Bildirim
Sodayı buzlukta unutmuşum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Kendinide unutsaydın -
Geçmiş olsun. -
aynısı benim başıma da gelmişti ama ben büyük soda şişesini(cam) unutmuştum. Her yer cam kırığı olmuştu -
eritip bi tadina bakar misin hocam bakalim tadi ayni olcak mi :D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendini de unutsaydin keske
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendini de unutsaydın
Madensuyunu Kızılcahamam'dan için, Kızılay neymiş -
tadına bi baksana. bende merak ettim şimdi
teneke kutuda kolayı unutsanda durum değişmiyor yada bardağa kola koy at buzluğa kabarış şekilde donar
-
Buzlukta en fazla 10-15 dakika tutun. Yoksa asiti kaçıyor ve tadı değişiyor. En uygunu yer bozdolabının yumurtalık bölümü. Ve kola alırken cam alın en gerçek tadı alırsınız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de unutmustum bir baktim donmus tamamen ama patlamamis. Kapagi acilmos biraz yukari dogru donup kalmis. Patlar falan diye balkona goturup birakayim dedim salondan gecerken elimde patladi biraz kanamisti elim
EM ONU -
Dolapta et falan varsa iyi bakın yemwkten yesil cam çıkıyor babamım bi bakışı vardı
yala em onu -
Aynısını senin anana bacına yapsalar hoşuna gider miydi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X