sniper ghost warrior u bitirdim böyle bir bölüm görmedim
quote:
Orijinalden alıntı: -mehmet-
sniper ghost warrior u bitirdim böyle bir bölüm görmedim
arkadaş sniper ghost warrior dan bahsetmiyor zaten sniper elite den bahsediyor dostum o bölümü geçmek için hiç kimseyi vurmadan içeri sızman lazım daha sonra kuleye çıkacaksın kuleye çıkınca senin karşı binadaki elemana işaret yolluyorsun oda bulunduğu binadan kaçıyor o kaçarken sende onun peşindeki askerleri vurucaksın ama dediğim gibi kuleye cıkana kadar kimseyi vurmuyorsun sadece sızma yapıcaksın
2005 in oyunu,2007 nin konusu
Yaa bu oyundaki haritada bazı gözlem yerlerine çıkılmıyo veya ben girişlerini bulamıyom bilen var mı acaba
French catedral şu borulu bölüm mü
slm,arkadaşlar benim de bir sorum olacak.siniper elite oynuyorum şuan oldugum bölüm. Assassinate Bormann (Brandenburg Gate) blm.videosunu izledim aynı şekilde yapmaya çalışıyorum oyunu geçemiyorum.sorunuma gelince içeri giriyorum ilk 2 nöbetçiyi susturucu ile öldürüp ekip arkadaşıma ulaşıyorum.orda yeni silah ve TNT ve mermi veriyor.silahı alıyorum fakat TNT kalıplarını birtürlü almıyor.malum g tuşuna basıyorum nafile belki onlarsız geçerim diyorum oyundaki tüm objeleri almama ragmen enson askeri aracın yanındaki beyaz telsizi etkisizhale getiremedigimden öylece kalıyorum. uyarı yazısında TNT ibaresi çıkıyor yani onu kullan diyor olmadıgı için oyun bitsede başdan başlıyor.yani başarısız..niçin TNT leri alamıyorum? tnt olmadan bu bölümü nasıl geçebilirim.yardım edenlere şimdiden tşk ler.
Eskiden cnd team yapıyordu bu uygulamayı gine aynı ekip atb ve cnd ortak sitesi dünyanın en kapsamlı sniper elite forumu http://www.sniperelitev2.66ghz.com/
Oyun yapımcısı rebellion ile ortak çalışmalar var bu sitede
Sniper Elite v2 için vps Server Alınmıştır Bu Siteden Steamsiz Oynama İmkanı Olacak.
Arkadaşlar ben bu oyunu yeni oynamaya başladım ama 3. bölümde takılıyorum..Mahsen gibi yerdeki amcanın yanına geliyorum orada kalıyorum.. o bana bakıyor bende ona..
Sniper elite de nefes tutma olayi yokmu crosshair sallaniyor hep hele asiri uzaktaki hedefi vurmak icin hedefin biraz ustune nisan alinmasi gerekiyor
arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var bu sniper elite(berlin 1945) oyununda görev haritas nasıl açılıyor bulamadım,oyunun videosuna baktım görev haritası var ama nasıl açılıyor kurcalamadığım tuş kalmadı acil yardım edin lütfen, birde bazen bu adam yanlışlıkla bir tuşamı basıyorum ne oluyor artık bilmiyorum adam çok yavaşlıyor yani yürüme hızı düşüyor çok yavaş yavaş gidiyor koşarkende aynı çok yavaş yavaş koşuyor ve hızlandıramıyorum oyundan çıkmadan, acil bu oyunu iyi bilenlerden yardım bekliyorum
yokmu yardım edecek birisi yaaaa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme