Şimdi Ara

SMART FORFOUR BRABUS alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
6.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, daha önceki konularımı okuyanlar olmuştur epeydir bir smart roadster arıyordum fakat gerek aracın 2 kişilik olması gerekse 2. elde satanların abartı fiyatlar istemesi beni farklı arayışlara yönlendirdi... bu esnada yine aynı ailedeki smart forfourları düşündüm, aslında tipini hiç beğenmezdim forfourların özellikle çift renk oluşu hoşuma gitmez fakat tek renk siyah brabus görünce araca karşı fikirlerim tamamen değişti. özellikle iç donanım seviyesi deri ısıtmalı koltuklarıyla direksiyonu f1 şanzımanı cam tavanı vs.. ile çok cazip geldi.. tabi asıl beni etkileyen 177 beygirlik 0-100 ü 6.9 sn olan motoru oldu.

aklıma tek takılan yakıt tüketimi.. yurt dışı sitelerde yaptığım araştırma sonucu şehir içi dahi araç 8 litreden az yakıyor diyorlar onların şehir içiyle bizimki farklı diyelim hadi bizde 8 litre yaksın.. bu motora bu beygire göre 8 litre az değil mi? benim mazda3 üm 10 litre yakıyordu sıfır performans ile :)

ne yapacağım bilemiyorum forfour brabusu olan biri varsa forumda yardımcı olursa sevinirim hatta satıyorsa görüşelim derim :)

• 8 litra yakıyorsa cok az o beygire motora göre ama unutma MERCEDES TEKNOLOJISI AZ YAKMASI NORMAL OLABİLİR
  • 35CES40 bu kullanıcının smartlarla ilgili epey bir bilgisi var bildiğim kadarıyla, kendisine bir sorun isterseniz belki bahsettiğiniz aracı kullanan birisini tanıyordur.
  • bir ara bende epey araştırdım bu smartları 2. elde fiyatları yüksek geldi ve araçların çoğunun km si yüksekti . en sonunda 0 astra klasik aldık kime niyet kime kısmet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasher -- 4 Şubat 2011; 11:17:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LagunaDci
    8 litra yakıyorsa cok az o beygire motora göre ama unutma MERCEDES TEKNOLOJISI AZ YAKMASI NORMAL OLABİLİR

Yakitin beygirle alakasi yok 170 bg diye gaza basarsan bak bakalim kac yakiyor. 8lt nin sakin kullanim degeri oldugunu dusunuyorum. Ayrica 8lt az bir deger degir b segment 1 tonluk ufak bir arabaya gore.
  • nedense bu smartların 2nci elleri yüksek oluyor bir ara bende bakmıştım sonra vazgeçtim
  • Acikcasi ben donanimina gore 2.elinin uygun oldugunu dusunuyorum ( brabustan bahsediyorum) 25-26 civari fiyatla 2005-2006 bir brabus alinabiliyor arastirdigim kadariyla.

Sahibinden de bir tane eskisehirde var ama f1 sanzimani yok ve cok istiyor... Ama onun gibi siyah f1 sanzimanli bulursam 25-26 verebilirim eger yakiti gercekten 8 litre ise
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda Activa S alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Chevrolet Kalos Alınır mı ?
    7 yıl önce açıldı
    Chevrolet alınır mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LagunaDci

8 litra yakıyorsa cok az o beygire motora göre ama unutma MERCEDES TEKNOLOJISI AZ YAKMASI NORMAL OLABİLİR

Mercedesin yıldızı yetmiş galiba konuya. Ama gelgelelim Smart forfour brabus motoruyla, şanzımanıyla, şasesiyle, süspansiyonuyla mitsubishi colt un üzerine oturttuğu kaportadan başka birşey değil. Motor kodu 4g15t dir. Mivec motor rahatlıkla 200+ hp lere gelebilmektedir.

O zaman cümle şöyle olmalıydı:

"8 litra yakıyorsa cok az o beygire motora göre ama unutma MITSUBISHI TEKNOLOJISI AZ YAKMASI NORMAL OLABİLİR"
  • evet motor mitsubishi ve mercedes ortaklığı ile hollanda da ürettirilen bir motor, coltların motoru da aynı şekilde...

hatta coltlara rallyart dokunuşuyla motor 150 beygir civarına çıkmış, brabus dokunuşu ile 177 olmuş sanırım bunlardan haberim var fakat benim derdim bu 8 litre mümkün mü? ki anladığım kadarıyla mümkün birşey çok da az değil hatta :) ben bu arabalarla ilgimi arttırayım bulabilirsem bir adet forfour brabus alayım roadster işi sarpa sardı, zaten 2 kişilik araba bir sürü parayı da oraya bağlamak akıl karı değil 22-23 düşünürken güzel bir araç bulduk 25-26 verelim dedik, bu böyle gittikçe gidiyor işin tadı kaçıyor :) forfour en azından 4 kişilik bir araç bir sorun olmaz..
  • arkadasım benı bılırsın fortwo ve roadster sahıbıyım :) babamın baskıları sonucu brabus bakmaktayım ama konyadakı 26 bn tl ye gıttı suan sadece eskısehırde 30 bn tl ıstıyor abartı bıde araç duz vıtes fotografların bır kacı alıntı zaten ... 35 bn tl ye vardı navıgasyonlu dusuk km gene trıptronık vs oda satıldı suan tek o kaldı galerıdekı bır 1.5 cdi kafa kafaya takas yapıyor dusuk km ama zarar ederım bu yuzden vermek ıstemedım yaza kadar bınıcem roadstera ne zaman uygun fıyata brabus gelır o zaman alırım :) 177 hp cok yuksek bır guc 0-100 km zamanlaması scirocco lardan mini cooper S lerden cok daha ıyı brabuslar bıraz agır duzlerı 940 kg olması lazım .. brabuslar 1060 cıvarı olmalı tam hatırlamıyorumda sakın kullanımda bu araba 8 den az yakar orası kesın benım araba gıbı cunku 3 sılındırlı bır motoru var. hırpalarsanda yaksa yaksa 10 lt yakar kı oda normal eskı arabam duz coper basınca 13 lıtre yakıyordu fabrıka verılerı 9 10 olmasına ragmen herkes bunu goz onunde bulundursun bu arabanın motoru cok ıyı .

• yedek parça fiyatlarının yüksekliğinden bahsediliyor..bu yükseklik göreceli bir kavram.. yani vw golf kullanan birine göre % kaç yüksektir?
  • normal seyreder
  • [DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=FP6A0x-lV5c&feature=related[DHTUBE=]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grkm -- 14 Ağustos 2011; 18:33:42 >
  • ya şehir efsanesimi parça bekledim gelmedi, gelenin fiyatı aracın %10 -20 si gibi bedellerdeydi falan...
  • Bütün Smart Kullanıcılarını bekliyoruz.

http://smarttr.co.cc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engez -- 27 Aralık 2011; 18:56:08 >
  • alinmaz.
  • alfa romeo almak daha mantıklı gibi :S ikisinede alınmaz deniliyor da ..
  • konu hortlamış ama merakımdan baktım hiç satan da yok bu aracı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.