|
|

1 Mobil
|
|
Zyxel ve Tendayı baştan eleyin bence Mobil uygulama desteği saçma bir şekilde yok Zyxel VMG3625-T50B modelini aldım 5ghz ve 1 Gigabit portu ve ucuz olması önceliğimdi Ama zamanla fark ettim ki mobil uygulaması ve ince ayar v.s çok arar oldum Asus DSL-AC56U modelini baya araştırmıştım keşke Zyxel VMG3625-T50B alacağıma üç beş daha fazla verip Asus alsaydım SNR ayarı Mobil uygulama Nas gibi kullanabilme Uzaktan erişim Torrent desteği v.s Bunlar çok güzel özellikler Asusta |
|
Asus tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. Zyxell ve Tenda'yı eleyelim. TP-Link için de tavsiyeniz olur mu hocam? Listeye eklemeyi unuttuğum Archer VR2800 var mesela. Çok pahalı ama. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
mercusys mr50g aldım bugün. Tryoldan Özellikleri harika gözüküyor. 3x3 mu mimo Beamforming Band steering 2.4ghz 600mbps 5ghz 1300mbps 6 adet 5dbi anten. Fibere geçeceğim için hızı sonuna kadar yağ gibi hissetmek istiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
benim de aklımda olan bir modeldi, guzel ozellikleri var. gule gule kullanın. ben zyxel vmg8623-t50b modemini aldım. bikac aydır kullanıyorum sorun yok 100 mbps veriyor kablolu, kablosuz |
|
![]() Arkadaşlar sıkıntı neyde çözemedim..türknet online teknik bilgilerde 58.46 download 8 upload hız gösteriiyor..fakat bendeki hız test edince (kablolu tabiiki) 8mb ila 15mb arası download hız 0,3 ile 0,6 arası upload hızları var...modem ekran görüntüsü de bu..ve arıza kaydı açtırdığımda Türknete verilen cevap ,TÜRKTELEKOM'dan müşteri kaynaklı diye..ve inat ediyor telekom..., saolsun türknet eve ekip gönderdi ve teknik ekip problem sende değil hatta dedi, bekliyoruz bakalım ama hala telekom inatla müşteri diyor..modemi söküp bina ankastreye bağladık sonuç gene aynı..aklımı kurcalayan şu , acaba modemde sıkıntı varmıdır..modem model resimde..bilen birileri yardımcı olursaa sevinirim..modemde ise sorun birebir değişim garantisi vardı değişiyim bari.. |
|
|
|
![]() Arkadaşlar özellikle geceleri 10 saniyelik kopmalar yaşıyorum.Modem ışığı bile sönmüyor. Bi ara hızım 25'e düşmüştü ![]() Onun değeleri de burada. Bi arkadaş paketimi değiştirmemi söylemişti. Sizce kopma sorunlarımın sebebi hızımın yüksek olması mı ? Daha öncesinde böyle bir sorunum yoktu. Son zamanlarda özellikle dün gece 20 defa gitmiştir. Modem değerlerinden anlayan birisi bir yorumda bulunabilir mi ? Şuan 100 mpbs'e kadar olan paket bu. Duruma göre 35'e düşürmelerini talep edicem. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luc4sHood -- 1 Mayıs 2021; 15:37:25 > |
|
Msi B850 Tomahawk / Ryzen 7 9700X / Arctic Freezer 34 eSports DUO White / Msi RTX 4070 Gaming X Trio / Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30 X 2 / CoolerMaster MB520 RGB / FSP Hyper M85 650W / SanDisk 500 GB Ultra 3D x2 / Corsair 240 GB MP510 / LG Ultragear 27GL83A-B + AOC 24" C24G1
|
|
|
İlginiz için teşekkürler fakat şuan başka bir internet sağlayıcısı kullanıyorum. Fakat böyle giderse değiştireceğim gibi @nicktatör hocam tam sınırda olduğu için böyle oluyor sanırım dediğiniz gibi. Kendilerine bi türlü ulaşamıyorum bi ulaşabilsem durumu açıklayacağım. Millenicom kullanıyorum buarada. |
|
Msi B850 Tomahawk / Ryzen 7 9700X / Arctic Freezer 34 eSports DUO White / Msi RTX 4070 Gaming X Trio / Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30 X 2 / CoolerMaster MB520 RGB / FSP Hyper M85 650W / SanDisk 500 GB Ultra 3D x2 / Corsair 240 GB MP510 / LG Ultragear 27GL83A-B + AOC 24" C24G1
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Üstatlara bir soru da ben sorayım, cevap veren olursa sevinirim. Pandemi döneminde bağlantı özellikle gündüz ve akşam saatlerinde devamlı kopuyor. 50 Mbit vdsl 2 kullanıyorum paket olarak 8 mbit upload var. Sıkıntı şu, modem ara yüzünden takip ediyorum bağlantı kalitesi, snr margin değerleri devamlı değişiyor. Hatta buyrun 5-10 dk ara ile çektiğim ekran görüntüleri; ![]() ![]() ![]() Aynı anda birden fazla telefon, işte bilgisayar adına ne derseniz deyin video vs açınca hat kopuyor. Pandemiden dolayı olduğunu tahmin ediyorum çünkü gece bunu yapmıyor. Bunun çözümü ne olabilir? Modemi alalı 4-5 ay oluyor ondan yapacağını sanmıyorum tplink WG-9970 modeli var. Hat değerleri çok dengesiz, bunun çözümü ara yüzden hız düşürmek falan mı acaba? Bu kopmaların önüne geçip stabil bağlantı elde etmenin yolu nedir? Hatta şimdi ölçtüm sabah ve öğle saatlerinde 2.7 lere falan da düşüyor. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalel99 -- 15 Mayıs 2021; 11:16:44 > |
|
|
|