|
Bildirim

1 Mobil
|
Yorumunuz çok doğru ancak Uygulama geliştiricilerinden ziyade büyük şirketlerin desteği bence daha önemli. MacOS'in çok tutulmasının sebebi pildeyken de performanslı çalışması ve geniş uygulama desteği. Adobe Studio olsun MS office veya diğer tüm uygulamaları uzun saatler çalıştırabiliyor. Neredeyse tüm uygulamalar da direkt uyumlu emülatör ile değil. Snapdragonda ise durum böyle değil uyumlu uygulama sayısı çok çok az hatta olanlar bile düzgün çalışmıyor. Tabiki yeni başlamış bir platform için bu çok normal. Apple x86 dan M serisine geçişi yaklaşık 1 -1.5 yıl civarında baya toparlamıştı. Snapdragon'un ise bunu başarmasının çok zor olduğunu düşünüyorum. Nedeni ise Apple gibi kendi işletim sistemine sahip değil ve kontrol de onlarda değil. Microsoft bu arm windows işinde yeterince desteği sunmuyor gibime geliyor. Kaldı ki normal Windows'taki kararlılık, stabilite, performans yeni gelen güncellemeler ile daha da düşüyor. Birincil işletim sisteminde bile bu kadar özensiz ilerleyen bir şirketin, pazar payı bir hayli düşük bu projede ne kadar üstünde durup desteklediği bence tartışma konusu.
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
| _____________________________ |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|