Şimdi Ara

SNEİJDER BEN VARKEN TOPU NEDEN ŞİŞİRİYORUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle haber yalan ama doğruluk payı var bence

Galatasaray'ın Eskişehirspor maçında uzun ve yüksek toplarla oynaması Hollandalı yıldızı çileden çıkardı. Sneijder, Davala'ya "Ben sahadayken topu neden şişiriyoruz?" diye sordu

Eskişehirspor deplasmanında 90 dakika pozisyona giremeyen G.Saray'da Sneijder, oynadıkları taktikten şikayetçi oldu. Maçın ikinci yarısında Terim'in cezası nedeniyle kulübede tek sorumlu olan Ümit Davala'nın yanına giden ve "Ben sahadayken neden topu şişiriyoruz. Yerden oynamalıyız. Yeteri kadar pas alamıyorum. Selçuk ve defansa yakın oynuyorum ama onlar sürekli Burak ve Drogba'ya uzun oynuyorlar" diye isyan eden Hollandalı yıldız, aynı eleştirisini maçtan sonra soyunma odasında da dile getirdi. Sneijder'in bu uyarısı sonrasında Davala'nın Selçuk'a "Sneijder'e oyna" uyarısı yaptığı Selçuk'un ise "Defansa yardım etmekten hücumu düşünemez oldum. Orta sahada top tutamıyoruz" yanıtını verdiği öğrenildi.

kaynak sabah

• Öğrenildi , belirtildi şu iki kelimeden nefret eder oldum.
  • doğrudur selçuk defansif bir oyuncu gibi oynatılıyor ama bu adam xavi tarzı ortasahanın ortası oynuyor yani toure olması beklenemez bu görevi melonun yapması lazım.
  • haber yalan ama doğruluk payı var ne demek

yani bu top şişirme neden var ben onu anlamıyorum.hadi drogba var burak var yere indirirler diyoruz ama drogba yokken de biz şişiriyorduk.sneijder selçuk gibi sağlam ayaklar var. bence sorun sabride.o yapıyo hep bunları
  • Haber yalan ama söylenti doğru elimizde Xavi gibi top tutan adam var Xavi gibi pas atan 2 tane futbolcu var bence topu yüksekten Drogba indirsin diye atana kadar göbekten saldırı yapsak daha yararlı olur Sneijder ve Selçuk'un attığı pasları ligde sayılı oyuncular atar.
  • "Ben sahadayken topu neden şişiriyoruz?" demek; kendini büyük görüp, kibirlenmek ile aynı anlamdadır.

bu haberi yapan embesillerin amacı ise, yukarıda bahsettiğim ayrıntıyı taraftarın kafasına yerleştirmektir.

sen inanmazsın, ben inanmam ama bu forum ve taraftar forumları dışında o kadar çok taraftar var ki; insanların kafasına o düşünceyi bir şekilde yerleştirmeyi başarıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_fb

"Ben sahadayken topu neden şişiriyoruz?" demek; kendini büyük görüp, kibirlenmek ile aynı anlamdadır.

bu haberi yapan embesillerin amacı ise, yukarıda bahsettiğim ayrıntıyı taraftarın kafasına yerleştirmektir.

sen inanmazsın, ben inanmam ama bu forum ve taraftar forumları dışında o kadar çok taraftar var ki; insanların kafasına o düşünceyi bir şekilde yerleştirmeyi başarıyorlar.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • melo yerine daha savaşçı birini almamız lazım. Tioté mesela
  • haber yalan ama arkadaş haberdeki hayali sneijder karakteriyle aynı şeyleri düşünüyormuş
  • Selcuk en güzelini söylemis. Sanki rahat rahat pas yapacagiz da biz keyfimizden yapmiyoruz. Attigimiz paslarin %90'i rakibin baskisinda kurtulmak icin. Tabii ki uzun ve havadan olacak. Sneijder'in yerden paslarini da gördük. Kaptirdigi topu Muslera kurtarmasa yeniliyorduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Selcuk en güzelini söylemis. Sanki rahat rahat pas yapacagiz da biz keyfimizden yapmiyoruz. Attigimiz paslarin %90'i rakibin baskisinda kurtulmak icin. Tabii ki uzun ve havadan olacak. Sneijder'in yerden paslarini da gördük. Kaptirdigi topu Muslera kurtarmasa yeniliyorduk.

Al işte inanan biri çıktı hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Butwhoan

doğrudur selçuk defansif bir oyuncu gibi oynatılıyor ama bu adam xavi tarzı ortasahanın ortası oynuyor yani toure olması beklenemez bu görevi melonun yapması lazım.

Melo efendi defansı çok iyi yapıyormuş gibi birde hücuma cıkıyor her defasında selçuk da geride kalmak zorunda kalıyor.
    Artık takımdan kesilmesi lazım bu melonun. A
    Anlamıyorum eboue,elmander,burak,umut,sneijder...
    Hepsi kesik yedi de melonun artısı ne ne katıyor bu takımada her maç döner dönmez ilk onbire giriyor.
    Yemin ediyorum sinirim bozuluyor şu adamı görünce artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trybskts

quote:

Selcuk en güzelini söylemis. Sanki rahat rahat pas yapacagiz da biz keyfimizden yapmiyoruz. Attigimiz paslarin %90'i rakibin baskisinda kurtulmak icin. Tabii ki uzun ve havadan olacak. Sneijder'in yerden paslarini da gördük. Kaptirdigi topu Muslera kurtarmasa yeniliyorduk.

Komik tarafini söyle de biz de gülelim.
  • Sorunun cevabı Zan Balta ve Sabri.
  • bildirildi
  • quote:

quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: newbikey

quote:

quote:

quote:

• Galatasaray'da Engin gitti Pres bitti.
  •  SNEİJDER BEN VARKEN TOPU NEDEN ŞİŞİRİYORUZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS10

SNEİJDER BEN VARKEN TOPU NEDEN ŞİŞİRİYORUZ

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.