Şimdi Ara

Sneijder Koşu Mesafesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder, 2014 Dünya Kupası'nda final öncesi açıklanan rakamlara göre kupanın en çok koşan futbolcusu

Sneijder Koşu Mesafesi

2014 Dünya Kupası'na yarı finalde penaltılarla Arjantin'e elenerek veda eden Hollanda'da bir istatistik daha ortaya çıktı. 736 futbolcu arasında en çok koşan isim tanıdık...

FIFA verilerine göre turnuvada şu an en fazla koşu mesafesi kaydeden oyuncu 69.6 km ile Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder oldu. Takım arkadaşı Robben, 69.1 km ile ikinci sırada yer alırken bu ikiliyi Almanya'dan Thomas Müller 68.8 km ile takip etti.

Türkiye'de "koşmuyor" eleştirileri alan Sneijder'in bu performansı başta Hollanda teknik direktörü Louis van Gaal ve futbol otoritelerini şaşırtırken, Sneijder'in oynadığı 6 maçta en fazla 30.2 km/h sürate ulaştığı ölçüldü. Sneijder, Robben, Müller'den sonra ilk 10 ise şu şekilde oluştu:

4- Toni Kroos (68.3 km), 5- Daley Blind (67.4 km), 6- Philipp Lahm (67.3 km), 7- Javier MasCherano (67.2 km), 8- Benedikt Hoewedes (66.3 km), 9- Pablo Zabelata (65.6 km), 10- Ron Vlaar (64 km)

Sneijder 6 maçta 585 dakika sahadaydı.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Mascerano benim adamim .robbeni.sildi sahadan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Türkiye'de koşmuyor eleştirileri alan"

Türkiye'de koşmuyor diyen mi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

"Türkiye'de koşmuyor eleştirileri alan"

Sneijder Koşu Mesafesi
  • Ulen dünya kupasi bu tabi fazla koşcak.

Sanki ligte fazla.koşupta dunya kupasinda yatiyo tüm oyuncular.hepsi fazla koşuyor .az koşan varsada oda taktik gereğidir.

• Lig tv'de maçlardan sonra koşu mesafeleri gösteriliyor Galatasaray'da da genelde en çok koşan adam. Bazı gereksizlerin sözleriyle yorgan yakmaya gerek yok.
  • galatasarayda da telles selcuk ve bazen buraktan sonra en cok kosanlara giriyor zaten bi deli kuyuya "kosmuyor" dedi bin akilli cikarmaya calisiyor.

ayrica hollanda cogu maci uzatmalarda-penaltilarda gecti 90 degil 120dk oynadi yani.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xdrive Tufan Oyuncu Koltuğu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

Ulen dünya kupasi bu tabi fazla koşcak.

Sanki ligte fazla.koşupta dunya kupasinda yatiyo tüm oyuncular.hepsi fazla koşuyor .az koşan varsada oda taktik gereğidir.

Dünya kupasında Ligde koştuğundan tabi ki fazla koşacak. Haberi dikkatli okursak Dünya Kupası'nda en çok koşan oyuncu olması önemli. Bunun 6 maçta da 90 dk oynamış omasıyla da ilgisi var tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

"Türkiye'de koşmuyor eleştirileri alan"

Sneijder Koşu Mesafesi

Sneijder Koşu Mesafesi

Sahibinin yanına yürü bakalım.

• Türkçe karakter sorunu için yardımcı olabilirsen sevinirim.
  • Muller adam ya herif forvet kanat sğ bek libero hepsini oynar.bence dünyanin en iyi oyuncusu .

Brezilya maçindan önce koşu mesafesinde fredi 2 ye katlamişti zaten.

Ne messi ne ronaldo cok büyük takim oyuncusu her maç 2 kişilik oynuyor.

Futbolun sadece çalim yumuşakbileklerden ibaret olmadiğinin zeka ve fizik kapasiteyle de mukemmel olunabileceğinin isbati.

• Cast Away kullanıcısına yanıt
    Hocam konuyu düzenledim lakin teknik olarak ne gibi bir problem var açıkçası şu anda bilmiyorum. Bir kaç hafta önce ben de dahil birçok kişide bu problem vardı ve belli bir süre sonra düzeldi.
  • KRS-ONE kullanıcısına yanıt
    Attığın mesaja dikkat et. Bir soru sorulmuş cevabını verdim ben. İlgi çekmek için laf atmadan önce insanların ne düşündüğü bil.
  • Evet bir problem olduğu kesin.Eline sağlık
  • helal olsun.
  • DokuzKuyrukluTilki kullanıcısına yanıt
    Zaten sana dememiş ki hocam, Hamza'ya demiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinorosso

Zaten sana dememiş ki hocam, Hamza'ya demiş

Belirtsin o zaman hocam. Kurduğu cümle normal bir cümle değil alıntı yaptığı kişiye gidecek şekilde atılmamalı böyle mesajlar.
  • Cast Away kullanıcısına yanıt
    Eyv. hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

Attığın mesaja dikkat et. Bir soru sorulmuş cevabını verdim ben. İlgi çekmek için laf atmadan önce insanların ne düşündüğü bil.

Sana yazmadım ki Hamza için eklemiştim o resmi sakin ol.
  • Hollanda finali hak etmişti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.