Şimdi Ara

sniper elite yardım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
106.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • walla bende yenı basladım ama cok zevklı gıdıyor... benım gectıgım bolumde takılan olursa yardım edebılırm tabı elımden geldıgı kadar... herkese sıddetle tavsıye edıyorum :)
  • ya arkadaşlar kusura bakmayın ya tamamdır mesele hallettim benim oyun demoyduda ondan yapamıyodum şimdi gerçğini alınca bide baktımki ohooo ooo
    ikinci bölüm acayip farklı ve cocuk oyucağı da 4. bölümde bizim adam bana yeni bi sniper eriyoda bi türlü alamıyom kafayı yicem bukez valla...

yahu dinamitlari alyoo, mermileri alıyo ama fıstık gibi sniper ı bi türlü almıyo yahu klavyenin ''g'' tusu kırılcak yaa yardım edin allah aşkına!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: sniperelite0

ya arkadaşlar kusura bakmayın ya tamamdır mesele hallettim benim oyun demoyduda ondan yapamıyodum şimdi gerçğini alınca bide baktımki ohooo ooo
    ikinci bölüm acayip farklı ve cocuk oyucağı da 4. bölümde bizim adam bana yeni bi sniper eriyoda bi türlü alamıyom kafayı yicem bukez valla...

yahu dinamitlari alyoo, mermileri alıyo ama fıstık gibi sniper ı bi türlü almıyo yahu klavyenin ''g'' tusu kırılcak yaa yardım edin allah aşkına!!!

şimdi kardeşim

o sniperi almak için G tuşuna uzun bas.elindeki bir silahı aynı türde bir silahla değiştirmek için uzun basman gerekiyor.
    sniper elite'i internetten online olarak da oynayabilirsiniz.gerçekten çok zevkli oluyor.
    oyunu bütün zorluk derecelerinde bitirdim bölüm geçememe problemlerinizde yardımcı olabilirim.

• --------------------------------------------------------------------------------

ARKADAŞLAR HELE ŞÜKÜR ŞU ŞANLI FÜZE FABRİKASINA GELEBİLDİM...

bende herkes gibi şu çelik kapıları geçemedim.sadece tnt'm var.onuda kapının tam ortasına atıp uzaktan patlattım kapı paramparça oldu ama ''mission failed'' dedi ve şu notu bıraktı;

----too many civilian lives were last----
    türkçe meali ile:Çok fazla yaşamlar olan sivil, sondu (pro çeviri 1.9)

vede şöyle tahmin ediyorum ki bi çoğunuz bana kolilerin olduğu oda(objectives 1)'da saatli bombanın olduğunu söyleyecek ama yok mermi,can,bomba,ıvırzıvır... ve 72 mermilik tanburalı baskada bişe yok bu bölümün nasıl geçileceğini detaylı bir şekilde anlatırsanız coook mutlu olucam...

herkese iyi günler ve bol bol headshot lar dilerim. :)

sniper elite yardım

sniper elite yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniperelite0 -- 20 Ağustos 2007; 16:30:41 >

• quote:

--------------------------------------------------------------------------------

ARKADAŞLAR HELE ŞÜKÜR ŞU ŞANLI FÜZE FABRİKASINA GELEBİLDİM...

bende herkes gibi şu çelik kapıları geçemedim.sadece tnt'm var.onuda kapının tam ortasına atıp uzaktan patlattım kapı paramparça oldu ama ''mission failed'' dedi ve şu notu bıraktı;

----too many civilian lives were last----
    türkçe meali ile:Çok fazla yaşamlar olan sivil, sondu (pro çeviri 1.9)

vede şöyle tahmin ediyorum ki bi çoğunuz bana kolilerin olduğu oda(objectives 1)'da saatli bombanın olduğunu söyleyecek ama yok mermi,can,bomba,ıvırzıvır... ve 72 mermilik tanburalı baskada bişe yok bu bölümün nasıl geçileceğini detaylı bir şekilde anlatırsanız coook mutlu olucam...

herkese iyi günler ve bol bol headshot lar dilerim. :)

sniper elite yardım

sniper elite yardım

oo kapıları saatli bomba ile patlatacaksın başka yolu yok saatli bomba nasıl yok orasını anlamadım ama zor bi bölümdür orası ben geçmekiçin iki üç saat uraşmıştım

• Yardim isteyen arkadaslar takildiklari yerin resmini koyarlarsa daha rahat yardim edilebilir. Ben de oyunu suan oynuyorum ve pilotu yeni kacirdim ve havaalanindayiz. Zaman olursa kacacagiz
  • hava alanındaysan oo 1000 mt lik atışı yapmayı unutma
  • http://img358.imageshack.us/my.php?image=tkldmblmwk7.jpg

işte takıldığım bölüm;RAİD ON NORDSİG - NORDSİG HW PLANT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniperelite0 -- 21 Ağustos 2007; 10:53:07 >
  • quote:

http://img209.imageshack.us/img209/7105/tkldmblmqd5.png

işte takıldığım bölüm;RAİD ON NORDSİG - NORDSİG HW PLANT

buu böümün neresinde takıldın bu bölümde ilk yapman gereken şey sessiz olmak ilk önce alt katta iniyorsun ordaki silahları falan alıyorsun daha sonra gidip saatli bombayı çelik kapıların oraya kuruyorsun çelik kapılar patlayınca ordan içeri giriyorsun girdiğin zaman kolidor var o kolidor dışarıya açılıyor dışarıcıkıyorsun ve başka bi binaya giiriyorsun oo binada bi bilim adamı var onunla bişeler konuşuyorsun daha sonra senin gönderdiğin oo sss de büyük beyaz su tank ları gibi bişeyler var o tanklardan birinde vana var o vanayı kapatıyorsun ve topuk geldiğin yerlerden kaçıyorsun kaçarken yapman gereken birkaç sey daha var büyük kasa gibi bir şey var o kasayı açmak için bitane subayı öldürüyorsun öldürmeden önce kasanın şifrelerini alıyorsun hatırladığım bukadar en son iki ay önce oynamıştım umarım yardımcı olabilmişimdir

• proleter82 kardeşim gerçekten cok tesekkr ederim senin yardımlarınla sonunda geçebildim o bölümü şimdide başka bi bölümde takıldım o bölüm şöyle;şu motorbisikletlileri durdurmak gerekiyor ama 3 ünüde vuruyorum fakat 2-3 sn sonra mission failed yazıyor

acaba bu bölüm sessiz oynanması gereken bi bölmmü yoksa başka motorda mı var,varsa 4 ünü birden nasıl imha edebilirim?zaten ikisini hareket etmeden üstündeki adamları vuruyorum tam diğer sokağa çıktığımda öbürü hemen önümden kaçmaya çalışıyor ama makinalıyla dersini veriyorum fakat fayda etmiyor... bu konuda yardımlarınızı bekliyoruz!!!

işte o bölüm
    işte harita

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniperelite0 -- 23 Ağustos 2007; 11:13:04 >

• Arkadasım o bolumde sıra ıle motorları durdur.Zaten guzargahlarını ızleyııp yolun ustunde durunca sorun kalmıyor.Son motoruda vurunca sana ya yenı bır gorev yada kacıs ıstıkamerını verecek.Tam olarak unuttum.

proleter82 arkadasım havaalanında 1000 metrelık atıs nerede yapmadan kacıyorum ama ucaga bınıce uzaklasıyoruz. Sonra bolum bıtınce contınue dıyorum ve oyundan atıyor delı olacagım ıyı mı var mı bır onerın
  • quote:

Orjinalden alıntı: marduk

Arkadasım o bolumde sıra ıle motorları durdur.Zaten guzargahlarını ızleyııp yolun ustunde durunca sorun kalmıyor.Son motoruda vurunca sana ya yenı bır gorev yada kacıs ıstıkamerını verecek.Tam olarak unuttum.

proleter82 arkadasım havaalanında 1000 metrelık atıs nerede yapmadan kacıyorum ama ucaga bınıce uzaklasıyoruz. Sonra bolum bıtınce contınue dıyorum ve oyundan atıyor delı olacagım ıyı mı var mı bır onerın

marduk o bin metrelik atışı kontrol kulesinden yapııyorsun en üst katından zaten en üst kata çıktığın saman orda camın önünde yatıp nişan alman için camın önünden yere doğru koyulmuş bi tahta gibi biey var onun üstüne yat ve uzaklara doru bak ucak savar bataryaları göreceksin o bataryaların önündeki adamları vurucaksın oyundan atması normal çünkü ucakla kacınca oyunu bitirmişoluyorsun sende son bölümü savele

• quote:

proleter82 kardeşim gerçekten cok tesekkr ederim senin yardımlarınla sonunda geçebildim o bölümü şimdide başka bi bölümde takıldım o bölüm şöyle;şu motorbisikletlileri durdurmak gerekiyor ama 3 ünüde vuruyorum fakat 2-3 sn sonra mission failed yazıyor

acaba bu bölüm sessiz oynanması gereken bi bölmmü yoksa başka motorda mı var,varsa 4 ünü birden nasıl imha edebilirim?zaten ikisini hareket etmeden üstündeki adamları vuruyorum tam diğer sokağa çıktığımda öbürü hemen önümden kaçmaya çalışıyor ama makinalıyla dersini veriyorum fakat fayda etmiyor... bu konuda yardımlarınızı bekliyoruz!!!

işte o bölüm
    işte harita

motorsikletleri vurucaksın ama sırayla vurucaksın birde motorsikletler hareket etmeden vurmayacaksın zaten haritada motorsikletlerin gececeyi güzergahlar belli gösterilmiş ve oo güzergahtan gececeği saate belirtimiş her motorun güzerhahı varklı renklerle gösterilmiş zaten sen o güzergahlara pusu kurup bekliceksin zaten motorun ordan gececeğisaatte belli umarım anlatabilmişimdir

• proleter82 arkadasım tesekkurler. Oyunun bıtmıs olabılecegı hıc aklıma gelmemıstı. Bıraz kısa mı neOyunu save ettım . O atısı yapayım barı ıyı nısancı degılım ama olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: marduk

proleter82 arkadasım tesekkurler. Oyunun bıtmıs olabılecegı hıc aklıma gelmemıstı. Bıraz kısa mı neOyunu save ettım . O atısı yapayım barı ıyı nısancı degılım ama olsun

biraz zor atıştır 100 mt lik atışı yaparken dürbünün en altındaki cizgiden nişan al ve hedefin biraz sağına hadi kolay gelsin

sniper elite yardım

• arkdaşlar Infiltrate the square adlı bölümün 3. görevinde takıldım sessizce 2. görevdeki komutanı öldürüp benim adamımın yanına gitmeme ragmen hicbiişi olmuo benim adam sadce oturup beklio ne yapmam lazım bi fikri olan varmı yada oyunu oynamıs olan biri bana mail atabilirmi?yukarda bi kac arkadaşında aynı yerde takıldıgını gördüm yardım pls

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniperelite -- 27 Ağustos 2007; 10:19:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sniperelite

arkdaşlar Infiltrate the square adlı bölümün 3. görevinde takıldım sessizce 2. görevdeki komutanı öldürüp benim adamımın yanına gitmeme ragmen hicbiişi olmuo benim adam sadce oturup beklio ne yapmam lazım bi fikri olan varmı yada oyunu oynamıs olan biri bana mail atabilirmi?yukarda bi kac arkadaşında aynı yerde takıldıgını gördüm yardım pls

arkadaşım tam olarak nerede takıldığını anlayamadım ama galiba pilotu kurtarma operasyonundasın orda yapman gereken bütn düşman askerlerini öldürdükten sonra pilotun yanına git ama rasathanedeki pilotun değil aşağıya in haritada gösterilen kırmızı noktaya gel ve g tuşuna bas g tuşuna bastığın zaman adam konuşucak beni takip et dicek ve ellemanda seni takip edecek ve beraber haritada gösterilen kaçış noktasına doru kaçıcaksınız kaçarken dikkat etmen geren şey ise elemanın vurulmaması çünkü kaçış yolu üzerinde üç dört tane düşman kesikin nişancısı var onları öldür tehlikeli yerlere geldiğinde elemanı oralara sokma yine g tuşuna bas ve beklemesini söle o beklesin sen adamları öldür yolu aç ondan sonra tekrar takip etmesini iste

• ya bölüme başlarken önünde tahtalar falan var tahtaların diger tarafındada bi arabayla 4 asker inio ve saga sola dagılıolar onlara görünmeden bişiler yapıp benim adamın yanına gitmem gerekio yaptım ama benim adamım hic bişi yapmıo bi binanın bodrum katında birlikte oturup duruoz sadece:D
  • kardeşlerim gerçekten yardımınıza ihtiyacım var bi bölümde takılıp kaldım geçemiyorum şimdi bölümün ismi french cathedral sen bi köşe başında bi ilk yardım çantası ve biraz mermiyle başlıyosun biraz gidince köşede 3 yada 4 tane adam oluyo ben bunları vuruyorum ama tam ben ilerlerken mission faild yazıyo hatta siz tam adamlarla çatışırken sizin görüntünüz kesiliyo içerden bi adam eli silahlı arkasına ateş ederek kaçıyo peşindende bi kaç tane adam geliyo eger bölümü hatırlayan varsa lütfen rica ediyorum yardım etsin geçemedim kaldım öle
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuSoR

kardeşlerim gerçekten yardımınıza ihtiyacım var bi bölümde takılıp kaldım geçemiyorum şimdi bölümün ismi french cathedral sen bi köşe başında bi ilk yardım çantası ve biraz mermiyle başlıyosun biraz gidince köşede 3 yada 4 tane adam oluyo ben bunları vuruyorum ama tam ben ilerlerken mission faild yazıyo hatta siz tam adamlarla çatışırken sizin görüntünüz kesiliyo içerden bi adam eli silahlı arkasına ateş ederek kaçıyo peşindende bi kaç tane adam geliyo eger bölümü hatırlayan varsa lütfen rica ediyorum yardım etsin geçemedim kaldım öle

dostum orası sessiz olman gereken bir bölüm. gördüğün adamları vurma ve onlara görünme.sessizce sürünerek karşındaki duvarın altındaki yarıktan geçmen gerekiyor.
    AMA.buna alternatif olarak oyuna başladığın yerin sağ tarafında yıkılmış bir ev var.onun içinden duvarın arka tarafına geçebilirsin.burada da yerde sürünerek kimseye görünmeden kulenin tepesine çıkman gerekiyor.tepeye çıkınca demo devreye giriyor.kuledeki amacın da arkadaki binadan çıkacak olan adamını korumak.

haydi kolay gelsin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.