Şimdi Ara

Sneijder Bu Maçlarda Oynamayacaksa?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi maçta oynayacak?.Tamam Sneijder çok maç kazandırdı eyvallah saolsun.Ama kredisi tükeniyor artık.Ulan takım hadi kötüydü,Hamza zaten kötü Sneijder'in maçta 1 tane olumlu hareketi yok.
    Adam köy takımı Astanaya karşı bile oynayamıyor.
    Adamlara köy takımı demeye bile utandım şuan """""Koskoca Galatasaray'dan 1 puan aldı""""""

• sneijder ne yapsın yanındakiler mal olunca? adamı şut pozisyonuna bile sokacak pas atmıyorlar. 1 kere denk geldi kaleci çıkardı
  • Kiminle oynayacak :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 numaran oynayacaksa arkadaki 2 li sağlam olacak.Adam ne yapsın defanstan top alıp asist mi yapsın ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 puan alan sizlersiniz adamlar 2 puan kaybetti

• Bu taraftara Hamza ve Dursun müstehak. Vallahi sürünmeyi hak ediyoruz. Bide kredisi doluyor diyor bak hele bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sneijder kafada bitirmiş Galatasarayı. Muslerada aynı şekilde. Kafa sahada değil adamların. Yerli oyunculara hiç değinmiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Blok Adam sneijderi sol kanada hapsetmiş pres yapsın asist yapsın defans yapsın istiyor. Oldu canım emredersin.

Sneijder ulan bu koyacaksın forvet arkasına. Yeteneksiz beceriksiz herif hala başımızdaki şu felaketi göremeyenler var. Allah belanı versin Hamza
  • Takım yerlerde sürünürken Sneijder'in ne yapmasını bekliyorsun? Bir tane düzgün pas aldı da o mu ezdi topu? Pes'deki gibi topu alıp gole gitmesini filan mı bekliyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SetrekiaN

1 puan alan sizlersiniz adamlar 2 puan kaybetti

Astana bile Ş.ligindeyken Molde gibi tırıdık bi takımdan kendi sahasında 3 yiyen bir 3 yıldızlıyı muhattaba almak içimden gelmiyor.

• Önünde Umut arkanda Selçuk Bilal. Messi gelse oynayamaz.
  • Birader adam ne yapsın.. Topu çıkarırken sneijder dışında kimse boşa kalmıyor.. 2 ayağınızı var ikisi de Sneijderin sutu.. Adam ara pası atar yasinle umutun kazmaligini izler.. Tum bunlara ragmen canla basla mucadelesini veriyor podolski tosunu gibi yatmiyor..Sneijder bizim gibi taraftara fazla

• Vaas az önce konuma girip yazımı beğendiğini belirtmişsin ama "bu ne la" diyorum izninle. Sneijder'e ver-kaç yapan (Telles) Sneijder'i boşa çıkartan (adam gibi forvet hiç yoktan elinde Poldi var ama oynatmıyor orada Hamza bey.) yoksa ne yapsın adam hele kanada kitlenmişken.

Sneijder yapacağın teknik direktörlüğün de senin de diyip gitse takımdan yemin ediyorum gıkımı çıkartmam ben yapmadığına şaşıyorum. Sneijder'in yerinde olsam çoktan gitmiştim ben ekran başında sinirden başıma ağrılar giriyor bu adam nasıl bu kadar dayanıyor yemin ediyorum anlamıyorum ya. Peygamber sabrı bu olsa gerek.
  • İsme çok bağlı kalıyorsunuz bu sezon çok kötü oynuyor savunulacak tarafı yok. Gerçi kim iyiki en sağlamımız Muslera bile çok kötü başladı sezona.
  • takimin en iyisi oydu. elestirecekseniz maci tekrar izleyin.

• Yuh be abicim bu kadar yapmayın, adamı atmış sol kanat diye oynatıyor, oyun kuran adam mı var da top geliyor? top mu geliyor sneijdere? bu adam pas almak için ortasahayla defansın arasına gelmek zorunda mı?

Bugün sol beke bile geldi bu adam, yeter artık,
  • Sneijder: Ben şampiyonlar liginde oynamak istiyorum.

Sende Haklısın Sneijder
  • Sneijder ulan ben nasıl dandik bir takımda oynuyorum şu anda diyor sen neden bahsediyorsun
    Adamın kalibresine yaklaşanı bırak yanından geçen yok neden kendini kassın ki artık parasına bakıyor
  • snider ne yapcak sacmalama asil soru podolski ne yapmaya geldi gs ye onu sor.
    snider takimin en iyisi zaten sapkadan tavsan mi cikaracak digerleri sacma oynarsa oda oyle oynar.

• gs yi kotu gunler bekliyor muslera snider resti ceker.boyle.giderse.
    podolski zaten bitik yatisa gelmis :)) yine abdulrahim.gelir mi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.