Şimdi Ara

Şoförler Cemiyeti Evrakı nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ehliyet sınavını kazandım bütün evraklar tamam bir tek şoförler cemiyeti odasından evrak alınacakmış o evrak ehliyet için şartmıdır o evraksız randevu alıp gitsem ehliyeti verirlermi acaba ?

• O evrağı doldurmadan ehliyet alamassın. Normalde kaliteli sürücü kursları o evrakları kendi toptan alıp her kursiyerin evrağını dolduruyorlar size tüm evrakları tek bir klasörde veriyorlar siz o evrakla direk gidiyorsunuz emniyete. Ama dandik sürücü kursları uğraşmıyor mecburen gidip şöförler odasından 5 liraya almanız ve sonrada doldurmanız gerek.
  • peki şoförler cemiyeti odası nerededir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pokeci14

peki şoförler cemiyeti odası nerededir ?

Karakolun hemen yanında beyaz bir klübe gibi bir şey var. Ben ordan almıştım.
  • Ne yapsak ta ehliyet ya da araç almak isteyenlerden biraz daha para tırtıklasak diye düşünen yetkililerin bulduğu, büyüklerimizin de göz yumduğu modern bir soygun yönteminin matbu halidir.
  • problem edecek bir olay değil, alınan evrak da değil, boş bir form alıyorsun 1-2 lira bişey sıranı beklerken doldurursun zaten, ücretli olarak doldurmak isteyen elemanlar olur, doldurmayı beceremeyeceksen onlara yaptırırsın, ben kendim yapmıştım

şöförler odası trafik tescil bürolarının yakınına bir mobo kabin koyar, genelde orada satılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 21 Temmuz 2011; 14:53:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.