Şimdi Ara

Sniper Elite

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar bir bölüme geldim bir türlü geçemedim..Bölümü nasıl geçicem yardım edermisiniz?

Aşağıda yapmam gereken anlatılıyor ama bişey anlamadım belki bi yardımı dokunur...

Sniper Elite

• officer'in ölüsünü haritada belirtilen batu yakasındaki GR: ye vercekmişsin fakat bolgede guvenlik onlemleri arttırıldıgı icin cok dikkatli ve gorulmeden goturmen gerekiyomus cesedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: hyperspace

officer'in ölüsünü haritada belirtilen batu yakasındaki GR: ye vercekmişsin fakat bolgede guvenlik onlemleri arttırıldıgı icin cok dikkatli ve gorulmeden goturmen gerekiyomus cesedi

Ben adamın yanına ne kadar ceset varsa götürdüm ama yinede olmadı..Yardımın için çok ty
  • quote:

Ben adamın yanına ne kadar ceset varsa götürdüm ama yinede olmadı..

• quote:

Orjinalden alıntı: multeci

quote:

Ben adamın yanına ne kadar ceset varsa götürdüm ama yinede olmadı..

walla hiç oynamadım oyunu onun icin daha detaylı bisey soyleyemicem, ben sadece direk ingilizce ceviri yaptm
  • biriside bu oyunu nasıl yüklendiğini bana anlatırsa sevinirim oyunu setupla yükledim crack ı oyunu yüklediğim yere yapıştırdım ama oyun açılmıyor sürekli hata veriyor bilen birisi varsa cevap yazssın şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: proleter82

biriside bu oyunu nasıl yüklendiğini bana anlatırsa sevinirim oyunu setupla yükledim crack ı oyunu yüklediğim yere yapıştırdım ama oyun açılmıyor sürekli hata veriyor bilen birisi varsa cevap yazssın şimdiden teşekkürler

verdigi hatada tam olarak ne diyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

biriside bu oyunu nasıl yüklendiğini bana anlatırsa sevinirim oyunu setupla yükledim crack ı oyunu yüklediğim yere yapıştırdım ama oyun açılmıyor sürekli hata veriyor bilen birisi varsa cevap yazssın şimdiden teşekkürler

Ne hatası veriyor ss koyarmısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: VipLimE

quote:

işte arkadaşlar bu hatayı veriyor

Sniper Elite

• quote:

quote:

quote:

Sniper Elite

Oyunu silip tekrar başka bir dizine kur..C' ye değilde D'ye kur yani dizinler farklı olsun öyle bir dene bakalım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sniper Elite

Oyunu silip tekrar başka bir dizine kur..C' ye değilde D'ye kur yani dizinler farklı olsun öyle bir dene bakalım

dediğini yaptım arkadaşım gene olmuyor aynı hatayı veriyor walla sonunda kafayı sıyırcam neden oluyor çok ta oynamak istiyorum bu oyunu

• EVET ARKADAŞIM BENDE GEÇEMEŞTİM AMA GEÇTİMMM

ŞİMDİ YAPAÇAN ŞEYYYY

ARABAYI DURDURRRR VEEEE EVİN İÇİNDEKİ ASKERİİİİİİİİİİ SENİNNN ADAMININ YANINA GÖTÜRRRRR OYUNU GEÇERSİNNNNN
  • BEN ORAYI GEÇTİMMMM AMA ONDAN SONRA ALARMMMMM ÇALIYORRRRRRRRRR ADAM ÖLÜYORRRR

BENDE BİŞE ANLAMADIMMM BENDE ORAYIIIIIIIIIII GEÇEMEDİMMM

ŞİMDİ OYUN ŞİFRELERİNE BAKIYOMMMMMMMMMMMMM

SAYGILARRRRRRRR

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.