Şimdi Ara

Smallville de eksik bişeyler var!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Smallville de tekrar havası sezen var mı? Dizi izleyiciyi koltuğa yapıştırmıyor. Ben cnbc-e den izliyorum. geçen hafta bir bölüm kaçırdım hiç sallamadım internetten indirip izlemeliyim demedim. Neden? Çünkü kaçırdığım bölümün gelecek haftayla bir ilgisi yok. Hiç kaçırmamışım gibi izleyeceğim bu hafta, klasik smallville benim için. 1 sezon finalini 1 de diğer sezonun ilk bölümünü izle gerisi boş bence. Sorun senaristlerde sanırım. yani senaryoyu devam ettiremiyorlar. 2 bölüm arasında bağlantı kuramıyorlar...

Her bölümde bizim Clark ın günü kurtaracağı 2+2=4

gerçi Smallville dediğimiz de dibi başı süperman işte. ne kadar geliştirebilirsin ki

• Zaten hep böyleydi sanırım bu dizi. Tek bölümlük maceralar çıkıyor fakat ara sıra sabit senaryo vardı uzun metrajlı. Onu da bilmesen de zararı olmuyor.

Ben seyretmeyi bıraktım geçen yıl. Çünkü çok uyuz hale gelmeye başlamıştı bana. Nerde süper güçlü insan var geliyor bunların kasabasına. Ne tesadüf kü hep Clark ile Lana'ya bulaşıyor.
  • aslında Smallville ilginç bi dizi yani her bölümde farklı bi konu oluyor ama arka planda da dizinin ana konusu devam ediyor,hiç orjinal bölüm olmadan sürekli izlenmesinin nedeni bu bana göre

benim Smallville'de en sevmediğim şey önemli olayların bi bölümde başlayıp bi sonraki bölümde mutlaka çözülüyor olması,hatta final bölümleri ve sezon açılış bölümleride bu şekilde oluyor
    yani diyelim adamlar çok pis bi final bölümü yapıp çok heyecanlı bi yerde sezonu bitiriyorlar ama bu final bölümündeki önemli olay mutlaka bi sonraki sezonun ilk bölümünde çözülüyor
    şöyle uzatsalar 4-5 bölüm daha güzel olucak
  • lejyonerx

ilk 2 hatta 3.sezonda bu dediklerinde haklısın ama 4.sezondan itibaren dediğin olay yok ve dizi devam bölmleri şeklinde ilerliyor..gene arada birkaç bölümde değişik bir konu sokuşturuyorlr ama genel olarak bir hikaye oluşmuş durumda..özellikle 4.ve 5. sezonu tek geçerim..6 da çok iyi..bu sezon ise beni mutlu etti sayılır şimdilik..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

lejyonerx

ilk 2 hatta 3.sezonda bu dediklerinde haklısın ama 4.sezondan itibaren dediğin olay yok ve dizi devam bölmleri şeklinde ilerliyor..gene arada birkaç bölümde değişik bir konu sokuşturuyorlr ama genel olarak bir hikaye oluşmuş durumda..özellikle 4.ve 5. sezonu tek geçerim..6 da çok iyi..bu sezon ise beni mutlu etti sayılır şimdilik..

aynen bende 4. ve 5. sezonları çok beğendim,6'da iyiydi,7 ise sanki çok ara vermelerinden dolayı mıdır nedir biraz durgun ilerliyor,senarist grevi kötü etkiledi Smallville'i
  • Dizi bi sene daha olucak diyorlar , acikcasi bu sezon un finalinin adi superman ve senaristler 1-2 sene once superman kiyafeti giydiginde dizi biter demislerdi , final bolumunu gercekten merak ediyorumö simdiden ama final bolumune bi konu hazirligi yok bence suanlik (demek istedigim final incesi 4-5 bolumun finalle baglanmasi)
  • belki son bölümde kıyafet giymeyecektirde uçmasını öğrenecektir

bu arada 7. sezon kaç bölüm olucak?yani 14 bölüm yayınlandı,grevden dolayı kısa mı sürecek yoksa grev bittiği için bölümler 22'ye tamamlanabilecek mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Var mı böyle bir dizi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar 5. sezonda bi bölüm vardı. Lana bi kız grubuna katılıyor onlarda vampirimsi bişeler. yine göktaşından etkilenmişler fln. yapmayın arkadaslar yani baymadı mı böyle bölümler sizi...

@lord westside

eh 4-5 fena değil ama benim dediğim şey hep var. Bana bi bölüm söyleyebilir misin, bi önceki bölümün devamı olan?
  • quote:

Smallville'de, Lana rolüyle Kristen Kreuk ve lex rolüyle Michael Rosenbaum 8.sezonda sadece konuk oyuncu olabileceklerini açıklamışlar.

Bunu bir sitede okudum. 8. sezonda yer almayacaklarmıs. Ben hala 1. sezonu izliyorum bitiremedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: lejyonerx

Arkadaşlar 5. sezonda bi bölüm vardı. Lana bi kız grubuna katılıyor onlarda vampirimsi bişeler. yine göktaşından etkilenmişler fln. yapmayın arkadaslar yani baymadı mı böyle bölümler sizi...

@lord westside

eh 4-5 fena değil ama benim dediğim şey hep var. Bana bi bölüm söyleyebilir misin, bi önceki bölümün devamı olan?

6.sezon'u izle belki fikrin değişir 15.bölümden sonra başlayabilrsin
  • quote:

Arkadaşlar 5. sezonda bi bölüm vardı. Lana bi kız grubuna katılıyor onlarda vampirimsi bişeler. yine göktaşından etkilenmişler fln. yapmayın arkadaslar yani baymadı mı böyle bölümler sizi...

sen için baymış olabilir ama herkes için öyle olucak diye bişey yokhem ciltlerce çizgi romanı olan bi kahraman için pek anormal bi durum olmasa gerek
  • quote:

@lord westside

Baymak diye ben Prison break in yaptigina derim bkz sezon 3
  • Arkadaş Süperman işte.Sağdan soldan hep o çıkacak ne bekliyosun.Arasıra kriptonit midir nedir yeşil bişeyi getircekler bu bi güçsüzleşecek falan yine ayaklanacak...Bu hep böyle gidecek...
  • arkadaşlar asıl komık olan 6. sezonda dıkkat ettıysenız clark kentin üstünde her zaman mavi t-shırt ve kırmızı montu var :))

Nolcak fakir kansaslı çiftçi cocugu parası yok garıbımın...
  • quote:

@lord westside

valla ben farklı diziyi izledim sanırım..
  • Yaw dizi 6. sezonda çok gaz oluyor, merak etmeyin. Fakat ana konudan devam etsek daha iyi olmazmıydı, çünkü sürekli bölünürse hangi birine yetişeceğine şaşırıyor insan!
  • quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

Zaten hep böyleydi sanırım bu dizi. Tek bölümlük maceralar çıkıyor fakat ara sıra sabit senaryo vardı uzun metrajlı. Onu da bilmesen de zararı olmuyor.

Ben seyretmeyi bıraktım geçen yıl. Çünkü çok uyuz hale gelmeye başlamıştı bana. Nerde süper güçlü insan var geliyor bunların kasabasına. Ne tesadüf kü hep Clark ile Lana'ya bulaşıyor.

+1milyon

bu diziyi ben de izlemeyi bıraktım ki normalde kolay kolay vazgeçmem yani..
    sürekli kel kafalı eleman ile babası sorun çıkartıyor, clark bir oraya bir buraya koşturup duruyor..
    bir de nerede acayip birisi varsa bu kasabaya geliyor bunları buluyor..
    bir noktadan sonra sıkıcı olmaya başladı..

ben o kasabada yaşıyor olsam anında terkederdim kasabayı

• dediğiniz ilk 3 sezonda vardı ama sonrası öyle değil..kesinlikle katılmıyorum...4.sezonla beraber hikaye iyice oturdu ve o hikaye üstünden maceralar olmaya başladı...şimdi kalkıp spoiler vermek istemiyorum izlemeyen arkadaşlara ayıp olucak..

ha bu arada hep söylerim böyle konularda gene söylemek istiyorum...

beğenmeyen izlemez kardeşim..zorlamı izletiyorlar..
  • uçmayan bi supermene ısınamadım gitti bu dizinin bu kadar sezondur surmesine şaşırdım doğrusu
  • ya iyi güzel eleştiriyorsunuzda hiç derinlemesine incelemiyorsunuz

bundan sonrası spoiler olabilir

dizi ilk başladığında Lionel kötüydü Lex iyiydi,dizi ilerledikçe Lionel iyi oldu ve Lex,Lionel'ın kötü halinden bile daha kötü bi insan oldu ve senaristler bunu pat diye yapmadı sabırla iyice derinlemesine işleyerek izlettirdiler seyirciye,diğer yandan Lana-Clark aşkı kısa sürede başlamadı sezonlar ilerledikçe ha oldu ha olacak dedik nerden baksak 4 sezon sürdüsonra Lana Lex'in tarafına geçti vs vs,Chloe'nin meteordan etkilenmiş bi insan olduğunu kaç sezon sonra öğrendik,Kara aniden çıkmadı ortaya sonradan eklendi,asıl Superman öyküsündeki Superman'in sevgilisi Lois Lane diziye çok sonradan girdi vs vs
    bencu bunlar dizinin en artı yönleri,düşünün 7. sezondayız ve Clark hala uçamıyor,2. sezondan itibaren Clark uçmaya başlasa inanın dizi o zaman çok sıkıcı olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanctus Diavolos -- 24 Mart 2008; 22:57:50 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.