Şimdi Ara

şoförlük mü ? masa başı mı daha rahattır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • özelde şoför değil devlette kadrolu memur şofor diyorum gençler. masa başıda devlet için sordum.

evet şoför luk mu daha ıyı yoksa masa basında memur olmak mı daha ıyıdır. bı arabayı yıkarsın bıde gıdecek doneceklerı toplarsın dıye dusunuyorum.

tanıdıklarınızda anne - babalarınızdan varsa örnekler verebılırsenız çok müteşekkir kalacağım.saygılar efenniim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ken Ichijouji -- 8 Şubat 2014; 18:43:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ikisinden birini bul yat kalk dua et
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuzelAdam

ikisinden birini bul yat kalk dua et

inşallah.

• gezip dolaşmayı seviyorsan şoför ol. eğer tembelsen. totonu kaldırmaya üşenen bir tipsen masa başı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnmklvym

gezip dolaşmayı seviyorsan şoför ol. eğer tembelsen. totonu kaldırmaya üşenen bir tipsen masa başı.

tembelim. totonusu kaldırmaya üşenen biriyim gezmeyi sevmem. şoförlük rahattır diye onu seçmek istiyorum. ?

• Hocam bu devirde memur olmak bana cazip geliyor. 20 yasindayim memur olup garanti para kazanmak yani 10-15 yil sonra bu ulkenin durumu maddi kosullar is konusu nasil olur bilinmez daha kotuye gidecegi asikar memur olup halk tabiriyle sirtini devlete dayamak lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 10don_bagı

quote:

Orijinalden alıntı: cnmklvym

gezip dolaşmayı seviyorsan şoför ol. eğer tembelsen. totonu kaldırmaya üşenen bir tipsen masa başı.

tembelim. totonusu kaldırmaya üşenen biriyim gezmeyi sevmem. şoförlük rahattır diye onu seçmek istiyorum. ?

ben çok fazla gün içinde harekat etmeyi sevmem. masa başı işim var rahatım. şoför beden yorulur. masa başı kafa. bunuda unutma bence. tavsiye tabi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10don_bagı

evet şoför luk mu daha ıyı yoksa masa basında memur olmak mı daha ıyıdır. bı arabayı yıkarsın bıde gıdecek doneceklerı toplarsın dıye dusunuyorum.

tanıdıklarınızda anne - babalarınızdan varsa örnekler verebılırsenız çok müteşekkir kalacağım.saygılar efenniim...

Buz gibi havada arabayı yıkayacaksın . Oto yıkamaya vermezsen tabi
  • babam kamyon şöföru çok yorucu ve ahım şahım para kazandırmıyor.tabiki masabaşı iş.duzenli bir gelirin oluyo ama kamyonda iş olursa gidiyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri kapıyı çarpacak biri ter kokacak biri küfredecek biri radyoyu beğenmeyecek ne yapacaksın şoförlüğü. Aç klimayı otur masanın başına önüne dandik bi hesap makinesinden 1837837 yaz ters çevir leblebi olduğunu gör
  • Biraz daha detaylı anlatsaydın daha isabetli yorumlar yapabilirdik.Milyon tane masa başı iş var en kötü ihtimal maaşları söyleseydin.
  • özelde şoför değil devlette kadrolu memur şofor diyorum

• masaüstü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.