Şimdi Ara

Şöförlük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün söförrlük ögrenmeye gittim otomatik vitesli arabayla yanımdaki ordan git burdan git bir yolu 3/4 kere u dönüşü yaptırdı Elinle dizime bastırarak gaza bastırdı yavaş gidiyorum diyerek kaldırıma yakın gidiyorsun diye elimdeki direksiyonu kendisi dışa kırdı sonrada kafama vurmaya başladı arabayı sıkıştırdın diye dedi ben hepten aptal gibi oldum bütün bildiklerimi unuttum birdaha kolay kolaya araba kullanıcagımı zannetmiyorum.

• nasıl kafana vurdu bee

Hoca olsa, otomatik vitesle öğretmez zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 5 Şubat 2012; 17:51:19 >
    Kendime 4 kural koydum! Alkol alma, Hızlı gitme, Hızlı gitme, Hızlı gitme. *Sonra kendime 4 kural daha koydum! Hatalı sollama, Makas atma, Emniyet kemeri tak, Daha yavaş git. * En önemlisi "Arabada sevişme!"

Mazut Pawıı ~~ Kendi Mazotumu Üretmeye Çalışırken Kimyager Olacağım.. ~~
  • Hoca degildir bence hoca olsa ben kapiyi acar atardim assagi sonrada ustune surerdim arabayi paraiyla degilmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Somewhere over the rainbow.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mea97

Malesef hoca degil , tanıdıgım.

o tanıdığın içine tüküreyim. onunla ahbaplık ilişkini kes bir an önce..
    Ehliyet Sınavı Yardımm
    7 ay önce açıldı
    ehliyet
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • _____________________________
  • Hoca felan degil erkek kardeşim beni araba ögreten.
  • Babadan, abiden fırça yemeden araba kullanmayı öğrenemezsin. Ben babamdan öğrendim, yediğim fırçanın, azarın haddi hesabı yoktur. Kardeşime de araba kullanmayı ben öğrettim, onun da benden yediği fırçanın haddi hesabı yok. Şu anda ikimiz de gayet dikkatli şoförüz, orası ayrı.
  • delikanlı, bir de "alt yazı editörü"sün. üstelik, yazar da değil editörlük yapıyorsun. araba kullanmayı öğrenmeden önce türkçe ve yazım kurallarını öğren biraz. yüzlerce çocuk, senin alt yazı editlerini okuyup gelişecek. yazık ki ne yazık...

siz türkçe derslerinizi kimden alıyorsunuz, Allah aşkına? "editör" olmasan bir şey demezdim, sonuçta "bilmiyorsa kendine bilmiyor" der geçerdim de, ünvan sahibi kişiler herkesten daha dikkat etmek zorunda, değil mi ama?..
    Beraber gayet güzel çalıştık, panik yapmasın diye her yanlışında "olur böyle şeyler, ben de çok hata yapardım" diyerek cevap veriyordum.. Ayrıca bir hareketi birkaç kez yanlış yaptığında (mesela yokuşta kalkma) o hareketi bırakıp başka bir şeye geçiyorduk (mesela yere koyduğum iki cisimi ortalayıp arasından geçme)
    Bir hafta çalıştıktan sonra artık eleman her şeyi kendisi yapmaya başladı, ben sadece yanında oturup etrafı seyrediyordum..

Sana tavsiyem, sakin ve sabırlı birini bul..

Orijinalden alıntı: BaRiS

Babadan, abiden fırça yemeden araba kullanmayı öğrenemezsin. Ben babamdan öğrendim, yediğim fırçanın, azarın haddi hesabı yoktur. Kardeşime de araba kullanmayı ben öğrettim, onun da benden yediği fırçanın haddi hesabı yok. Şu anda ikimiz de gayet dikkatli şoförüz, orası ayrı.

ben hiç laf yemedim. hata yaptığımda babam beni hiç azarlamadan işin doğrusunu anlattı gösterdi. hareket halinde bu tarz şeyler kazaya sebebiyet verir.
    Türkçe'de cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İnglizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçe'yi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aya

delikanlı, bir de "alt yazı editörü"sün. üstelik, yazar da değil editörlük yapıyorsun. araba kullanmayı öğrenmeden önce türkçe ve yazım kurallarını öğren biraz. yüzlerce çocuk, senin alt yazı editlerini okuyup gelişecek. yazık ki ne yazık...

siz türkçe derslerinizi kimden alıyorsunuz, Allah aşkına? "editör" olmasan bir şey demezdim, sonuçta "bilmiyorsa kendine bilmiyor" der geçerdim de, ünvan sahibi kişiler herkesten daha dikkat etmek zorunda, değil mi ama?..

Amma güldüm hee
    Editör değil, troll o
    Kendime 4 kural koydum! Alkol alma, Hızlı gitme, Hızlı gitme, Hızlı gitme. *Sonra kendime 4 kural daha koydum! Hatalı sollama, Makas atma, Emniyet kemeri tak, Daha yavaş git. * En önemlisi "Arabada sevişme!"

Mazut Pawıı ~~ Kendi Mazotumu Üretmeye Çalışırken Kimyager Olacağım.. ~~

• quote:

Orijinalden alıntı: kudal

quote:

Babadan, abiden fırça yemeden araba kullanmayı öğrenemezsin. Ben babamdan öğrendim, yediğim fırçanın, azarın haddi hesabı yoktur. Kardeşime de araba kullanmayı ben öğrettim, onun da benden yediği fırçanın haddi hesabı yok. Şu anda ikimiz de gayet dikkatli şoförüz, orası ayrı.

ben hiç laf yemedim. hata yaptığımda babam beni hiç azarlamadan işin doğrusunu anlattı gösterdi. hareket halinde bu tarz şeyler kazaya sebebiyet verir.

Araç kullanmayı boş yollarda ve boş arazilerde öğretti babam. Yaşım da 12'ydi sanırım, debriyaja sonuna kadar zor basıyordum. 1996 model Nissan Primera'mız vardı. Yaşım epey küçük olduğu için pek sabırlı davranmamış olabilir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kudal

quote:

Araç kullanmayı boş yollarda ve boş arazilerde öğretti babam. Yaşım da 12'ydi sanırım, debriyaja sonuna kadar zor basıyordum. 1996 model Nissan Primera'mız vardı. Yaşım epey küçük olduğu için pek sabırlı davranmamış olabilir

bana da trafikte öğretti. daha doğrusu köy yolarında öğretti 10 yaşındayken adaş.. R12 de öğrendim.

• Aynısı bi tanıdığımıza oldu ehliyeti ilk aldığı zamanlarda 22 yaşındaki koca adama babası trafikte hata yapınca ensesine allah ne verdiyse yapıştırıyor o gün bu gündür araba sürmüyor. İnsan heyecanlanır biraz sinirlenir ama vurmak ne demek ya.

Babam bana 9-10 yaşındayken arabayı verirdi boş köy yollarında sürerdim tabiki hata yaptım ama vurmayıp insan gibi izah ettiği için çok büyük hevesle sürüyorum hala.

Sana tavsiyem bir daha asla o adamın arabasına binme ne olursa olsun. Zamanı gelince kursta öğrenirsin ilgilenmezlerse özel ders alırsın yeter ki bu tarz adamlarla muhattap olma.

When a man lies, he murders some part of the world
    These are the pale deaths which men miscall their lives
    All this I cannot bear to witness any longer
    Cannot the kingdom of salvation take me home
  • komik :))))
    Tyler Durden
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.