Şimdi Ara

Sofya Tıp Fakültesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
4.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.egitimnoktasi.com/pages/tr/Hizmetler_DilOkulu/Universite/AvrupadaUniversite/BulgaristanSofyaTipUniversitesi.asp

Beyler daha önce burda okuyan tanıdığınız falan var mı yıllık 10 bin lira la ! Bence bayağı ucuz

• 4500 euro hazırlık sonra yıllık harç 6 bin 4 sene eder 24 bin toplamda oldu 28500 euro o paraya öküz alırız
  • efe durumlar nasıl snin tıp zor mu tıp zora girdiyse ftr düşün derim
  • Kaç aldın ygs den bugun kaç netin var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oonur451

efe durumlar nasıl snin tıp zor mu tıp zora girdiyse ftr düşün derim

Ya seneye ya da yurtdışı

@Avantilazio

Kanada'da tıp eğitimi yıllık harcı 33.000€
  • Yurtdışındamı çalışacaksın ömür boyu Türkiye'ye geçiş yapılamıyor diye biliyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih52

Yurtdışındamı çalışacaksın ömür boyu Türkiye'ye geçiş yapılamıyor diye biliyorum?

''STS'' gir min 50 al , denklik böyle alınıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeKIRCA

quote:

Yurtdışındamı çalışacaksın ömür boyu Türkiye'ye geçiş yapılamıyor diye biliyorum?

Tamamda 4 yıl mıydı avrupada suresı bunun yeterli oluyormudur yani birde denklik alamadıgını dusun?
  • quote:

quote:

quote:

Tamamda 4 yıl mıydı avrupada suresı bunun yeterli oluyormudur yani birde denklik alamadıgını dusun?

6 yıl eğitim avrupa birliği ülkesi olduğu için istedigin ülkede calis
    türkiyede sts ile denklik al
  • İyi o zaman ayrıca bu sınavla mı alıyor ygs lys 'de aldıgın puanın bır etkısı varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih52 -- 16 Haziran 2012; 23:12:50 >
  • bulgaristan da üniversite okunmaz diye düşünüyorum. daha gelişmiş ülkeleri tercih etmen yararına olur. bulgaristana gidersen seks yapmaktan adam akıllı ders çalışamazsın zaten.

sofyaya gittim birkaç kez hatunları çok güzel ve rahatlar. ama üniversitelerinde parayla not satma, adam kayırma gibi olaylar had safhada oralara gidip güzel eğitim alanı daha duyamadım. Ayrıca orada bulunan Türklerinde %99'undan salataya cacık olmayacağı için Türklere antipatik bakıyorlar haklı olarak ve dediğim gibi çok gelişmiş bir ülke değil Türkiye'yi ararsın sonra.

ver parayı adam gibi bir yerde oku, zaten doktor olduktan sonra o okula verdiğin parayı 1 senede rahat kazanırsın.
  • Azerbaycan daha mantıklı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

bulgaristan da üniversite okunmaz diye düşünüyorum. daha gelişmiş ülkeleri tercih etmen yararına olur. bulgaristana gidersen seks yapmaktan adam akıllı ders çalışamazsın zaten.

sofyaya gittim birkaç kez hatunları çok güzel ve rahatlar. ama üniversitelerinde parayla not satma, adam kayırma gibi olaylar had safhada oralara gidip güzel eğitim alanı daha duyamadım. Ayrıca orada bulunan Türklerinde %99'undan salataya cacık olmayacağı için Türklere antipatik bakıyorlar haklı olarak ve dediğim gibi çok gelişmiş bir ülke değil Türkiye'yi ararsın sonra.

ver parayı adam gibi bir yerde oku, zaten doktor olduktan sonra o okula verdiğin parayı 1 senede rahat kazanırsın.

yurtdışında başka okunabilecek tıp var mı makul fiyatlara

• ciddi ciddi düşünüyorum yok mu bana yardım edebilecek sofya tıp ile ilgili bilgi verebilecek denklik vs
  • usta senın ıyıydı durum ben mi karıstırıyorum turkıyede tıp olmuyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOKBAR

usta senın ıyıydı durum ben mi karıstırıyorum turkıyede tıp olmuyor mu ?

mezuna kalırsam bir çok hocam da kesin gözüyle bakıyor tıpa ama mezuna kalmaktansa yurtdışında okumayı falan düşünüyorum arkadaş da var benle gelecek o yüzden üni araştırıyorum şuan
  • quote:

http://www.egitimnoktasi.com/pages/tr/Hizmetler_DilOkulu/Universite/AvrupadaUniversite/BulgaristanSofyaTipUniversitesi.asp

Beyler daha önce burda okuyan tanıdığınız falan var mı yıllık 10 bin lira la ! Bence bayağı ucuz

bence azerbaycan ı düşün yıllık 2bin dolar. bende düşünüyodum araştırmıştım geçenlerde haftaya daha ayrıntılı bakıcam şartlarına

edit:http://bakuturkleri.com/2007/12/02/azerbaycan-tip-universitesi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kardes kromatit -- 17 Haziran 2012; 19:58:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kardes kromatit

quote:

http://www.egitimnoktasi.com/pages/tr/Hizmetler_DilOkulu/Universite/AvrupadaUniversite/BulgaristanSofyaTipUniversitesi.asp

bence azerbaycan ı düşün yıllık 2bin dolar. bende düşünüyodum araştırmıştım geçenlerde haftaya daha ayrıntılı bakıcam şartlarına

benim için önemli olan denklik bulgaristan çok uygun yıllık 10bin lira hem de ingilizce ama denklik yoksa gözümde hiç
    avrupa birliği olan tüm ülkelerde çalışabiliyorum ama türkiye de çalışamadıktan sonra önemi kalmıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kardes kromatit

quote:

benim için önemli olan denklik bulgaristan çok uygun yıllık 10bin lira hem de ingilizce ama denklik yoksa gözümde hiç
    avrupa birliği olan tüm ülkelerde çalışabiliyorum ama türkiye de çalışamadıktan sonra önemi kalmıyor

doğru haklısın iyice araştırmk lazım. senin ygs iyiydi yanlış hatırlamıyosam. türkiyede girersin bence karamsar olma

• Şöyle söyliyim ben Sofya da okuyorum diş hekimliğinde gayet memnunum tıp dünyanın heryerinde aynı hocalarda gayet iyi bana kalırsa okul bahane iş öğrencinin kendisinde,denklik konusuna gelince üniversite sınavı sonrasında tercih yapmadan gittiğin hiç bir okulun Türkiye de denkliği yok.Buna dünyanın en iyi üniversitesi olan Harverd Tıp Fakültesi de dahil.Bilgi almak isteyen arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olabilirim..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.