Şimdi Ara

sms de kutu içinde soru işareti ne oluyor ? gençler şu abinize bi yardım edin :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
17.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar benim çok ta yeni olmayan bi telefonum var, telefonu yeni tip olan arkadaşlar mesaj attığı zaman bazen mesajın başında kutu içinde bir soru şareti oluyor, bu nedir ?

Mesajlarda Kutu İçinde Soru İşareti Emoji Anlamı

Mesajlaşırken kutu içinde soru işareti emojisi veya sembolü (?), genellikle şaşkınlık, kafa karışıklığı veya belirsizliği ifade eder.

Kutu İçinde Soru İşareti Emojisinin Kullanımı

• Bilgi Tamamlanmamış veya Belirsiz: Karşı tarafın mesajını tam olarak anlamadığınızda veya ek bilgiye ihtiyacınız olduğunda bu emojiyi kullanabilirsiniz.
    • Şaşkınlık veya Kafa Karışıklığı: Bir şey sizi şaşırttığında veya kafa karıştırdığında bu emojiyi kullanabilirsiniz.
    • İroni veya Alay: Bazen bu emoji, ironi veya alay ifade etmek için de kullanılabilir.

Mesajlarda Kutu İçinde Soru İşareti Sembolü

Kutu içinde soru işareti sembolü (?) de aynı şekilde şaşkınlık, kafa karışıklığı veya belirsizliği ifade eder. Ancak emoji ile karşılaştırıldığında daha resmi bir tonu vardır.

Diğer Akraba İfadeler

• Kutucuk içinde soru işareti: Kutu içinde soru işareti emojisinin bir başka adıdır.
    • Mesajda kutu içinde soru işareti ne anlama gelir: Bu ifade, mesajlarda kutu içinde soru işaretinin anlamını sorar.
    • Kutu içinde soru işareti anlamı: Bu ifade, kutu içinde soru işaretinin genel anlamını tanımlar.
    • Kutu içinde soru işareti emoji anlamı: Bu ifade, kutu içinde soru işareti emojisinin özel anlamını açıklar.

Kutu içinde soru işareti emojisi veya sembolü, mesajlaşmalarda sıklıkla kullanılan bir ifadedir ve duygularınızı veya düşüncelerinizi etkili bir şekilde iletmenize yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • gençler bi cevap verin yok mu bilen

Abi belediye işçilerinin sopası varya büyük 2 metrelik onla vurdu işte.
  • benim telefon motorola krzr k1 eski bişey yani. mesaj gönderen telefon yeni bişey .. smile falan mı acaba ama olmaması lazım .

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.