Slm arkadaşlar, groupmail plus ve içinde gelen smtp express pro kullanıyorum ancak hala programdan performasn alamadım mailleri çok yavaş gönderiyor. smtp express te ya da gropmail plus ta nasıl bir ayar yapmam lazım bilen var mı?
Selamlar open relay smtp bulmanız gerekiyor öncelikle.o proğramla dns üzerindende atabilirsiniz ama open relay smtp bulursanız her e maile atabilirsiniz.veya kendi hostunuzun mail serverini kullanmanız gerek.open relay smtp bulmak için smtp scan adında proğramlar var. Saygılar
smtp express dediğiniz gibi sadece dns üzerinden yolluyor. Benimde amacım dns üzerinden yollamak ama hızlı bir şekilde tabi. Group Mail Plus ile kendi hostumdan ve mail serverimden mail yollayabiliryorum ama 100 ya da 200 mailden sonra server kilitleniyor. Sanırım spam koruması gibi bişey beni engelliyor. Arkadaşların lafın kısası hızlı ve çok sayıda mail atabilmenin yolu nedir? Hangi programları kullanmam lazım.
Saygılar....
groupmail proğramıyla atabilmeniz için mail server kiralamanız veya open relay olanları bulmanız gerek özel mesaj yazmışınız ama ben şu anda browser yüzünden cevaplayamıyorum kusura bakmayın. Beni msn listenize eklerseniz e mail toplama ve yollama proğramları size verebilirim. toplumesajci@hotmail.com Saygılar
bana bedava smtp mail gönderilen site lazım,ve ayarları
quote:
Orjinalden alıntı: Shadow1243
Nerden buldun konuyu 2004 konusu
quote:
Orjinalden alıntı: Husay
quote:
Orjinalden alıntı: Shadow1243