Şimdi Ara

Sneijder'in golüne ofsayt diyenler gelsin hele (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
3
Favori
6.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle şeylere ne diye takılıyoruz hala bilmiyorum. Görüntü var, kimi ofsayt diyor, kimi değil diyor, sonra geliyor hakem milisaniyeler içinde göremedi diye kızıyor. Takılmayın böyle şeylere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FC Schalke 04

quote:

Orijinalden alıntı: hanamichi

agzi olan konusuyor.....
     	Sneijder'in golüne ofsayt diyenler gelsin hele

Futbol baş, vücut ve ayaklarla oynanır. O çizgileri ayaklarla çizebileceğini kim söyledi sana gerçekten ağzı olan konuşuyor

Fail-over.

• hala ofsayt diyen mi var yuh
  • Pas ofsayt. Ancak çok ince. Konuyu açan arkadaş bile 767.864.924.927 tane çizgi çekmiş kanıtlayabilmek için. Saliseler içinde hakemin bunu görmemesi çok doğal bence. Bu kadar konular açmaya gerek yok. Sağduyulu olan kişi OFSAYT OLDUĞUNU ANCAK MAÇ SIRASINDA BUNU YAKALAYABİLECEK HAKEMİN ÇOK AZ OLDUĞUNU BELKİ DE OLMADIĞINI BİLMELİ. Ki bir de direkt gol pası değil.

Sadece şunu diyorum. Dün Fenerbahçe maçında bugün Galatasaray maçında hatalr olmuştur. Ancak ilahi adalet -bana göre- yerini bulmuştur. Çünkü ne ordu ne kasımpaşa birşey yaptı. Maça kazanmak adına hiçbirşey yapmadılar. Fenerbahçe ve Galatasaray ise resmen savaştılar, istediler. Ben ilahi adalet diye buna derim.
    Takılmayın bunlara gençler.
    Herkese hayırlı geceler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • onu bunu bilmem

gol enfesti...
  •  	Sneijder'in golüne ofsayt diyenler gelsin hele

Tam caps lik
  • hakan baltasının pozisyonu bütün bozma çabalarına rağmen snejderden enfes gol şapka çıkarttım.
  • Bariz Ofsayt.
  • birkere sneijder in golü değil tartışılan , baltanın pozisyonu

ofsaytı gören nasıl gördüğünü anlatırsa daha iyi olur bence adam nasıl görmediğini anlatmış çünkü , yazıların yarısı boş beleş
  • quote:

Orijinalden alıntı: FC Schalke 04

quote:

Orijinalden alıntı: hanamichi

agzi olan konusuyor.....

Futbol baş, vücut ve ayaklarla oynanır. O çizgileri ayaklarla çizebileceğini kim söyledi sana gerçekten ağzı olan konuşuyor

Lig Tv de maç sonrasında yapılan Piero ölçümüne göre rakip defans oyuncusu 16 cm ile önde.
    TEKRAR EDİYORUM PİERO GÖRÜNTÜSÜNE GÖRE OFSAYT FALAN YOK. OFSAYT OFSAYT DİYEN HERKES GÖRSÜN LÜTFEN ŞUNU

• morinholar toplanmış
  • O degil de sanki ofsaytla karsi karsiya kaldi ya da bos kaleye yuvarladi topu, alakasiz hic gole katkisi olmayan bi pas adam hasirt diye soktu daha neyin kafasi bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maraton 16 cm ile ofsayt DEGIL dedi.

Bazi Fenerli arkadaslar umarim izlemistir programi.
  • O değil de Sni ne attı ama
  • ofsayt olsa ne olur olmasa ne olur ?? boyunuz bir karışmı uzayacak .. ( sözüm meclisten dışarı.. piyasada şu futbol muhabbetine öyle gıcık oluyorum.. kıçına don bulamayanlar futbol da otorite kesiliyor.. bir yerlere ait olmak onları mutlu ediyor.. falanca hasta galatasaraylı.. yada filanca hasta fenerli.. gibi... bir şeyler ile anılmak..
  • ofsayt yok ofset var ayrica hala ofsayt ne bilmeyen yada yanlis bilenler bir zahmet yazin da milletin kulturu artsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne kadar komik insanlar var mactan sonra lig tvde bilgisayar ile olcum yapan ozel bir teknik gelistirmisler 16 cm.ile OFSAYT DEGİL. maci ozetlerden izleyen gelip ofsayt demis saka gibi.Futbolun F sini bilmezler Kiskanclik diz boyu

• Sizin tekrar tekrar izleyip, perspektifti şuydu buydu deyip çizgi çekip saatlerce tartıştığınız pozisyonu hakem anlık olarak yorumluyor. Ofsayt var mı yok mu onun tartışmasını yapmak istemiyorum; fakat çok küçük hataları da büyütmek abes kaçıyor.
  • ofsayt diyenler hakan baltaya verilen haksiz yere penaltiya saysinlar.

• Burada çizgiler çekip tartışıyorsunuz ofsayt mı değil mi diye hala orta noktada buluşamıyorsunuz, lig tv anca bilgisayarlı sistemlerle bilmemkaç cm ofsayt olup olmadığını söylüyor... Hakemleri robot falan mı sanıyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.