Şimdi Ara

sniper elite yardım (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
106.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar nolur yardım edin İNFİLTRATE SQUARD bölümünde kaldım bütün adamları temizledim sonra bi bodrum katına indim bi adam var aynı adamın ölüsü yıkık bi binada da var bodrumdan çıkınca hatta patlamış bi tank ile beyaz bi heykel var bölümü hatırlayanlar yardımcı olabilirler mi bodruma iniyom ama bişi demiyo aynı adamın ölüsünü getiriyom tık yok ne yapçam günlerdir uğraştım ama bulamadım lütfen yardım

• cevap yok mu yardım edin nolur
  • quote:

Orjinalden alıntı: killer01

arkadaşlar nolur yardım edin İNFİLTRATE SQUARD bölümünde kaldım bütün adamları temizledim sonra bi bodrum katına indim bi adam var aynı adamın ölüsü yıkık bi binada da var bodrumdan çıkınca hatta patlamış bi tank ile beyaz bi heykel var bölümü hatırlayanlar yardımcı olabilirler mi bodruma iniyom ama bişi demiyo aynı adamın ölüsünü getiriyom tık yok ne yapçam günlerdir uğraştım ama bulamadım lütfen yardım

arkadaşım o bölümde bi tane düşman subayı öldürmüş olman lazım o subayın cesedini alıp bodrum kattaki adamın yanına götürcen

• abi götürüyom bidaha deniyim ama
  • abi bide subay nası oluyo yuvarlak şapka olan mı
  • abim çok saol oldu çok uğraşmıştım hatta oyunu bıraktım 1 yıl boyunca online oynuyodum abim çok saol seninde istediklerin olsun abi online oyunda adım killer
  • arkadaşlar sonunda destroy fuel dump a geldim
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuSoR

arkadaşlar ben bu oyunda yine takıldım füze fabrikasından sonra gelen bölümdeyim bölüme yagmurlu bi yerde başlıyorum yerde techizat var onları alıyorum ve ilerde bi tank var yanında da 7 yada 8 tane asker var onların hepsini vuruyorum ondan sonra bi yere gidiyorum biraz daha techizat alıyorum sonra bi görev veriyolar o bölgeye gittigimde iki tane nöbetçi var yolumun üstünde ama onları vurunca mission faild yazıyo onları bekliyorum bi köşede bu arada bi konvoy geliyo tam konvoyun durdugu yerde harita görev gösteriyo ama adamlarla çatışınca yine hepisini vuruyorum yine mission faild yazıyo ve konvoy gidince yine mission faild yazıyo napacam anlamadım bombadan falanda bahsetmiyo bi dökümandan bahsediyo sadece görevde eger hatırladıysanız bi yardımcı olun lütfen

arkadaş yaw bu subay gelmedi

• galiba geldiğin yer DESTROY FUEL DUMP.bu bölüm zor bir bölüm.SAATLi bomba kurman gereken 2 yer var.birisi o dev tankerlerin arası diğeride kontrol birimi.görev başlangıcında silahların ve mermilerinle beraber saatli bombalarıda al.Yalnız bombaları herkesi temizledikten sonra kur.bu bölümde herkesi temizlemen gerekiyor.vede cesetleri ortadan kaldırmalısın.özellikle ofisin önünde ceset falan kalmasın.herkesi temizledikten sonra bombaları 10 dk ya ayarlayıp kur. O İKİ tankerin arasında gördüğün bombanın kendisi değil.oraya bomba kurman gerektiğini bildirir.bombalarıda kurduktan sonra haritaki görülen yere git yani ofise.
    burada sandalyenin arkasında oturur pozisyonda bekle.bir subay gelecek ve kasadan bize gerekli olan belgeyi çıkaracak.adam geldiğinde adamı öldürme adam odaya girdiğinde seni görmezse demo devreye girecek ve kasadan belgeleri çıkarmasını gösterecek.bundan sonra adamı öldür ve belgeyi al. sonra doğruca kaçış.

HAA unutmadan bombaları kurmadan önce oyunu bi kaydet ki, görev başarısız olursa çevreyi bidaha kontrol edersin.

kolay gelsin.

DEMİŞTİN İVO

biraz önce alıntı yanlış olmu şey abi subay gelmedi ya

• abi tamam 2. bombayı kurmamışım
  • şükür şu scure u bahn station a geldim
  • arkadaşlar şanlı füze fabrikasına geldim
  • arkadaslar, benim sorunum yürümeye baslar baslamaz otomatik olarak sniper mode gecmesi.

şöyleki, yurume sag mouse tusuna atalı, sag yusa basar basmaz dürbünden bakmaya ve yurumey baslıyor.
    (ayrıca sniper mode'um mouse'un 4. tusuna atalı)

bu ozelliği nereden kapayabiliriz. sag klige bastıgımda sadece yürümesini istiyorum

tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: killer01

arkadaşlar şanlı füze fabrikasına geldim

kendin yaz kendin cevapla yazpıyosun o da güzel geçemediğin yer olursa ss koy yardımcı olabildiğim kadar olurum bende oyunu yarıda bırakmıştım ama bayağı ilerlemiştim sonra format atıldı

quote:

Orjinalden alıntı: carnivore

arkadaslar, benim sorunum yürümeye baslar baslamaz otomatik olarak sniper mode gecmesi.

şöyleki, yurume sag mouse tusuna atalı, sag yusa basar basmaz dürbünden bakmaya ve yurumey baslıyor.
    (ayrıca sniper mode'um mouse'un 4. tusuna atalı)

bu ozelliği nereden kapayabiliriz. sag klige bastıgımda sadece yürümesini istiyorum

tesekkurler

daha sade bir dille ve Türkçe yazarsan belki yardımcı olabiliriz
    ayarlarını default yap

• Daha açık anlatayım :)

Yürüme komutu için mouesun sag tuşunu, sniper görüşü -tüfek dürbünü görüşü diyelim- mouse'en 4. tusunu kullanıyorum. fakat her seferinde ilerlemek için sag tusa bastıgımda dürbüne geçiyor ve haliyle hem daha yavaş ilerliyor hem de görüş açımı daraltıyor. ancak ikinci defa mouse'un sag tusuna veya 4. tusuna basarsam dürbün görüşünde çıkıp normal hale geliyor.

ben istiyorum ki sag tusa basınca yürüsün 4. tusa basınca dürbün görüşüne geçsin :)
  • arkadaş benim anlamadığım yürüme komutundan kastın nedir ilerlemesimi?
    ilerlemesi için neden mousenin sağ tuşunu kullanıyorsun ok tuşları ne diye yapılmış yada benim bilmediğim bir özellikmi bı yürüme komutu
    ben oklarla ilerleyip sağ tuşlada dürbünümü açıyodum paşa paşa
  • bildiğm yürüme kosma aksiyonu, kısaca ilerleme :)

valla quake2 den beri butun bu tarz oyunlarda aynı tus kombınasyonunu kullanırım, mouseun solu ates sagı yurume, buna alışmısım :)

sağol yine de, senden başka ilgilenen yok

ama giderek buna alışmaya başladım
  • walla çok cool birisin
  • sağol dostum
  • pekii baska bir soru, 2, bolumde tankı nasıl patlatacaz
    her tarafına ates ettim patlamadı. el bombası attım olmadı.

sanırım bi yerden dinamit fln almak lazım, ama nerden alacaz ve nasıl atacaz ??

tesekkurler
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.