Şimdi Ara

Smf Forum hakkında acil yardım..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. önemli sorunlarım var. daha yeni bir forum uz.

sorunlardan birtanesi:
    - foruma sürekli yabancı üyelikler açılıyor.hepsi de gmail adresli. hepsi de USA dan. ne yapabilirim? üye sayım hızla artıyor. bu benim için iyi mi yoksa bu bir bot mu? email onaylı üyeliği açayım mı? aslında ilk başta açmak istemiyordum, üyeler gelsin diye.

-diğer önemli bir sorunum. arkadaşlar üyelerin abone oldukları konulara yeni mesaj yazıldığında otomatik olarak mail gitmesini istiyorum. ama gitmiyor. haberdar et butonuna tıklamaları gerekiyor. ama bunu kimse tıklamıyor tabi ki. forumlarda otomatik olarak eposta gitmez mi, işte yeni mesaj yazıldı falan diye. bu 2 konuda yardım edebilirseniz minnettar kalırım.. teşekkürler..

smf 2.0.2 kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *XhsyPhoiDeus* -- 3 Mart 2012; 15:07:36 >

• cevap verebilecek yok muuu??
  • botlar için captcha kur veya üye olurken basit bir soru sor
  • quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

merhaba arkadaşlar. önemli sorunlarım var. daha yeni bir forum uz.

sorunlardan birtanesi:
    - foruma sürekli yabancı üyelikler açılıyor.hepsi de gmail adresli. hepsi de USA dan. ne yapabilirim? üye sayım hızla artıyor. bu benim için iyi mi yoksa bu bir bot mu? email onaylı üyeliği açayım mı? aslında ilk başta açmak istemiyordum, üyeler gelsin diye.

-diğer önemli bir sorunum. arkadaşlar üyelerin abone oldukları konulara yeni mesaj yazıldığında otomatik olarak mail gitmesini istiyorum. ama gitmiyor. haberdar et butonuna tıklamaları gerekiyor. ama bunu kimse tıklamıyor tabi ki. forumlarda otomatik olarak eposta gitmez mi, işte yeni mesaj yazıldı falan diye. bu 2 konuda yardım edebilirseniz minnettar kalırım.. teşekkürler..

smf 2.0.2 kullanıyorum.

İlk soruna gelirsek, onlar reklam botu. Açtığı konular anlamsız olucak ve eli mahkum sileceksin. E-Posta onaylı üyeliği şu an için açmamanı öneririm. Botları engellemen için kısa yöntemler var. Bunlardan biri Markhov arkadaşımın belirtmiş olduğu gibi Captcha, diğeri ise kayıt olurken soru sorma var. Ama uzun zamandır bu işlerden elimi ayağımı çektiğim için onun nasıl yapıldığını unuttum. Paneli biraz araştırırsan bulabilirsin hemen.

• 1 -> Capthca ve Güvenlik Soruları ile bunu aşabilirsin, fakat smf'nin sitesinden detaylı uygulamalar var onları indirip kur.

2 -> Forumun yönetim panelinde böyle bir seçenek mevcut, şu an bakamıyorum fakat gönderilen her mesajdan sonra konuya otomatik üye olunuyordu. kullanıcılar istemeyince bunu kaldırmıştım. Sizede önermiyorum.
  • bendede aynı sorun vardı üye olurken 2-2=0 gibi basit bi soru koyabilirsin mail onayınıda açarsan botlardan kurtulabilirsin
  • Ben E-posta onayını açmamandan yanayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgi / yardım
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.