Şimdi Ara

SNS DURDURULDU HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Galaxy Note 2 kullanıyorum. Galeriye girince SNS Durduruldu. hatası alıyorum. Belki başka bi yerdede verir ama ben galeride rastladım. Yok mudur bunu bir çözümü?

• Daha önceleri yanlış hatırlamıyorsam bu tip bir sorunu Hesap senkronizasyonların da yaşadığım bir sıkıntı da denk geldim. Hesap senk. ayarlarına bakar mısınız ? Bu hatayı sadece galeri de mi alıyorsunuz ?
  • XMT kullanıcısına yanıt
    Nasıl çözdün peki...
  • Hangi uygulama da bu hatayı alıyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hesap senkronizasyonları
  • Hesap senk. Ayarların da Facebook ile ilgili sıkıntı vardı. Uygulamayı kaldırıp tekrardan kurduğum da hesap senk. ayarların için de facebook ve Samsung senk. ayarlarını görecekseniz burada eşitlenemeyen (büyük ihtimalle ilk kurulum da erişim izni verilmeyen) bir uygulama olabilir. (örnek: galer, takvim vs)

Eyvallah sağ ol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Facetime kullanılamıyor hatası
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki bir şey daha sorucam samsung galaxy III mini telefondan facebook videoları açarken "istediğin sayfa bulunamadı" hatası veriyor neyden kaynaklanır
  • Uygulamadan mı giriyorsunuz yoksa tarayıcıdan mı erişim sağlıyorsunuz ?

uygulamadan
  • Bu tip sorunla daha önce hiç karşılaşmadım fakat erişmeye çalıştığınız video mobil ziyaretçilere kapalıysa görüntüleyemiyor olabilirsiniz. Isterseniz bir de Facebook hesap ayarlarından Güvenlik Ayarları -> tanınan cihazlar be aktif oturumları kapatıp tekrardan deneyiniz.

teşekkür ederim...
  • Hocam dediğin gibi senkron sorunu var galiba. Cihazım da ayarlar kısmından Hesaplar'a basar basmaz SNS durduruldu. deyip donuyor içine girmiyor. Telefonu fabrika ayarlarına mı döndürmem lazım ?
  • Fabrika ayarlarına geri döndürüp, hesaplar sekmesi altın da yeniden kurulum yapın. Sorun yaşarsanız tekrardan yazarsanız yardımcı olurum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.