Şimdi Ara

Smallman.com güvenilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bu siteden bir klavye mouse seti aldım internetteki en ucuz site olduğu için denemek istedim. 90liralık ta bir ürün olduğu için riske girdim açıçası. Ama suç bizde ucuza kaçıyoruz ve karşımızda muhatap alacağımız biri olmuyor . 5 10 lira eksik vermek için ürüne verdiğimiz parayı çöpe atıyoruz resmen. Öncelikle zamanında teslim etme ve eksiksiz gönderme konusunda hiç bir problem yaşatmadılar. Fakat olur da ürününüz sorunlu çıkar veya bir problem olursa iade edebilmenize imkan yok. Sitelerinde 14 gün içinde koşulsuz iade edebilirsiniz falan yazıyor ama palavra. Zaten arayınca telefona çıkan hanımefendi şartlanmış bir şekilde bizi ilgilendirmez tarzında cevaplar veriyor. Ürünü yolladım kendi anlaşmalı kargo şirketleriyle ödemesini de kendim yaptım. internetten kargo takibi ediyorum 11.30da ulaştı 11.35 te mail geldi kutusunun üstünde kargo bantı var almıyoruz geri yollayacağız diye. Yani özetle eğer riske girmek istiyorsanız dediğim gibi yollama konusunda sıkıntı yok. Ama olur da problem çıkarsa hiç yollamayın direk ürünü çöpe atın bari kargoya vereceğiniz para cebinizde kalır.

• domain güzelmiş ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • domain nedir bilmiyorum :s malesef fazla amatör kaldım bu konulara bu yüzden başımıza böyle şeyler geliyor zaten. araştırmadan etmeden 5lira eksik olsun diye paramızı çarçur ediyoruz malesef
  • Valla kusura bakma sizin gibilerine müstahak

3-5 kuruşum hesabını yapıp 50 kuruşu kaybediyorsunuz

Tanınmış büyük firmalar varken nereden bulursunuz bu garip firmaları

Teknosa, hepsiburada gibi firmalardan alın 5 kuruş fazla olsun

Bu artık sana ders olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yyildirayy kullanıcısına yanıt
    çok haklısınız kusura bakacak bi durum yok bu yüzden. Zaten burdaki amacım gelip sızlanmakta değil. Tüm fiyat sitelerinde rakamı olan, reklamı olan bi firma. Daha birçok kişi alışveriş yapacaktır. En azından onları bilgilendirmek adına neredeyse tüm sitelere yazdım bu durumu. Fiyatı zaten pek umrumda değil 90liralık bi ürün ve ben iade de istemedim fiyat farkını verip değişim yapmak istedim.Zarar edecekleri bi durum söz konusu değildi ama kendileri kaybettiler. 280 liralık 3 siparişim daha olacaktı sepette bekliyolardı.Hepsini başka sitelerden aldım. E buraları da illaki bir kaç kişi okuyacaktır. Hiç bir sebep yokken daimi alışveriş yapacağım bir firma olma vizyonunu kaybettiler gözümde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ucuzbudur.com güvenilir mi?
    10 yıl önce açıldı
    teknotiq.com güvenilir mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.