Bildirim
SMARTDISK 1.8' SmartDisk Pro 60GB

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
hocam disk ne kadar küçük olursa olsun o standla kullanılacaksa hiçbir önemi yok yoksa bende bunu düşünüyordum flash bellek gibi mübarek
-
beyler eski 2.5 inclerle aynı hız 4200 rmp yane flash belleklerden 50 kat daha hızlı en az ve disk samsung a ait içindeki sata aktarımı sayesinde gayet hızlı bir disk i var ufak boyutlarda ürünler geleli türkiye ye daha 1 ay olmadı ondan kimsede bulamazsınız bizim elimizde mevcut denedik sorunsuz normal 2.5 disklerle fazla hız farkı yok üzerinden video film izleyebiliyoruz oyun bile oynadık üzerinden :d tabe çok abartmıcaz 7200 rpm le farkı olur oyunlarda -
kardeş sana ulaşmanın tek bu yolunu buldum artık sana bi türlü pm atamıyorum. sanırım kutun filan dolu. ama söyliyim buradan Elmde hesap var. Aynı hesaba parayı yatırabilrsiniz yine.
quote:
İletilemiyen Kişisel mesaj: civalı sokak lambası Kişisel mesaj almak istemiyor veya seçemiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C@r@nthir -- 29 Ağustos 2008; 21:42:22 > -
donanimhaberin pm sisteminde problem var galiba
çünkü pm kutumu büyük oranda temizledim 120 mesaj var gözüküyor şuan.
başka arkadaşlara gönderdigim pm lerde de hata veriyor.
yetkililer duysun bari burdan.
hata şu:
...... Kişisel mesaj almak istemiyor veya seçemiyor
C@r@nthir kardeş bu arada mesajınız alındı :)
civali_sokak_lambasi@hotmail.com
buraya hesap bilgilerinizi tekrar gönderirseniz sevinirim
pm leri silerken hesap bilgileriniz de gitti :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civalı sokak lambası -- 29 Ağustos 2008; 22:07:24 > -
dostum arkadaş cep telefon no doğrulaması yapmamış ondan kaynaklanıyor...
ayrıca diskin boyutlarını ben de merak ediyorum :) -
telefon onayını düzelttik bakalım :)
DURUM:
diskin boyutları ve agırlıgı hala ögrenilemedi :) -
Google'da aratınca yeterince bilgi cıkıyor.
http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd850680&SKU=BD850680-60GB -
stand olmadan çalışmıyormu? -
İlk mesajdaki 2. resime dikkat ederseniz standa giren kablo ve stantdan hdd'ye giren uç mini usb. Aynı yani.
Gerekmemesi lazım. -
quote:
Orjinalden alıntı: Ziw®o
Google'da aratınca yeterince bilgi cıkıyor.
http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd850680&SKU=BD850680-60GB
eger biraz dikkat etseydiniz yukardaki mesajı yazmazdınız
çünkü resmleri hepsiburadan ekledim
ürünün boyut ve agırlık bilgisi malesef hiç bir yede yok
daha dogrusu bu ürünü türkiyeden başka bir yerde göremedim
ben bulamadım
-
@ikista
dikkat ettim dikkat etmesinede;haybeyede genede alınmaz...bir kullanan lazım...1.8' süper ya 60 gb deli bişey
kullanan yokmu arkadaşlar?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X