Bildirim
SNİPER ELİTE AÇILMIYOR YARDIM???
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
StarForce'mu??? Bu oyunda StarForce koruması olduğunu zennetmiyorum çünkü bendede var ve direk girip oynuyorum koruma falanda yok.Bir yanlışlık olmasın. -
oyunu dosyaları çıkardım sonra setup ettim ama mc2 diyor onu da hallettim masa üstüne kısa yol geldi tıklayınca star force error diyor information diyorum numaralar çıkıyor ne yapmalıyım kardeş bu nasıl iştir kafayı yemek üzereyimmm -
Valla dediğim gibi bu oyunda böyle birşeyi ilk defa duyuyorum bende ve benim gibi bu oyunu oynayan birçok kişide hiç böyle birşey olmadı o yüzden yardımcı olamıycam kusura bakma. -
arkadaşlar lütfen yardımcı olun oyunu kurdum sonra setuo dosyasından dilini seçerek kurdum. oyuna girdimmi star force error çıkıyor cdyi yerleştirip retry yapındiyor bir türlü giremedim şu oyuna başına böyle bir hal gelen var mı? -
quote:
Orjinalden alıntı: rietveld
StarForce'mu??? Bu oyunda StarForce koruması olduğunu zennetmiyorum çünkü bendede var ve direk girip oynuyorum koruma falanda yok.Bir yanlışlık olmasın.
aynen bendede var sniper elite starForce koruması yok benim bildiğim kadarıylan -
tamam arkadaşlar hallettim .oyunun kısa yolundan özellikleri açtım çalıştır kısmını tam ekran yaptım ve ÇAAAALLLLIIIIŞŞŞŞTTTTTIII..
Bir sorunum daha var oyunun başındayım nasıl ayağa kalkacağım ya yardımcı olursanız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X