Şimdi Ara

Smartcast kullanımı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
1
Favori
2.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Denemek lazım. Ben ryze , olaf(q) gibi bi kaç daha nadir karakterlerde kullanıyorum. Ryze de q-w-e-q yapmak hız istiyor o yüzden kullanıyorum. Ama ezreal ile normalde cayır cuyur tutturduğum Q ları smarcast yapınca kullanamadım hatta kesin killeri kaçırdım o yüzden kullanmıyorum. Hiç denememiş arkadaşlar için şöyle bir örnek verebiliriz , Flash'da aslında smarcasttır mouse imlecinin baktığı yöne gider sık flash fail oluyorsanız denemeyin (tabi karakter öne bakarken mouse arkaya tutulduğunda atmıyor sanırım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasc1453

quote:

Orijinalden alıntı: OturanDürüm

Ben kullanmiyorum cunku daha oyun dinamiklerini tam cozdugume inanmiyorum ama kullanmakta bir proluk gostergesi saygi duyarim

caitlyn kullanıyorsan öğren bence mesela E ile geri sıçradığında istersen aynı anda yere trap bırakıp Q da kullanabilirsin.bu sayede Q nın başlangıç yeri geri sıçramaya başladğın yer oluyor hemde çok uzakdan Q kullanmış oluyorsun. E+W+Q seri şekilde bas smartcastla hatta düşmanın enerjisi az ise peşinden R yi kullan bu kısa rangeli adc lere karşı etkili bir taktiktir.

deniyicem saolasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her karakterde kullanıyorum. Elin alıştıktan sonra çok rahat oluyor. Katarina, Ezreal, Ryze, Syndra gibi kombo yapması gereken karakterlerde kesinlikle kullanmalısın zaten. Eskiden Smartcast olmadan nasıl oynuyormuşum aklım almıyor. Elim Diablo III'den alışmış. Benim de LoL için alışmam çok sürmemişti. İlk defa kullandığım karakterlerde bile hemen uyum sağlayabiliyorum
  • Sikayetiniz basariyla iletildi.

Oturan durum flood + aynı mesaji flood yapma bi daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben hepsinde kullanıyorum fakat zaten kendni belli eden ultiler var bazen ashe ultisi ez ultisi gibi bunları smartcasttan cıkarmalısın onun haricinde Froggen smartcarst kullanmıyor mesela
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Skillshotlarda smartcast kullanmak sıkıntı oluyo kullanmıyorum o yüzden. Rangeine bakamadığından çok büyük sıkıntı oluyo bir de skilli elimde hazır bekletip atmayı seviyorum. Tek smartcasti ezin e sinde ve cassın ulti harici tüm skillerinde kullanıyorum.

neden rangene bakamıyorsun??? ayalarda bunun seçeneği mevcut onu değiştirirsen smartcast kullanırkende rangeleri görebilirsin. more opitonsda SmartCastRange Indicators seçeneği.

ama o zaman bastığında değil, bıraktığında skill'i atar. bu da half smartcast gibi bir şey. ama normal kullanmaktan her şekil daha rahattır. ama smartcaste alışan biri için o da zor oluyor.

sen adamın derdinin ne olduğunu okudunmu??? alakasız alakasız yorumlar yapmayın lütfen. benim önerdiğim şey adamın tamda istediği olay. hem rangesini görmek istiyor hemde tuşa bastığında bekletip atmayı. önerdiğim gösterdiğim şeyde bu zaten. ila maydonoz olucaksınız alakasız şekilde.

kardeş yaş kaç? ne bu atar? ben sadece onu yaparsan smartcast performanısını tam alamayacağını söyledim. ve ekledim her türlü normal oynamaktan daha mantıklı. ki normal oynarkenki avantajları sağlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkercetiner

ben hepsinde kullanıyorum fakat zaten kendni belli eden ultiler var bazen ashe ultisi ez ultisi gibi bunları smartcasttan cıkarmalısın onun haricinde Froggen smartcarst kullanmıyor mesela

neden ashe ultisini ez ultisini çıkarasın ki. zaten global rangeleri var. adama mouse'u götürünce nereye gideceği de belli. smartcastsiz ashe ve ez ultisi kullanmanın herhangi bi mantığı yok bence.
  • Mid champlerinin çoğunda kullanıyorum acayip hızlı oynamamı sağlıyo . Mesela Alex Ich gibi Kha ' Zix oynıycaksan smart cast şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: sempatigue

Mid champlerinin çoğunda kullanıyorum acayip hızlı oynamamı sağlıyo . Mesela Alex Ich gibi Kha ' Zix oynıycaksan smart cast şart

Sen çok yanlış anlamışsın hızlı oynamak için smartcast yapmak kötü bir şey. Bahsettiğin adamda zaten yapmıyor. Bir anvia duvarını yada karthus duvarını düşün. Smartcast ile ne kadar fail yapabiliceğini düşün. Sık sık spam yapılan skiller Cassi E Ezreal Q E bunlara yapılır hatan yapman önemsizdir. Ama düşük rangeli Ryze ile gidip smartcast yaparsan Q atıcam diye level 1 minion agrosu çekersin üstüne. Yapabiliyorsan Shift ile oynamaya alış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

quote:

Orijinalden alıntı: ilkercetiner

ben hepsinde kullanıyorum fakat zaten kendni belli eden ultiler var bazen ashe ultisi ez ultisi gibi bunları smartcasttan cıkarmalısın onun haricinde Froggen smartcarst kullanmıyor mesela

neden ashe ultisini ez ultisini çıkarasın ki. zaten global rangeleri var. adama mouse'u götürünce nereye gideceği de belli. smartcastsiz ashe ve ez ultisi kullanmanın herhangi bi mantığı yok bence.

yanlışlık ile bastığını düşünürsek? veya acele ile basarsın kayar bu tür ultilerde nişan almak daha etkili olucaktır
  • Skilli bekletmek gerekiyo , nereye gidicegini tam ayarlamak gerekiyo vs diyen arkadaslar More Options kısmından sol altta Smartcast Range Indicators opsiyonunu acsınlar örnegin mouse bi yerdeyken skille basılı tutunca artık normal skillin range isareti vs cıkıyo bırakıncada atıyo
  • Rehberi vardı forumda yanlış hatırlamıyorsam göz atmanı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -S2K-

Skilli bekletmek gerekiyo , nereye gidicegini tam ayarlamak gerekiyo vs diyen arkadaslar More Options kısmından sol altta Smartcast Range Indicators opsiyonunu acsınlar örnegin mouse bi yerdeyken skille basılı tutunca artık normal skillin range isareti vs cıkıyo bırakıncada atıyo

istediğin kadar yaz veya istediğimiz kadar yazalım anlamazlar.. hala hata yaparsan diyorlar halbuki kaç kişi yazmış smartcastı rangeli kullanabileceğini ama işte adamlar düz mantık kuruyor ne dediğinin bir anlamı yok onlara göe smartcast a basınca skill gerçekleşir bu yüzden hata yaparsın.. bu adamlar bu yüzden bronze 5 lerde sürünüyorlar.

• ben o işi beceremiyorum sanırım alışamadığım dan oluyor
  • bi tek ryzede yapabilirim gibime gelıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

Önemli skillshotlarda kullanılmaması taraftarıyım, örnedğin blitz grab, nidalee mızrak, lee sin q gibi ama ezreal isen w q e hepsini al smartcaste gerçekten çok rahatlık oluyor.

Birde prolar böyle kullanıyormuş benimde böyle kullanmam lazım diye bir şey yok, sana nasıl kolay geliyorsa hangisinde rahatsan öyle kullan.

Nidal,Blitz gibi önemli skillshotlarda Smarcast'i Q'ya, normal casti de " a atıyorum. Hele ki blitz'de kovalarken takım arkadaşlarıyla arası açılan kişiyi grab'lemek gibi enteresan playler yapmana yarıyor.
  • Gecikme olabilir, reset atıp bir daha dene.
  • Hepsinde kullanıyorum ama ultiler için kapalı daha rahat oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDNZCLK

quote:

Orijinalden alıntı: sempatigue

Mid champlerinin çoğunda kullanıyorum acayip hızlı oynamamı sağlıyo . Mesela Alex Ich gibi Kha ' Zix oynıycaksan smart cast şart

Sen çok yanlış anlamışsın hızlı oynamak için smartcast yapmak kötü bir şey. Bahsettiğin adamda zaten yapmıyor. Bir anvia duvarını yada karthus duvarını düşün. Smartcast ile ne kadar fail yapabiliceğini düşün. Sık sık spam yapılan skiller Cassi E Ezreal Q E bunlara yapılır hatan yapman önemsizdir. Ama düşük rangeli Ryze ile gidip smartcast yaparsan Q atıcam diye level 1 minion agrosu çekersin üstüne. Yapabiliyorsan Shift ile oynamaya alış.

Smartcast'ın en işe yaradığı champ'lardan birini örnek vermen de ibretlik olmuş

• hayır yok
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.