Şimdi Ara

SNR MARGİN DEĞERİ DÜŞÜRME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirtiğim gibi snr margini 5 veye 6 düşürmek istiyorum download hızımın artması için adsl2 plus kullanıyorum 3mbps download alıyorum elimde airtest-rt206v1 ve türk telekom (TD-W9970V3) modemi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur.krtas -- 15 Haziran 2020; 13:16:2 >

• DMT diye bir program var. Broadcom chipsetli modemlerde telnet üzerinden bağlanıp snr ve modulasyon değiştirmeye izin veriyor. Bu programı indirdiğimiz site kapatılmış ben sizin için upload edip link atıyorum.
  • teşekkürler hocam çok sağolun :) uzun zamandan beri arıyodum
  • peki snr düşürdüğümde maksimum hızım artarmı mesala 3mbps hız alıyorum snr 5 düşürdüm 5mbps filan olurmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur.krtas -- 15 Haziran 2020; 14:0:19 >
  • dmt nasıl kullanılır onun hakkında da bilgim yok ne yapmam lazım snr margini nerden düşürcem teşekkürler
  • hocam dmt ile modeme bağlanamıyorum panel şifresi adını yazıyorum neden acaba modem td-w9970
  • Hocam snr margini siz düşüremezsiniz ki hızınız yükseldikçe snr düşer bunuda müşteri hizmetlerini arayarak veya ozelmusteriyonetimi@turktelekom.com.tr adresine mail atarak yaptırabilirsiniz. Durumunuzu belirtin snr Margin değerini 8 e sabitlemelerini maksimum hızı almak istediğinizi mailde belirtin abonelik numarası ve irtibat telefonu da yazın sizinle ilgileneceklerdir. 8 den düşük snr da kopma yaşanıyor ben şuan 8 e sabitlenmiş şekilde kullanıyorum snr 5 de bağlantıniz kopar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Onur.krtas O kullanıcısına yanıt
    Bakın kendi değerlerim bunlar. Snr 8. Modemde yazan maksimum veri oranı alabileceğeniz en yüksek hızdır. İstediğiniz kadar snr düşsün maksimum hızın üstünde hız veremezler size eğer maksimum üzerinde yüksek hız tanımlanırsa bağlantı olmaz interneti kullanamazsiniz

SNR MARGİN DEĞERİ DÜŞÜRME

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SNR MARGİN DEĞERİ DÜŞÜRME
  • miskindvd kullanıcısına yanıt

Hocam bu zyxelde kullanılabiliyor mu telnet yoktu sanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unununium U kullanıcısına yanıt

Modemin modeli ile değil de chipset ile alakalı, broadcom değilse çalışmıyor sanırım. Ben zyxel wmg3312 ile kullanamadım. Zaten bunun çalışması için sadece ADSL modem olması lazım VDSL olunca sıkıntı oluyor

• miskindvd kullanıcısına yanıt

sizin attığınız link uçmuş zaten :/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.