Şimdi Ara

slnsn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
2
Favori
1.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyıldız -- 14 Ağustos 2014; 17:29:56 >

• bu tür şeyleri buraya yazmamakla başla işe

not: asosyallikten kurtulmak istiyorsan
  • İlk buluşmada teklif etme 2. kez buluşmayı teklif et 2.buluşmada açılırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duygusal-adam -- 23 Ekim 2012; 14:14:11 >
  • Giyimine dikkat et kasıntı davranma he bide;
    http://www.youtube.com/watch?v=w82xYe6Jej0
  • Ekleme var okuyun :D
  • önce kadıkoyde kızı burger veya mc gotur karnı doysun kızın ondan sonra modaya yurursunuz baharıyeden orda bı yere oturursunuz denıze karşı. Veya kadıkoyde ''benzın'' e benzer yerler var tabi benzinede gidebilirsin veya bıraz daha yukarılarda baharıyeye cıkarken bı cok mekan var bira olur baska bısey olur takılırsınız
  • "hayatta hiç birşeyi olmayan bu erkeğin herşeyi olurmusun?"

• quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

"hayatta hiç birşeyi olmayan bu erkeğin herşeyi olurmusun?"

Ne bekliyordun "Benimle Çıkar mısın?" mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

quote:

Ne bekliyordun "Benimle Çıkar mısın?" mı?

hocam onu beklemiyorduda kendinide bu kadar ayağa düşürme. okuduğum bütün kişisel gelişim kitaplarında kendinizi ucuza satmayın yazar. normal konuşun bencede 2.buluşmada teklif et.ama kız seni bana birşey mi söylemek istiyorsun söyle felan diye çok zorlarsa ne diyeyim duymak istediğini söyle hoşuma giderse bende söylerim de.yani söyle hemen söyleyeyim deme her zaman biraz uzak ol erişilmez ol. merak ettim senin nelerden hoşlandığını film severmisin veya hobilerin ne vs. konuş işte laf lafı açar.çok şey söyleyemiyorum kızla konuşma iş konuşmasına benzemez ki çok saçma bir konudan espriyle felan alırsın götürürsün kızı.öyle olur genelde. geçen gece 12 serviste bir kız bir çocuk var o önde oturuyor birde ben.birşekilde açtım muhabbeti inerken kıza el salladım gülüp o da aynısını yaptı.5 dk daha olsa bağlamıştım ha..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 23 Ekim 2012; 14:30:04 >

• quote:

Bokunu yiyeyim çık benimle! dese daha mantıklı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnutkanBaykuş

önce kadıkoyde kızı burger veya mc gotur karnı doysun kızın ondan sonra modaya yurursunuz baharıyeden orda bı yere oturursunuz denıze karşı. Veya kadıkoyde ''benzın'' e benzer yerler var tabi benzinede gidebilirsin veya bıraz daha yukarılarda baharıyeye cıkarken bı cok mekan var bira olur baska bısey olur takılırsınız

Modaya götürmesin. İlk buluşmada gitmiştik ama biz direk sevgili olarak başlamıştık, internette tanışıp. Dilenci kadınlar musallat oldu "AĞĞBİİ GÜZEL ABLAMA Bİ ÇİÇEK AL" diye uyuz olmuştuk. Bide bitmiyolar sahil boyunca pusu kurmuşlar, çift gördüler mi atlıyolar.

• Yokmu baska önerisi olan?
  • Çocuk parkına gidin. Ciddiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cool davan çok konuşma

ama sıkıcıda olma

ayrıca taktiğin güzel devam et

ve şuna kesinlikle diklkat et bu altın kuraldır gençler

kız kalkmadan yani "merak ederler gitmem gerek" demeden siz önce davranıp "işim var birazdan kalkalım" diyin
  • toka bozmus kiza sordm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Sen bu tokayı verirken bana sevgilin olursa ona verirsin demiştin ya ben bunu sana vermek istiyorum''

Buraya kadar tamam.
    Gerisini karıştırma kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

Merhaba arkadaşlar daha öncede konular açmıstım. 2 aydır hoslandıgım bir kız var bayramda birlikte zaman geçirmek istiyorum onunla. Çok agır olmasada asosyal biri sayılırım kızla ilk buluşmamız olacak ve günün sonunda teklif edeceğim bunuda göz önüne alarak beraber gidebileceğimiz, gezebileceğimiz mekan önerilerinizi bekliyorum.
    Yer: İstanbul Anadolu yakası
    Yaşlar: Ben 17 me girdim kız 19 una. :)
    Ayrıyetten baska önerileriniz varsa yazabilirsiniz...
    Not: Kıza daha söylemedim ama büyük ihtimal kabul edecektir.
    Ekleme: Bu kız bana daha önce tokasını verdi ilerde sevgilin olursa ona verirsin dedi. Bende bundan yola çıkarak şöyle bir teklif yapmak istiyorum sizce nasıl?

"Sen bu tokayı verirken bana sevgilin olursa ona verirsin demiştin ya ben bunu sana vermek istiyorum bir başka deyişle hayatta hiç birşeyi olmayan bu erkeğin herşeyi olurmusun?"

Hocam 4*4 lük teklif sonucu merakla beklemekteyim

• "hayatta hiç birşeyi olmayan bu erkeğin herşeyi olurmusun?" burda bozmuş. hiçbir şeyi olmayan boş bir insan olduğunu anlarsa kız zaten olmaz o iş
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.