Şimdi Ara

Smart cover zara veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben ipad 2 mi yaklasık 5 aydır ipad 2 kullanıyorum aldımdan beride smart cover var ve belirgin sekilnde alete zarar veriyor aleti çiziyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ornek olarak ipad'inize ait bir resim paylasabilir misiniz?

• Fotoğraf koy belki problem basit birşeydir.
  • Nasıl bir cover bu zarar veriyor?
    Resim ekleyin de bakalım.

• Mıknatısın temas kurduğu yer siyahlaşıyor onu söylüyor sanırım silersen çıkar onlar.
  • Komik ama resim nasıl atılıyor bilmiyorum evde denerim ama Smart cover kullandıkta mıknatıs yerinden küçük küçük mıknatıslar çıkıyor oda aleti çiziyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyah boyama yapabiliyor ama silince geçen bir leke. Onun dışında mıknatıs olduğu için Smart Cover'ı iPad'e takınca biraz sert bir şekilde çarpıyor. Çizilme olduğunu ben de okudum. Henüz başıma gelmedi ama aynı bölgede sim kart tepsisinin yanında kıl inceliğinde bir boya dökülmesi olmuş belki smart cover'dan belki de değil bilmiyorum. Çünkü her şeyi kafaya takınca olmuyor arkadaş. Cihaz benimle mezara gitmeyecek sonuçta. Benim için maksimum ömrü 2 yıldır. Bu süreçte illa ki bir zarar görecek. Belki ben ya da bir arkadaşım yere düşürecek, belki bir yere çarpıcam, sonuçta insanlık hali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican09turk -- 18 Haziran 2012; 19:07:10 >
  • Kendim dahil 4 arkadaşım ipad 2 ve yeni ipad için smart cover kullanıyoruz ve tek bir çizilme dahi yok. Kullanmaya da bağlı demek.
  • bende ayni sekilde 8 aydan fazla suredir smart cover kullaniyorum dediginiz sıkıntıyı hic yasamadim.kullanim ya da orjinal olmayan urunden kaynakli olabilir
  • Kılıf orjinal değilse ondan da olabilir.

• Kılıf orijinal Smart cover gri benim sorunumu yaşayan tanıdıklarım var hatta iphonedo biliyorsunuzdur. Oda söyledi bu durumdan muzdaripmis . Bende gayet hassas kullanıyorum iPad fakat 4-5 ay sonra oluyor bu vakalar. Bide silinmeyle geçmiyor bildiginiz çizik.hemde kılcal değil

• ürünü nerden aldın ipad 2 çıktığından beri bir arkadaşım kullanıyor bir sorun olmadı bende new iptal de bir sorun yok belki ürün orjinal değildir kesinlikle cihaza bir zararı yok
  • bende ipad2 yi aldigimdan beri smart cover kullaniyorum cizilme fln soz konusu deil.smart coverinda sorun var bence dostum orijinal mi?

• Evet arkadsim gri orijinal smart cover

• bende de orijinal gri smart cover var , 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum ,benim ipad'i de çizdi hatta bilidiğin oydu 2-3 yeri.küçük çukurlar oluştu.hiç orijinal değildir muhabbetlerine girmeyin gerekirse faturasının da fotoğrafını çeker gönderirim.

http://imgur.com/7Ajyz&O5vZ8

http://imgur.com/7Ajyz&O5vZ8#1

• Aynen arkadasim benim bu kadar kotu degil ama biraz daha zorlarsan olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.