Şimdi Ara

SNOPY RAMPAGE SN-RW1 vs G230 (SN-RW1 alındı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ikisi kulaklık arasında kaldım iki kulaklığı da övüyolar fakat SN-RW1'in 7.1 olması ve titreşimli olması aklımı çeliyo.Yine de sizlere sormak istedim.

Ağırlıklı olarak FPS oyunları oynarım ve dupstep,trap gibi şarkılar dinlerim.Mikrofon olmasını istiyorum fakat mikrofon kalitesinin öyle ahım şahım olmasına gerek yok ortalama olsa yeter.Ayrıca taktığım kulaklığı bazen 3-4 saat çıkartmadığım oluyo rahatlıkla önemli.Eğer mutlaka bunu almalısın dediğiniz bi kulaklık yoksa bu iki tercihten birisini söylerseniz sevinirim.Herkese iyi forumlar teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard2A6 -- 19 Temmuz 2017; 18:58:18 >

• İkisinide kullandım logitech türkiyeden almayın fiyatlar pahalı olur blackfriday e bekleyin amazondan alın derim . Ama illa ki karşılaştırma istiyorsanız HER YÖNDEN SN-RW1 DAHA İYİ yaklaşık1 yıldır kullanıyorum yanlışıkla birden koltuktan kalkmasaydım ipin olduğu yönden yüksek seste cızırtı gelmeyecekti ( baya sert oldu ama suç bende yani ) . Her yönden daha üstün bir kulaklık mikrafon ses kalitesi , filmde , müzikte vs
  • Erkin59 kullanıcısına yanıt
    SN-RW1'i aldım ve memnunum.Editlemeyi unutmuşum kusuruma bakmayın
  • Leopard2A6 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bende sn-rw1 almak istiyorum ama bundan önce g633 kullanıyordum ve sırf kulağımı çok rahatsız ettiği için sattım yani 2-3 saat sonra acayip derecede ağrı yapıyordu bu kulaklıkta konfor nasıl sizce? birde rw3 varmış titreşimli arasındaki farkı vs biliyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pesimist27 -- 14 Haziran 2017; 0:57:2 >
  • pesimist27 kullanıcısına yanıt
    Kulaklığı 2 saat kadar aralıksız kullanabiliyorum.Çıkarıp 10 dk ara verdikten sonra ağrı yapmıi olsa bile bi sorun kalmıyo.Tabi bunlar benim kulak yapıma göre sizinki nasıldır bilemem.Bu arada bu kulaklıkta titreşimli fakat aradaki farkı bilmiyorum büyük ihtimalle aynıdır
  • Bende bu iki kulaklık arasında kaldım yalnız os4 için alacağım acaba rw1 uyumlu mudur?

Logitech g230 küçük bir adaptör ile kullanılabiliyor ps4 ile fakat rw1den emin değilim. Fiyat olarak da yaşadığım şehirde 150tlye buldum sıfır rw1i.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erturrk kullanıcısına yanıt
    SN-RW1 usb çıkışlı fakat bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rampage sn-r9 kulaklık
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SN-RW1
  • SN-RW1 almışsın Hayırlı olsun. bence de güzel tercih olmuş. Vermiş olduğun paranın hakkını verecektir. Uzun kullanımlarda seni rahatsız etmeyecektir. Mikrofon kısmı aslında çok kalitelidir. Hatta bu mikrofon ile çok rahat video çekerken ses kaydı dahi yapabilirsin. Gerçi sen fazla kullanmadığın için mikrofon hareketli yukarıya doğru çevirdiğinde hiç yokmuş gibi kulaklığı kullanabilirsin. Tekrardan hayırlı olsun.
  • Samet.Tekin S kullanıcısına yanıt
    Zaten kulaklığı alalı baya oldu editlemeyi unutmuşum Mikrofonuna diyecek söz yok zaten 10 numara mikrofonu var.İlk defa böyle bi kulaklık kullandım alışma sürecinden sonra hiç ağrı,sızı olmadı.Şimdi 3-4 saat çıkartmasam bile oluyo ama ayıp olmasın ve kulaklarım hava alsın diye 1-2 saatte bi çıkartıyorum.Alacaklara tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leopard2A6

Zaten kulaklığı alalı baya oldu editlemeyi unutmuşum Mikrofonuna diyecek söz yok zaten 10 numara mikrofonu var.İlk defa böyle bi kulaklık kullandım alışma sürecinden sonra hiç ağrı,sızı olmadı.Şimdi 3-4 saat çıkartmasam bile oluyo ama ayıp olmasın ve kulaklarım hava alsın diye 1-2 saatte bi çıkartıyorum.Alacaklara tavsiye ederim

Ayıp olmasın

• Samet.Tekin S kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.