Şimdi Ara

Şarjım çok çabuk bitiyor, %40'ın altında kullanırsam servis yok diyor yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamlar telefonum Galaxy Note 2 Türkiye cihazı, garantisi bitti. Telefonu alalı 2 sene oluyor neredeyse ve artık şarjım hiç dayanmıyor. Telefonu kullanmıyorken bile 2 saat içerisinde şarjı %100'den %80-%70'lere iniyor ve %50'nin altında oyun açarsam şarj %40 civarındayken telefon şebekesi kapanıyor, %35 civarına geldiğinde ya tamamen dönüyor ya da kendini yeniden başlatıyor, samsung logosu gelip ufak bir titreşim geldikten sonrada cihazın bildirim led'i ve tuş ışıklarının parlaklıkları sürekli azalıp artıyor (nasıl söylesem sanki ışıklar işkence çekiyor gibi geldi bana). Telefonu bu haldeyken pilini çıkartıp 30 saniye sonra pili takıp ardından da şarja takarsam şarjı %60 kimi zaman %70 oluyor bi anda. Sorunu ne anlayamadım bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Dipnot: Google play hizmetleri telefonun derin uykuya geçmesini engelliyor ve kapatmanın bir yolunu bulamadım.
     Şarjım çok çabuk bitiyor, %40'ın altında kullanırsam servis yok diyor yardım lütfen Şarjım çok çabuk bitiyor, %40'ın altında kullanırsam servis yok diyor yardım lütfen Şarjım çok çabuk bitiyor, %40'ın altında kullanırsam servis yok diyor yardım lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu da bu yazıyı yazdıktan sonraki pil durumu.
     Şarjım çok çabuk bitiyor, %40'ın altında kullanırsam servis yok diyor yardım lütfen

• 2 sene olduysa batarya bitmiştir bence. Yeni batarya alın derim.
  • Pili değiştirin yeni nesil piller hiç kullanmadan rafta tutsan bile %15-20 kayıp yaşar. Bu oran kullanıma göre %30 ları bulabilir.

Kolay gelsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @The Power of Faith @aydink_1903

Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Ayrıca yeni batarya almayı düşünmedim değil lakin güvenemiyorum nereden alsam diye ayrıca birde orjinal şarj aleti almak da istiyorum bunları nereden temin etmem daha doğru olur acaba yardım ederseniz çok sevinirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.