Şimdi Ara

Smartphone Cep Telefonları..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben motorola mpx.. serisinde olduğu gibi smartphone destekli telefon almak istiyorum ama motorolanın bu serisi dışında nokıa'nın bir kaç modelinde var onlarda çok pahalı... başka bu şekilde olan telefon tavsiye ederbilirmisiniz... ilgililelere motorola mpx220 tavsiye ederim....

• ben aldım 1-2 gün sona eklime ulasck buna neler yükleyeyim alınca sizce?
  • windows mobile telefon istiyorsan şu an mpx220 den başkası yok,fakat symbian dersen bir sürü alternatif var.ve şu an en uygun symbianlı telefon 6630!
  • mpx 220 aldım bugun. su an sarjda kullanmak daha kısmet olmadı yarın saat aksam 9 a kadar sarjda kalacak nasil dayanacagim bilmiyorum :)
  • mpx220 de çok kalite telefondur. Ben bir gerisini kullanıyorum. (mpx200) Eksiklere rağmen birçok artısıyla piyasadaki Mahmutpaşa plastiği ayarında birçok Symbian telefona 5 çeker.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acharad -- 14 Eylül 2005, 0:06:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dreamstream

mpx 220 aldım bugun. su an sarjda kullanmak daha kısmet olmadı yarın saat aksam 9 a kadar sarjda kalacak nasil dayanacagim bilmiyorum :)

kamerası dışında mükemmel bi telefon.tepe tepe kullan
  • Smartphonelar arasında şuan icin en iyi secim 6630...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BmO

Smartphonelar arasında şuan icin en iyi secim 6630...

O bir Smartphone mu?

Ben onu ortasında eşşek kadar lcd saat olan icili bicili oyuncak laptoplar gibi bişey sanıyordum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.