Şimdi Ara

Sneıjder'i Gönderip 4-4-2.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu mesajlar melo transferini anımsatıyor nedense. Yok ahlaksız yok umursamaz yok formsuz. Gördük adam gitti rezil olduk. Aynısı sniejder içinde olur. Kesinlikle selçuk iyi paraya satılırsa bi sn durmasınlar. Eski formundan çok uzak artı yıllık ücreti çok yüksek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

quote:

Orijinalden alıntı: Papa Het

Her maç 10 şut atıyor arada denk gelip gol oluyor eski halinden eser yok yarardan çok zararı var 4-4-2 çok daha uygun size.

Sneıjder'i Gönderip 4-4-2..

Konuyu açana gelince ciddiye almaya gerek yok. Eskiden olsa Hagi'yi gönderelim, koşmuyor derdi muhtemelen.

Benim bir tane Sneıjder koşmuyor diye eleştirdiğim mesajımı gösterir misin? anca söylediğim şeyleri manipüle edersin Hagiyle falan kıyaslarsın

Mesajini göstermeye gerek yok. Trt de mac yorumlarken söylemistin sneijder in kosmadigini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AİGUN -- 15 Ağustos 2016; 22:58:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

1 sene top oynamadı adam tek laf ettiğimiz de yerli sevici,köylü,vizyonsuz olduk. Ben 1 sene top oynamayıp da bu kadar sevilen çok az topçu gördüm. Görecez hep beraber Sneıjder'i inşallah top oynar şampiyon yapar bizi de ben bu laflarımı tek tek yerim.

Çünkü oyunculara eşit davranmıyorsun. Geçen sene iyi oynayan üçten fazla oyuncu sayabilir misin? Herkes kötüydü. Selçuk çok mu iyiydi geçen sene? Muslera bile kötüydü. Carole, Podolski dışında herkes kötüydü. Ama en çok Sneijder'i eleştiriyorsun. Tamam takımın yıldızı, en büyük beklenti ondan, en çok eleştiri de ona gelecek ama geldiğinden yana 1 sene kötü oynayacak krediyi toplamış olması lazım. Azıcık vefa.

Ayrıca taraftar bağrına basmış tribüne gelen adam Sneijder'i izlemeye geliyor, yıllar sonra bile hatırlanacak şekilde iki şutta derbi kazandırmış, önemli maçlarda sahneye çıkmış hep. Adamı satalım diyorsun, taktik takıntısı yüzünden sırf. Tabi ki eleştirilirsin. Çok istiyorsan false 9 oynatır yine 4-4-2 yaparsın Sneijder ile.

• Sneijder'in yedeği bile yokken kendisini göndermek çok komik olurdu herhalde. Çok gereksiz bir konu olmuş
  • Adam her maç 2 asist 1 gol istatislik yapsa size gene yaranamaz. Bu takımda Sneijder'a gelene kadar zibilyon tane gönderilecek adam var. Kadroda Önce Muslera ve Sneijder'ı yazacaksın sonra çevresine 9 adam yazacaksın bu kadar basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exclusive

Sneijder'in yedeği bile yokken kendisini göndermek çok komik olurdu herhalde. Çok gereksiz bir konu olmuş

adam 4-4-2 ye dönelim diyor sonra gönderelim diyor sneijder gelmeden önceki gibi yani
  • Öncelikle bana göre bizim takımımızın 4-4-2 sistemine uygun olduğunu hiç düşünmüyorum çünkü elimizde selçuk melo ikilisi gibi orta saha yok ve aynı zamanda konuyu açan arkadaşın yazdığı bruma selçuk transfer tolga vs. tolga 1 maç oynadı ne oynadı da 4-4-2 yazabiliyor anlamış değilim ve sneijder gönderilmeli demek çok yanlış çünkü sneijderi gönderirsen 4-4-2 hiç oynayamazsın arkadaş nasıl oynayacaksın yahu elinde bruma yasin poldi sinan bunlar kanat oyuncuları bizim kadromuz 4-2-3-1 veya 4-3-3 e musait sneijder evet geçen sezon düşüş yaşadı takım zaten formsuzdu daha dün süper kupa maçının adamı muslera dahil çok kötüydü sonuçta sneijder önemli maçları kurtardı juventus fbye salladığı füzeler ve ayrıca birçok maçta takımımızın beyni ve 4 senedir adam gitmiyor medya her patlama terör vs. olay olunca yok gidecek satılacak demelerine rağmen adam bizi bırakmadı istese gidebilirdi ama adam bırakmıyor şu yaşına rağmen istekli hırslı karakterli biri bana göre bakın gomez sosa ayrıldı bu sene onun için sneijder gibi bir futbolcumuz olduğu için şanslıyız ve ayrıca hamzaylar ilgili bazı ironiler yapılmış doğrudur hamza hoca transfer konularında umut konularında çok hata yaptı vizyonsuzluk da var ama şunu söylemeliyim sneijderden en verimli şekilde yararlanan hamza hocadır ne terim ne mancini ne prandelli dönemi hamza çok iyi yararlandı 14-15 sezonuna bakın bunu görebilirsiniz

• 4-4-2 iyiydi keşke yine olsa ama olmaz şu an bu kadro ile ama 4-3-1-2 olabilir..
  • 442 oynamak için benfica gibi sistemi oturtmak lazım adamlar öküz gibi top oynuyor gaitan satıldı cervi alındı taktik yine tıkır tıkır işliyor niye çünkü ona göre oyuncu alıyolar biz adamı alalım formasyonu taktiğği ayarlarız yok adamlarda 90 dakka pres dikine top hücum

• 4-4-2 oynayıp şampiyon olan takım kaldı mı? global dünyada üst düzey takımlar forvetsiz oynuyor biz 2 tane koyalım doldur boşalt yapalım öyle mi 96-00 ruhu mu diyorsun?

maçlar artık kalabalık ortasaha ile kazanılıyor çift yönlü oyuncular ile bitiriciliği orta düzey bir golcü ve onu besleyen rmf lmf amf olunca işler iyiye gidiyor.

şuan takım potansiyelimiz yüksek. amf tek elimizde o da wesley biliyorsunuz çok duymuşsunuzdur erman abinizde kıriyatif oyuncu ha işte bu o adam. başka bir deyişle yaratıcı oyuncu maçın seyrini değiştiren oyuncu bu adam işte.

ayrıca kanatlarda bruma, poldi, sinan, yasin yeri gelir sabri bile oynar sıkıntı yaşamayız avrupada olmadığımız bu sezon şampiyonluğun en büyük adayıyız.

potansiyel var sadece performans yok.

not: abdulrrahim albayrak florya ya insin.

• sneijderi 7 8 e satıp selçuğu oraya monteleseniz belki parasızlığa ilaç olur
  • Galatasaray orta sahasinin 3 yildir sorunu su:

Sneijder ve Selcuk oyunu benzer sekilde oynayan oyuncular. Yeteneklerini karsilastirmiyorum. Oyun icindeki rolleri neredeyse tamamen ayni.

Ikisi de tek pas oynuyor, topa basmiyor, ayaginda tutmuyor, dribling yapmiyor, dikine gitmiyor.
    Ikisi de oyun kuruyor, uzun paslarla oyunu aciyor, ara pasi deniyor.
    Ikisinin de ceza sahasi cevresinden sutu var, duran top özelligi var.

Birkac macta bu iki oyuncuyu bu gözle bir izleyin. Göreceksiniz ki top bizdeyken bu iki oyuncudan bir tanesinin pozisyonu hep yanlis.

Mac icinde defalarca ayni anda defanstan top almaya geliyorlar. Defalarca birbirlerinin 1-2 metre yakinda kaliyorlar ve top dar alana sikisiyor. Hareketli kimse olmadigi icin defalarca birbirleri ile yan pas yapmak zorunda kaliyorlar.

Hangi teknik direktör bu sorunu görecek cidden merak ediyorum. Bu iki oyuncunun birlikte oynayabildigi tek dönem Sneijder'in ilk geldigi ve sol acikta oynadigi dönemdi. Onda da Sneijder'e yazik oluyor.

Bu iki oyuncudan birinin topa basan, top saklayan, top süren, verkaclara giren bir orta saha olmasi lazim. FB'deki Emre Belözoglu gibi olmasi lazim. Zamaninda TS'de oynayan Colman gibi olmasi lazim. Veya simdi BJK'deki Atiba gibi olmasi lazim. Bursa'daki Batalla olmasi lazim. Alper Potuk olur, Salih Ucan olur. Diger takimlarda örnek o kadar cok ki sadece bizde bu tarz bir oyuncu yok. Gecen sene Emre Colak oynadigi zaman veya 4 sene önce Engin Baytar varken cok daha iyi oynuyorduk.

Melonun sahsi gayreti biraz dengeliyordu bu durumu. Tolga Cigerci ise en olmaycak adam. Zaten bu kadar hareketsiz bir orta sahaya yapilacak en kötü transfer.

Iddia ediyorum Selcuk-Sneijder-Tolga orta sahasi 3 mac bile dayanamaz. Donk-Chedjou-Hamit-Dzemaili'den hicbiri de bu soruna cözüm olmaz. Bu adamlar toplanip mükemmel ortada sican oynarlar. Ama futbol bu sekilde oynanmaz....

• selçukun + podoskinin koşmadığını durağan oyuna çevirdiklerini ilerleyen zamanlarda göreceğiz ama geç olacak
  • Sneideri 8 milyona satıp yerine tanesi 8 liradan 1 milyon şişe şarap alalm. Ortalama 40 bin taraftarla oynasak her maç 40 bin şişe gider. Toplamda 25 iç saha maçında taraftarı mutlu ederiz. Lig+Türkiye kupası bizi bu sezon idare eder. Ayrıca 4 4 2 oynamış oluruz.

• Sinoya kimse para vermez. Zaten gs nin amacı satmaktı ama artık yürüyerek oynayan sinoya 1 kuruş veren çıkmadı.

• Tamam beyler beğenmiyorsanız verin bize 'sikinti yok'. RvP-Sneijder-Salih... al sana efsane 3'lü.
  • Umut, Tarık falan gönder önce.

• quote:

Orijinalden alıntı: Çürük Kemik

Sinoya kimse para vermez. Zaten gs nin amacı satmaktı ama artık yürüyerek oynayan sinoya 1 kuruş veren çıkmadı.

Amblemini tasidigin takim gibileri veremez zaten haklisin

• Bir kısmına katılıyorum. Sneijder ve Selçuk hemen hemen aynı tip ama Sneijder çok daha atik. İkisini bir arada oynatarak Sneijder'i ileride bırakıp atikliğinden, yaratıcılığından, şutörlüğünden faydalanabiliriz. Selçuk da iyi top saklıyor, oyunun temposunu ayarlıyor, sıkıştığımızda faul alabiliyor vs. Ortalarına çift yönlü oynayacak adam şart. Yıllardır sorunumuz aynı ama herkesin gördüğünü bizim yönetim scout ekibi vs. falan göremiyor herhalde. Bir tane tam olarak bir MC oyuncusu alamadılar. Çift yönlü bir adam aradığımız işte. Yeri gelecek top kapacak yeri gelecek top sürecek yeri gelecek asist yapacak yeri gelecek pres yapacak. Bulmak bu kadar zor olmamalı. Kalitesi ortalama olsa bile bu lige yeter. Türkiye Ligi'nde bazı takımlarda var bu tarz oyuncular. Bu ligden adam alınmaz, Anadolu takımları hala çok pahalı oyuncu satıyor ama biz de Fransa'dan falan rahat bulabiliriz. Anlamıyorum nasıl bulunamıyor.

• Arkadaşı ben bazı yorumlarına dayanamayıp blokladım, ama Sneijder geçen seneden beri çok kötü, şu anki hallerine bakarsak Sosa daha iyi. Sneijder çok kötü, ama hala hiç toz kondurmayanlar var. Burada tek oyuncu özelinde yazıyorum, yok Selçuk iyi, yok Yasin mükemmel falan dediğim yok, ama Sneijder konusunda çoğu kişi gerçeği görse de görmezden geliyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.