Şimdi Ara

SNR Değeri Minimum Kaç db Olmalı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
11
Favori
64.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar
    Bende sizden bir yardım rica edeceğim modemin arayüzüne giriş yaptığımda sizin gibi hattın max çıkabileceği değer yazmıyor o an hız değerleri snr bilgileri mevcut nasıl görebilirim bu max değeri ona göre hızımı yükseltmek istiyorum.

     SNR Değeri Minimum Kaç db Olmalı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serkan Sarı kullanıcısına yanıt
    https://www.speedguide.net/dsl_speed_calc.php

    3 aşağı 5 yukarı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WaapS

    Merhaba, ping sorunum zaten var da bugün oyundan düşünce upload'da bir sıkıntı olduğunu fark ettim. DSL kablosunu çıkartıp takınca farklı ip alıyor şuan upload hızında bir sıkıntı yok, ama dsl günlüğüne baktığımda power upstream -10,4dbm görünüyor. Bunun eksi olması mı gerekiyor ? başka kişilerin ekran görüntülerine baktığımda eksi falan değil.

    Turknet otomatik mesaj atıp duruyor destek kaydından. Bu durum normal mi değilse ne yapabilirim ?

    Bilen yok mu ? Uploadım da bir sıkıntı yok şuan ama değer - olarak görünüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  •  SNR Değeri Minimum Kaç db Olmalı?

    Arkadaşlar merhaba eve türknet bağlattım şimdiye kadar hep ttnet adsl kullandım 8 mb verdiler ama ben 5 e sabitledim sorunsuz kullandım. Şimdi türknetin kendi altyapısında olduğumu öğrendim yani YAPA altyapısında ve geçiş işlemlerini başlattım 100/100 veriyorlar indirme ve yükleme olarak sizce kaç alırım bu değerlerle.?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhatsn -- 5 Kasım 2019; 14:12:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba;
    bir haftadır vodafone net olan sağlayıcımda gece gündüz farketmeksizin kopmalar yaşamaktayım.Aradığımda ilk yaptıkları hızımı 16 dan 12 ye düşürmek oldu ama hiçbir işe yaramadı.Kopmalar devam ediyor,hattımın değerleri de iyi görünüyor, sorun sizce nereden kaynaklanıyor.
     SNR Değeri Minimum Kaç db Olmalı?
  • Değerler çok iyi gözüküyor. Eğer bağlı olduğunuz santral ya da saha dolabı destekliyorsa VDSL'e geçip daha yüksek hızlara ulaşabilirsiniz.

    Kopma sorununa gelince, hat değerlerinde bir sıkıntı gözükmüyor. Bu değerlere göre kopma olmaması lazım. Yani sorun modem kabloları, varsa splitter, iç tesisat, ankastre kutusu bağlantısında vs. olabilir. Bunları tek tek kontrol etmeniz gerek. Kabloların herhangi birisinde en ufak kopuk, ezik, oksitlenme vs. varsa kopma yapabilir. Kablolar hakkında bir bilginiz yoksa elektrikçi çağırarak baktırtabilirsiniz.

    Eğer bunların da hiç birisinde sıkıntı yoksa o zaman sorun bağlı olduğunuz santral portundan, bölgesel bir arızadan vs. kaynaklanabilir. Bunu çözmesi gereken de altyapı sahibi. Servis sağlayıcınızın bu sorunu altyapı sahibine bildirmesi gerekiyor.
  • YAPA profilini Hızlı yap.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
     SNR Değeri Minimum Kaç db Olmalı? SNR Değeri Minimum Kaç db Olmalı?


     SNR Değeri Minimum Kaç db Olmalı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 22 Aralık 2019; 3:0:12 >




  • Bendeki hat degerleri bu sekilde, Net galaksi kullaniyorum sozde 75 Mbps hiz veriyorlar ama ortalama 30-40 Mbps arasi bir hiz aliyorum bazen hiz 7-8 lerinde altina dustugu oluyor, ara arada (ozellikle aksam saatleri) kopmalar oluyor,
    Benim icin ozelliklede Iptv, Youtube izleme ve Download onemli ve hicbirinden randuman alamiyorum,
    Bir diger durumda hattin alabildigi max. Download degeri hergun degisiyor birgun bakiyor 90 civari birgun bakiyorum 67 civari yani surekli degisken bu nasil oluyor pek anlam veremedim,
    U6gun fiyattan dolayi bu firmayi tercih ettim ama bu konularda pekte profesyonel bir firma degiller.
    Iss degisikligi dusunuyorum gecmiste Netspeed ve Turknet kullanmistim onlardada benzer sorunlar vardi, sizce iss degisikligi yapsam bir duzelme olurmu ?

     SNR Değeri Minimum Kaç db Olmalı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba. Turknet 16mbps internet kullanıyorum. Bu değerler 16 mbps'i kaldırır mı? bu aralar aşırı derecede kopma sorunu yaşıyorum. Modemdendir deyip bir saat önce modemi değiştirdim. Eğer modemden ise Asus n16 modem almayı düşünüyorum. bu değerler için değer mi o modemi almaya?

     SNR Değeri Minimum Kaç db Olmalı?
  • arkadaşlar bir soru sormak istiyorum . evimde 75 megabite kadar bağlantı var modemim airties 5650 . modemde
    SNR Sınırı (dB): gelen 8.5 giden 25.5
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): gelen 69612 giden 27245
    Güç (dB): gelen 13.9 giden 7.2

    ---------------------------------------------------------------

    hızımda azalma kopma gibi durumlar olmuyor genelde. dün karşı binadaki komşumuzada bu modemden aldık ikimizde turknetliyiz. karşı komşum 35 megabit kullanıyor modeminde

    SNR Sınırı (dB): gelen 29.1 giden 31.1
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): gelen 91852 giden 35299
    güç db gelen 13.8 giden 6.3


    bağlantı hızını düşürtünce bu snr sınırı yükseliyormu . neden bu kadar fark var . mesela bu komşuda hızını 75 megabite kadar yaptırırsa snr sınırı düşecekmi onunda bu kadar dersiniz
  • nomadio N kullanıcısına yanıt
    Reis ben 1 hafta öncesine kadar ttnet 16 mbit kullanıyordum hiçbir sıkıntı yoktu 24 mbite çıkartınca 1 haftadır kopmalar oluyor 3-5 dk da bi sence nedendir bu değerler kötümü ne yapmam lazım müşteri hizmetlerini aradım bi sıkıntı yok dediler

     SNR Değeri Minimum Kaç db Olmalı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Değerlerde bir sıkıntı gözükmüyor,daha fazla hız bile alabilirsin ancak hattında parazit gözüküyor bu yüzden kopma yapıyor olabilir. Modem kablolarından başlayarak, varsa splitter, iç tesisat kablosu, varsa yapılan ekler, ankastre kutusu bağlantısını kontrol edin. Bilginiz yoksa bir elektrikçiye kontrol ettirin. Gerekirse yeni tesisat çektirin. Bunları yapmadan önce Türk Telekom'u arayarak ekip göndermelerini de isteyebilirsin iç tesisat kontrolü için.
  • Sağolasın. Birde şey diyorum bu mbit artınca fiyatta arttı şimdi arayıp 16 mbit e sabitlemelerini istesem acaba hız yükselttiklerinden dolayımı kopuyor öğrenmek için sorunda hızı modem kaldırmadığı içinse tekrar eski 16 mbit olan pakete geçme gibi bi şansım varmı peki çünkü o eski kullandığım 16 mbit olan sorunsuzdu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nomadio N kullanıcısına yanıt
    bide 24 mbps tahhüt ediyorlar kopup gelse bile dalgalı oluyor internet

     SNR Değeri Minimum Kaç db Olmalı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • shozy S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 35 Mbps'e kadar VDSL hizmetine kadar 75.99 TL'ye veriyoruz. Herhangi bir fiyat artışı yapmıyoruz. Dilediğiniz zaman paket değişikliğiniwww.turk.net/oim sayfamızdan yapabilirsiniz.

    Ayrıca yaşadığınız sorunla ilgili dewww.turk.net/oim sayfamızdan kayıt oluşturabilirsiniz. Arkadaşlarım oluşturduğunuz arıza kaydına istinaden kontrol ederek bilgi verecektir.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Oyun profilinde snr'ı 6'ya sabitliyorsunuz, akşam olunca
    Margin 2'ye düşüyor 400.000 kadar crc hatası olmuş bir akşamda.

    Bununla ilgili ne yapabiliriz? Standarda geçince ping yükseliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nutz kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden bahsettiğiniz sorun akşam saatlerinde yaşanan genel sorundur. Bu konuda network ekibimiz çalışmalarına devam ediyor. Ayrıca oyunlardaki sorunu örnekleri ile forumdan alarak network ekibimize ilettim. Şu an bu sorun ile ilgili kontroller yapılıyor.
  •  SNR Değeri Minimum Kaç db Olmalı?
    Degerlerim bunlar suan bir sikinti yasar miyim bunla vdsl e gecicem yakin zamanda bu degerler o zaman da degisir mi 24 mbps gecicem tesekkurler
  • fevzi.kranda F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gönderdiğiniz ekran görüntüsünde VDSL uyumlu görünmüyor. Ama müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşırsanız hizmetinizi kontrol ederek detaylı bilgi vermek isterim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.