Şimdi Ara

Smallville (2001-2011) (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.641
Cevap
6
Favori
129.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • beyler spoiler butonu ne işs yarar ? izlemedik daha okuyoruz yorumları
  • Bölümde yok denicek kadar az aksiyon vardı ama normal olarak karşılıyorum , smallville'de genelde final bölümü öncesi hep böyle sakin başlar , fırtına öncesi sessizlik olur yani :) Ama 45 dk'lık bölüm 15 dk'mış gibi geldi , bu da bölümün aksiyon olmadan da ne kadar güzel ve izlenebilir olduğunu gösterir . Aksiyon yok diye çamur atmamak lazım .

nerden esti ben de bilmiyorum

• Hatırlarsanız bu sezon gelecekten gelen elemanlar chole yi tanımadıklarını söylemişlerdi.. Dizi yapımcılarıda bu sezon ana karakterlerden birinin diziden ayrılacağını söylediler.. Demek oluyorki yar saçların lüle lüle Chole sana güle güle..

Orjinalden alıntı: lejyonerx

off Lana off

Lana da yaşlandı kardeş ya. Kara vardı ne güzel. O da gitti. Allahım Chloe giderse kim oynayacak. Kız kalmadı dizide.

Birilerinin menfaatine ters düşmediğin için seviliyorsan, Bırak nefret etsinler!!!!

Hareket etmezsen, zincirlerini farkedemezsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: caiz2005

quote:

Orjinalden alıntı: lejyonerx

off Lana off

Lana da yaşlandı kardeş ya. Kara vardı ne güzel. O da gitti. Allahım Chloe giderse kim oynayacak. Kız kalmadı dizide.

Nasıl yaşlandı 1982 dogumlu ve çok tatlı

edit: Lois yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskiekşiyazarı -- 7 Mayıs 2009; 1:04:46 >

• Biliyorum 82 li olduğunu ama bir 18 lik hali var bir de 28 lik hali var. İlk bölümlerdeki gençliğini hatırlatırım. Kız bizimle olgunlaştı valla

Birilerinin menfaatine ters düşmediğin için seviliyorsan, Bırak nefret etsinler!!!!

• Valla en güzel olduğu sezon 4. sezon bence. 3. sezon belki
  • Bencede Lana 4. sezon da izleyiciye görsel açıdan şölen sunmuştu . :) Gerçi her sezon ayrı bir güzeldi de ne zaman Lex ile ilişkiye girmeye başladı , içimde de ona karşı antipatik bir his uyandı .

• Tess in iyi tarafta olduğunu görebildik sonunda, bakalım kandoru kurtarabilecek mi. Hep bir boşluk kalıyordu ve kapattılar onu. Yanlız dediğiniz gibi aksiyon yerlerde sürünüyor. Ara ara doomsdayi okşuyor clark ama çok az...

• Dünkü bölüm hoşuma gittiği söylenemez. Tess artık daha emin Clarkın gezgin olduğundan. İkisi nasıl kapışacaklar bakalım. Bu arada Oliver in ne kadar fırlama olduğunu bir kez daha gördük. Lana, Lex, Chloe, Jimmy ve Lois i nasıl açıklığa kavuşturcaklar.

Bizi fıstık 9. sezon bekliyor. Helal olsun valla diziyi 9 senedir devam ettiriyor adamlar. Bu arada Kara tekrar gelse ya!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caiz2005 -- 9 Mayıs 2009; 14:16:45 >

• Çok tırt bir sezon finaliydi.

Sonda çıkan işaretse Kandor'a mı ait tam olarak emin değilim. Ayrıca Doomsday kavgası uzun ve süper olacak diye bekliyordum, 1,5 dakika sürdü ve o da çok tırttı... Öldürecek adam mı yok lan bir de?! Gidin Chloe'yi öldürün. Yazık ettiler Jimmy'ye. Gerçi Chloe'ye olana da sevindim. O kadar büyük bir yalanla girdiği riskten babaları alarak kaldı ya.
    Intel i5 6600K / Noctua NH-D9L / MSI Z170A-G45 / Zotac GTX1070 AMP! Extreme Edition / Corsair Vengeance LPX 2*8GB 2400MHz / Western Digital wd10ezex / Samsung 850 EVO 250GB / Corsair RM750x / Fractal Design Define R5 Blackout Window
    BenQ GL2460HM / Asus Echelon Laser / Cooler Master MasterKeys MK750 RGB Cherry MX Red
  • Ben daha iyi sezon finali bekliyordum

Doomsday bu kadar kolay ölmesi bence saçma oldu Sezon finalinde iki kişi ölecek demişlerdi oda doğru
    Clark yine duygusal yapıp gitti
    Bence Oliver en doğrusunu yapıyor

• Berbat bir finaldi.Doomsday zorlar diyordum ama crypto çovbası içen diğerlerinden daha kolay halletti. Olsen e üzüldüm valla. Anlamıştım ama arkadan bıçak yiyeceğini. Ha boru ha bıçak farket. O boru Chloe ye.........

Clark artist ya! Anladıki geç anladı. Tess in bahçesine inenin Loise olduğunu zannettim ama çıkmadı. Büyük ihtimal Loise diğer tarafta esir aldılar.

Clark Oliveri kovdu. Adam takımı ikna etti sırtından vurdu. Demek ki kartallar yalnız uçarmış!

• Smallville'in sezon finalleri hep tırt geçtiği için bölümü açarken hiçbir beklentim yoktu ama bana göre gayet güzel bir finalle kapadılar. Ölenlerin Davis ve Chloe olacağını düşünüyordum ama hiç beklenmedik bir şekilde Jimmy gitti. Ayrıca Jimmy Olsen superman'in hikayesinde de bulunan bir karakter, onu nasıl öldürdüler anlamış değilim. Ayrıca Lois'te region yüzünüğü takıp zamanda kayboldu. Sonuç olarak kafalarda birçok soru işareti bıraktılar. Bakalım kaç sezon daha uçamayan bir superman izlemeye devam edeceğiz.

Nikon D7000 / Tamron 17-50 f2.8 / Nikkor 50mm f1.8D / Nikkor 55-200 VR
    flickr / Instagram / Steam

• Muhtemelen Jimmy olmeyecek cunku o ana karakter, doomsdayi olmedide sanki onu derinlere gomduler gibi jeotermal sayesinde. Çok muhtemelen lois geçmişi değiştiriceke ama bakalım hayırlısı. Valla şimdiye kadar ki en iyi kapışma titanmıydı neydi onunla olandı hala da oyle. Bu arada en önemlisi sondaki adam sanırım general zod du ama onun o ufak şehirde olmaması gerekiyordu ne alaka geldi tekrar anlamadım, bakalım yeni sezon neler getirecek...
  • bu chloe nin iyileştirme gücü yokmuydu ya jimmyede bi el atsaydı ya adama yazık oldu gerçi çizgi diziler olsun eskiden yapılma süperman dizisi olsun returns olsun orda o karekter vardı hep fotorahcı ezilen büzülen bi karakterdi...çıkar biyerden ama baklım...doomsday kapışmasının dahasını beklyorm...
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.