sene neden kapanır.
    Ayrıca soğukta sarj bile olmuyor sıcağa geçince telefonj açtığımda pil yeniden %60 oluyor bu nasıl sorundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rather -- 15 Ocak 2018; 12:4:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefon modeli nedir ? Eğer 6s ise pili hatalı seriden dir büyük ihtimal. Garantisi bitmeden bu değişimden faydalanabilirsiniz.

• Marketten apple destek uygulamasını indir

Destek alın , pil değişimi ordanda sizi arayalım seçeneğini seçin 5 saniye içinde seni arıyorlar

pilime bakabilirmisiniz de uzaktan telefonuna bağlanıp pil durumuna bakıyorlar

gizlilik/analiz ordada uzaktan bağlan seçeneği geliyor onu açtırıyor 2 dk sonra cihazının pil durumunu söylüyor

Bugün yaptım bana 271 kez şarj etmişsiniz cihazınızı ve %90 performansını var bence batarya değiştirmenize gerek yok diye bilgi verdi

• İstan34bul kullanıcısına yanıt
    Bunu bilgisayar üzerinden yaptım. Donanımınız harika pilde iyi testi geçiyor ama 500 döngüye ulaşmadığı halde yıpranmış görünüyor dedi. Normal olduğunu söyledi bende geçen sene yoktu böyle şey dedim. 1 senedir kullandığım için pilde yıpranmalar olduğundan normal dedi. Yani servise versem para isteyecekler pil değişimi yapmayacaklar sanırım yollayacağım ama... arkadaşlarımda da var böyle şeyden şikayetçi olan yok. Telefonum 6s ama hatalı pil serisi olan serilerden değil.

• Rather kullanıcısına yanıt
    Pc den nasıl yapılıyor bende diğer cihazlarıma yaparım.

Pil değişimi döngüye performansa bakmıyorlar 130tl verdinmi sorgusuz sualsiz değiştiriyorlar. Şart yok

bu yıl içinde 5-10 ay sonra değiştir seneye tekrar 300-350tl olacaktır pillerin fiyatı

• soğuk havada pil kullanan cihazların çalışmaması normal

2005 yılında kullandığım nokia'da kapanıyordu benim hava aşırı soğukken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 16 Ocak 2018; 10:40:12 >
  • 6s Plus varken aynı sorunu ben de yaşıyordum. Sırf bu sebepten s7 edge almıştım. Şimdi 8 plus kullanıyorum. Henüz 0’ın altı soğukla karşılaşmadı, ben de sonucu merak ediyorum ☺️

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon durmadan titriyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İstan34bul kullanıcısına yanıt
    Apple’ın kendi internet sitesinde destek kısmı var oradan. %81 miş pil performansı servise vereceğim sanırım dışarıda %10 sarj 10 dk da bitiyor içeride 40 dk da bu kadar soğuk pili etkiler mi yahu dışarısı 6 derece 😂

• Rather kullanıcısına yanıt
    %81 baya düşük sayılır 130tl sıkışmış😀

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.