Öncelikle herkese merhaba,ilk mesajım olarak bu konuyu açıyorum fakat gerçekten aklım karışmış durumda.40-46 inch arasında bir smart led tv almak istiyorum aklımda samsung var.İlk başta LG düşündüm 3D kalitesi olarak fakat gerek LG'nin banding problemi olsun,maç izlerken ki görüntü kalitesi olsun,yetersiz bellek vs gibisinden hatalar olsun LGden sogudum.Tabi bunlar ne kadar doğrudur bilemem sadece okuduklarımdan anladıklarım. LG sahibi yada tv konusunda uzman arkadaşlardan bu iddaalar doğrumu değilmi söylemesini bekliyorum.
Samsung olarak ilk 40F8000 düşündüm fakat kapalı kutu bulamadım.Bulacagımıda sanmıyorum bu yüzden H7000 serisine yöneldim 40 ve 46 inch arasında panel farkı varmış diye duydum bu konuda da bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
Son olarak bütçem 2500tl civarları smart tvsi iyi olan spor sever olarak maçlarda keyif alabilecegim saglam bir makine arıyorum.Eğer LG bahsedildigi kadar kötü değilse LG tavsiyeside bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler
Arkadasim bende 40h7000 aldim 48" ile arasinda hz farki var paneller ayni cunku ayni seri urunu 40" 600hz 48" 800hz tek fark bu Benim salon 20m kare onun icin 40" aldim tv den memnunum 600hz olmasi gercekten hd izlerken mutlak fark var goruntu cok canli sd goruntu kaliteside oldukca basarili tv yi eko modda kullandigim halde goruntu cok iyi wepten film izleme gayet basarili smart basarili 3d cok fazla test yapamadim akilli kumanda gayet guzel tek eksigi kamerasi yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Lg lb sahibiyim , alıpta huzurunuz kaçma ihtimali yüksek bulaşmayın burayıda genel olarak arkadaşların yorumlarını bi okuyun
Ben 2012 de 40F7000 almıştım 2200-2300 tl civarıydı. gerçekten mükemmel, özellikleri ve görüntü kalitesi ile.!! şu anda bulmak zor gerçekten. şimdilerde bende tv almayı düşünüyorum 2000 tl nin üstüne çıkmayı düşünmüyorum 40F7000 özelliklerinde tv arıyorum ancak bulmak zor en yakını 40H7000 o da güzel tv ancak fiyatı yüksek bence.!!!! Samsung UE-40H6410 LED tv yi inceliyorum bu aralar sende bi bak derim.
F8000 ve f7000 bulamadım hiçbir şekilde. F8000 teşhir olarak vardı almadım.H7000 bile kalmamıştı aradım sonunda vatanda 3 kapalı kutu adet kalmış dedi telefondaki eleman.Tanıdık müdüre haber verdik hemen ayırsın diye aslında 3 değilde 1 kapalı kutu olduğunu ve onunda 1 saat önce satıldığını öğrendik.diğer ikisinden biri teşhir diğeride iade edilmiş malmış.Uzun uğraşlar sonucu 1 adet kapalı kutu bulduk mağazalardan birinde. 46 inch bile yoktu 40H7000 bulduk aldık sonunda.Yarın geliyor tavsiyeler için teşekkürler :) umarım pişman olmam