Şimdi Ara

Sniper Elite 4 Açılmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sniper elite 4 aldım açılmıyor (steamdan) indirdim oyun yaklaşık 48 gb kadar ama 31 gb indi bende neyse driectx ve microsoft distürbleri kurdu ama oyuna playe bastığım zaman bekliyor açılmıyor işlemlere bakıoyurm görev yöneticisinden orda bile gözükmüyor
    yalnız ben oyunu dye indirdim direk cde cok boş yer yok c ssd 110 gb bi boşluk var c yemi kursaydım acaba ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sniper Elite 4 Açılmıyor: Nedenleri ve Çözümleri

"Sniper Elite 4 Açılmıyor" sorunu, bu oyunu oynayan birçok kullanıcı tarafından karşılaşılan yaygın bir sorundur. Bu sorun çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Bu yazıda, bu sorunun nedenlerini inceleyeceğiz ve bunlara yönelik çözümler sunacağız.

Nedenleri:

• Eksik veya Bozuk Oyun Dosyaları: Sniper Elite 4 dosyalarında eksiklik veya bozulma, oyunun açılmasını engelleyebilir.
    • Uygunsuz Sistem Gereksinimleri: Bilgisayarınızın sistem gereksinimleri Sniper Elite 4'ün minimum gereksinimlerini karşılamıyorsa, oyun açılamayabilir.
    • Yazılım Çakışmaları: Diğer yazılımlar, örneğin antivirüs programları veya arka planda çalışan uygulamalar, Sniper Elite 4 ile çakışarak açılmasını engelleyebilir.
    • Grafik Kartı Sürücüleri: Eski veya bozuk grafik kartı sürücüleri, Sniper Elite 4'ün açılmasına engel olabilir.
    • Windows Güncelleme Hataları: Windows işletim sisteminde güncelleme hataları, oyunların açılmasını engelleyebilir.

Çözümleri:

• Oyun Dosyalarını Doğrula: Steam oyun kitaplığından Sniper Elite 4'ü seçin, sağ tıklayın ve "Özellikler"i seçin. "Yerel Dosyalar" sekmesine gidin ve "Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula" seçeneğine tıklayın.
    • Sistem Gereksinimlerini Kontrol Edin: Bilgisayarınızın sistem gereksinimlerinin Sniper Elite 4'ün minimum gereksinimlerini karşıladığından emin olun.
    • Yazılım Çakışmalarını Giderin: Antivirüs programlarını ve arka planda çalışan diğer uygulamaları geçici olarak devre dışı bırakın.
    • Grafik Kartı Sürücülerini Güncelleyin: Grafik kartınızın üreticisinin web sitesinden en son sürücüyü indirin ve yükleyin.
    • Windows Güncellemelerini Kontrol Edin: Windows güncellemelerini kontrol edin ve varsa tüm bekleyen güncellemeleri yükleyin.

Bu çözümleri uyguladıktan sonra Sniper Elite 4'ün açılıp açılmadığını kontrol edin. Sorun devam ediyorsa, teknik destek için oyunun resmi web sitesine başvurabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • arkadaslar bende satın aldım indirdim ama arkadsın dedigi gibi hic birsey gelmiyor lutfen yardım edin tskler
  • piramit573 P kullanıcısına yanıt
    arkadaslar sistemi tekrar kurdum calıstı calısmayan olursa bilgisi olsun tklser
  • piramit573 P kullanıcısına yanıt
    Sistemi derken? Oyunu mu baştan kurdun tüm pc nin işletim sistemini mi?
  • Ben yeniden başlattım pcyi acıldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, emeğiniz için teşekkürler. Şöyle bir sorun var. "Ölüm Fırtınası 2: Sızma" diye bir bölümü bitirdim; ama devam edecek yazısı geldi ekrana, diğer bölümlere geçmedi neden olabilir? Yani oyun yarım kaldı bir sonraki bölüm yok :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.