Şimdi Ara

sniper elite yardım (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
106.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar..anladığım kadarı ile hepiniz sıng le oyundasınız ve bir sürü değişik haritalarda takılmaktasınız...ama neden hiç biriniz bu oyunu on lıne oynamayı denemiyorsunuz? yada oynayanlar varsa neden burada yazmamış.arkadaşlar singılı geçeceğim diye kendinizi yormanıza gerek yok.on lınesini oynamayı denesenize.on lınesi cod gibi far cry vs.gibi diğer paralı oyunlardan farklı ve tamamen ücretsiz.kendinizde istediğiniz an oda açabiliyorsunuz.4 er li 2 takım halinde yada herkes tek 8 kişiye kadar ücretsiz odalarda oynamanız mümkün.bu oyunu bizler profesyonel oynuyoruz..gerek türkiyeden gerekse dünyanın bütün önde gelen ülkelerinden insanlar bu oyunu oynamaktalar on lınesinde...hiç oynamayanlara tavsiyem on lıne oynasınlar.inanın boşuna singılda zaman harcadığınıza yanacaksınız.ilk başlarda biraz acemilik çeksenizde kısa zamanda alışırsınız...
    bizler bu oyunu kendi çapımızda geliştirdik.ilk önce oyunu türkçe ye çevirdik...bilenler şunuda bilirki oyunda rus ve alman bayrakları ile oynanır.ama bizler bunu türk bayraklı oynuyoruz..kurşun deliklerimiz de ya yeşil nokta yada ay yıldız var.yada isteğe göre her şey.el bombası yada tnt patladıgında sadece sizlerin görebileceği ve isteğinize bağlı resimleri görüyorsunuz.ve bunu sizden başkası göremiyor.ben çocuklarımın resmini görüyorum her patlamada..en önemliside klasik dürbünü bir çok değişik seçenekler sunarak değiştirdik.ben şeffaf dürbün kullanıyorum..artı pusulada kendi isminizide yazdırabilirsiniz..burada yazamayacağım daha bir çok ekstra özelliği değiştirdik diye bilirim...bunlarla ilgili bu oyunun hastalarına her türlü yardımı severek yaparız..
    bizler on lıne oyunda odamızı AY YILDIZ ismi ile açıyoruz.şifremiz ya ay yildiz yada tr dir...akşamları 8-9 dan sonra genelde german serverde açarız odamızı..meraklıları bekleriz...sitemizde sniper elite dünyasının önde gelen takımları mevcuttur.hatta acemi oyuncular için alt yapı yetiştirme takımımızda var..kendi aramızda takım maçlarıda yaparız klasikleşmiş...fazla uzatmadan aşağıya yukarıdaki açıklamalarıma örnek olması amacı ile bazı resimler koyuyorum..meraklıları her şekilde bizden yardım alabilirler...
    msn m... tilki-mamba@hotmail.com www.ayyildiz1.com da sitemiz....
    aşağıdaki resmde patlayan bombadan sonra çıkan resim.arkadaşın nicki yılan ismi ve kendisi yılan resmi koymuş
     sniper elite yardım

kurşun delikleri ve şeffaf dürbün..
     sniper elite yardım

değişen türk bayrakları ve pusulada kendi isminiz aşağıdaki resimde..
     sniper elite yardım

aşağıda sniper elite nin 7-8 değişik haritada oynanabilmesi özelliklerinden biri olan u bahn mapından bazı görüntüler...

sniper elite yardım

sniper elite yardım

sniper elite yardım

sniper elite yardım

sniper elite yardım

sniper elite yardım

sniper elite yardım

sniper elite yardım

sniper elite yardım

sniper elite yardım

=======================================================================================

yok ben singıldan asla vaz geçmem diyenlere takıldığı her bölümde yardımcıda oluruz singılı defalarca bitiren kişiler olarak her ne kadar on lıne oynasakta..

sniper elite yardım

sniper elite yardım

sniper elite yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _|C*|_ -- 11 Mart 2009; 15:48:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_72

ya arkadaşlar bende
    Infiltrate the square bölümünün 3. görevinde takıldım.
    bir odanın içinde adam öyle duruyor. Ne öldürecek düşman var ne başka şey. orada ki adama da bir şey yapamıyorum!

2. görevde odanın içinde öldürdüğün subay'ı o adamın yanına qotureceksın...sonra dewam et..Bende cok uqrastım o bolumde 3 qun oynadım..
  • merhaba arkadaslar sniper elite i oynuyorum ama 2.kisimda tank in oldugu kisimda takildim bir turlu ne yapacagimi bulamadim.yardimci olurmusunuz?
  • %100 Save yokmu
  • ark.lar ben ilk kısmı 2.ciyide gecdim bi adamla bulusyuoruz nyse snra dwam edioruz e bi yere gelioruz 2 tane daha adam var orda ancak ondan sonrasını gecemedm adamlar sap gibi duruolar
  • MERHABALAR arkadaşlar oyuna YENİ başladım 2005 in oyunu son cevapta 2007 de atılmış ama olsun belki birileri yardım eder dedim takıldığım bölüm fuel dump tan sonra gelen kısım the scientist in orda
    prevent reinforcement subayın elinden belgeyide aldım konvaydaki askerleride hakladım
    ama bölüm bitmedi ya aslında 2. bölümde bırakacaktım oyunu ama adamlar 2005 de o effekleri vermişler helal olsun ama akıldolu taktik savaşı resmen valla bi yardım ederseniz sevinirim yokmu acaba single da tam olarak bitiren anlatabilecek arkadaşlar online da bitirmişler ama :)
  • Ben daha ikinci bölümde kaldım sonlara doğru düşman cephaneliğine doğru gidiyoruz orada bir tane tank var patlatmamızı istiyo o kadar bomba atıyorum ölmüyo tnt bıraktığımda da patlatamıyorum tnt nasıl patlatılır?
  • Bende başlicam bugün. Level tam sürümünü vermiş oyunun duyurulur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: memolia

Ben daha ikinci bölümde kaldım sonlara doğru düşman cephaneliğine doğru gidiyoruz orada bir tane tank var patlatmamızı istiyo o kadar bomba atıyorum ölmüyo tnt bıraktığımda da patlatamıyorum tnt nasıl patlatılır?

Tankları üç şekilde yok edebilirsin bir yakıt depolarına sniper tüfeği ile ateş ederek yalnız yakıt deposunun kapağına nişan alıcaksın iki tnt ile tnt yi tankın yakınına fırlatıcaksın daha sonra yine sniper tüfeği ile vurucaksın tnt yi üçüncüsüde bazukayla ama bazuka her bölümde olmuyor
  • Hala oynayan olmasına sevindim.

Kız kardeşim oynuyordu.[TBT]'ye gircekti.Sonra bir format byess
  • 1km headshot
  • Bende uzun zamandır oynamıyorum özellikle online çok zevkli oluyordu genellikle no croos head shot odalarıında takılıyordum sağa sola dans ederek ve çöküp kalkarak birbirimizi vurmaya çalışıyorduk ve sadece kafadan vurunca öldürebiiyorsun rakibi bu oyunu manyak oynayanlar vardı hedef koşarken 250 mt den head shot yapıyorlardı bide bu oyunu oynarken çevre bileşenleri çok önemli özelliklede iyi bir mause niz olması lazım mause nin tepkime hızı çok önemli
  • ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 19 Mart 2021; 12:49:12 >
  • arkadaşlar bende bu oyuna başladım 2 gün oluyo acaba bi arkdaşa bölümlerin nasıl geçileceğiniğ özetle not defterine yazıp upload edebilirmi özellikle oyunu defalarca bitiren arkadşlar çok makbule geçer şimdiden teşekürler allah razı olsun
  • Oyun gerçekten güzel oyun ben buna juba modu yapmayı düşünüyorum moddb sitesindeki arkadaşlarla irtibata geçebilsem bir
  • Arkadaşlar ben Raid on Nordsig bölümünde takıldım.Saatli bomba ile çelik kapıları yıkmam gerekiyormuş ama saatli bombayı bulamadım..Yardım edebilecek var mı ?
  • SELAM ARKADAŞLA Sniper Elite EXTRACT THE PİLOT bölümünü nasıl gecerim
    bana mail olarak yazarsanız çok sevinirim
    nihatatlas@gmail.com
  • ya arkadaşlar hayret bişisiniz ya..yukarılarda bir arkadaş bir sürü resim atıp bir link vermiş.birinizde tıklamayı düşünmeden hala yardımdan bahsediyorsunuz..adam sitesinde her türlü yardımı yapabileceklerini yazmış sağolsun.gerçi bir daha uğramamış ama ben bu linke tıklayıp siteye gittiğimde sitenin sadece sniper elite sitesi oldugunu gördüm.burada yardım istediğiniz her konu orada en ince detayına kadar ve resimli anlatılmış.geçemediğiniz hiç bir bölüm kalmayacak tek tek resimli anlatılmış her harita ayrı ayrı..burada kimse kimseye doğru dürüst yardım etmiyor..türkçe yama var.değişik dürbün seçenekleri var.bütün sıngle haritaları tek tek resimli anlatılmış.türk bayrakları var.pusulada gerçekten dediği gibi size özel gönderiyorlar hiç bir ücret talep etmeden sizin istediğiniz nicki hazırlayıp.mermi deliklerinde kuru kafa var.bombalar patlayınca size ait resimler çıkıyor..bir paket var bununla sıngledeki bütün haritaları onlıne oynayabiliyorsunuz..daha bir sürü şey işte..ben bu gün googlede yardım diye yazdıgımda burayı gördüm.buradada c* nickli arkadaşın verdiği adresi görüp gittim siteye. gördüm yukarıdaki bahsi geçen arkadaşın verdiği linki ve gittim üye oldum.aradıklarımdan fazlasını buldum..sizede tavsiye ederim..hatta oyunun dvd sini bulamayanlara ücretsiz gönderiyorlar..
    bu arada C* nickli arkadaşa çok çok teşekkür ediyorum...beni ve eminim benim gibi yardım diye nette günlerce site site dolaşanları büyük bir dertten kurtardıgı için....sağolsun..
    verdiği adreste bu arkadaşın
    www.ayyildiz1.com
    gerisi size kalmış.

SNİPER ELİTE TÜRKİYE
    aşağıdaki resimdede yardım diye yazdıgınız haritaların her birinin ayrı ayrı resimli açıklamalarının oldugu sitelerindeki forum blümündeki ilgili yeri...
     sniper elite yardım

• eyv arkadaş.sağolasın verdiğin link ve tavsiyeler bayağı bir işime yaradı.hatta işimi görmeden gerçekten dediğin gibimi bakıp incelemeden bu mesajımı yazmak istemedim..ve gidip gördümki gerçektende bahsettiğin gibi sıngle haritaların her biri ayrı ayrı anlatılmış.çok işime yaradı.daha bir sürü dosya fazlasıyla bana yardımcı oldu...hatta diğer konulardada yardım isteyenlere bu sefer ben önerdim..çok çok teşekkürler önerin için...
  • arkadaşlar french cathedral bölümünde kaldım bir türlü geçemiyorum 2 günden beri uğraşıyorum lütfen yardım edin cevaplarınızı bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.