4 yıldır smile adsl abonesiyim ve 4 yıldır 0.86 mbit sabit net hızım var. Her seferinde sorun sizde yok modeme rest yok pc ye rest at dendi. Bİna tesisatını 2 kez yenilettim 3 farklı modemde denedim hep aynı 0.86 mbit sabit. Smile d-smart ile birleştikten sonra 4 gün kadar 6-7 mbit hızda bet kullandım download hızım 1.2 mbite kadar çıkıyordu. Şu anda eski duruma geri döndürmüşler ve kota aşımından dolayı netiniz yavaşlatıldı diyorlar. 2 mbit download limitsizden 1 yıl önce 8 mbite kadar sınırsız nete geçmiştim geçiş yaparkende download limiti olmadığı söylendi.Şimdi sormak istediğim şey bu dolandırıcılara dava açmak için böyle bir koz yeterli olurmu. Telefon hattı ev hiç birşey benim adıma deil ve abone olurken 1 telefon ile 2 gün içinde hat sahibinin rızası ve imzası olmadan ondan habersiz bir şekilde açtılar. Hat sahibi bu hususda tazminat davasına gidebilirmi ve sonuçları ne olur çok acil yardım bekliyorum. Kesinlikle hat sahibinin haberi ve imzası olmadan kullanıma açtılar şimdi ise iptal için bir dünya formdu kargoydu ugrastırıyorlar.
Konu yanlış yerde kapatılabilir..
Network ve Güvenlik Bölümüne açınız..
Dava açmak için bu yeterli olabilir..
quote:
Telefon hattı ev hiç birşey benim adıma deil ve abone olurken 1 telefon ile 2 gün içinde hat sahibinin rızası ve imzası olmadan ondan habersiz bir şekilde açtılar
Az önce aradım yine yok adil kullanım yok bilmem ne saçmaladılar yine azıma gelen küfürü bastım onlar beni mahkemeye versin vermesin bu işin sonunu bırakmayacam. Aydın doğan seninde allah b elanı versin medya patronuymuş s...patronu.
quote:
Orijinalden alıntı: koray_a
Az önce aradım yine yok adil kullanım yok bilmem ne saçmaladılar yine azıma gelen küfürü bastım onlar beni mahkemeye versin vermesin bu işin sonunu bırakmayacam. Aydın doğan seninde allah b elanı versin medya patronuymuş s...patronu.
Kapattırmak için sorun mu çıkartıyorlar.
Aynen öyle geri dönüş yapılacak mail ile abonelik iptal formu gönderilecek deniyor. Daha evelde iptal formunu yolladım sonuç yok. Üstüme kayıtlı hiç birşey yok 3. faturada bu gün yarın çıkacak neyimi alacaklar merak ediyorum. İptalde ettirmiyorum vaz geçtim kessinler interneti alsınlar bakalım biriken ödemeleri alabiliyorlarsa .
quote:
Orijinalden alıntı: koray_a
Aynen öyle geri dönüş yapılacak mail ile abonelik iptal formu gönderilecek deniyor. Daha evelde iptal formunu yolladım sonuç yok. Üstüme kayıtlı hiç birşey yok 3. faturada bu gün yarın çıkacak neyimi alacaklar merak ediyorum. İptalde ettirmiyorum vaz geçtim kessinler interneti alsınlar bakalım biriken ödemeleri alabiliyorlarsa .
Smile ADSL Bayilerine gidip iptal ettirmeyi denediniz ni?