Şimdi Ara

slm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • neden konu dışı cezası aldım açıklayın ve süresiz banlayın.iyi forumlar.

// B460M DS3H + i5 10400f + Gigabyte RTX 3070 OC + 32 GB 2666 MHz + 750W PSU + Samsung 970 EVO Plus 1 TB + Custom Case + GameBooster G908 Mech KB + Razer DA V2 Mini + LG 27GL83A-B + Oculus Rift S VR + Philips Hue + Steam Deck OLED
    // Monster Tulpar T5 v14.1 + Casper Nirvana X400.1065-8V00X-S-F
    // Steam acc.
  • Slm nbr?
    Asl pls?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

slm

Edit: 11 Haziran'a kadar bölümden uzaklaştırılmışsınız.

slm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pisagor- -- 28 Mayıs 2012; 4:30:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: inanç_turasay

Uyarı listesi linkine tıklayarak neden uzaklaştırıldığınızı anlayabilirsiniz.

slm

Edit: 11 Haziran'a kadar bölümden uzaklaştırılmışsınız.

slm

hmm iyiymiş.

• 2) Forumlarımızda, aşağılayıcı, alaycı, başkalarını küçümseyen, adminlere veya kullanıcılara saygısızlık içeren, müstehcen, kaba, iftira niteliğinde, nefret dolu, tehdit edici, huzursuzluk çıkartmaya yönelik, başka kullanıcıların kimliğini açıklayıcı, adult içerik, kopya yazılım, warez, crack, nocd, şifre kırma, hack ve hile kullanımıyla ilgili, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına, uluslararası kanun, tüzük veya anlaşmalara, ülkemiz çıkarlarına, kişilik haklarına veya genel toplum ahlak kurallarına aykırı, din, dil, ırk, cinsiyet ve benzeri ayrımcılıkları destekleyen konular açmak ve içerikler göndermek, linkler vermek ve tartışmaları amacının dışına ve diğer kullanıcıları rahatsız edecek boyutlara taşımak yasaktır. Her mesajın IP adresi ve giriş tarihi gerektiğinde yetkili makamlara verilmek üzere kaydedilmektedir. Kullanıcılar, bu forumun moderatörlerinin, adminlerinin veya webmasterının, kendi iradeleri doğrultusunda herhangi bir başlığı silme, taşıma, kilitleme yetkisi olduğunu kabul etmektedirler. Kullanıcılar, girdikleri her bilginin veritabanında saklanacağını kabul etmektedirler. Her ne kadar bu bilgiler, 3. şahıslara verilmeyecek olsalar da, herhangi bir 'hack' olayı sonucunda bu bilgilerin 3. şahısların eline geçmesi halinde, webmaster, moderatör ya da adminler sorumlu tutulamazlar.

bu maddeden konu dışı banı yemiştim 15gün ben de.

slm

konu da bu

• hüngür hüngür aglamak istiyorum film önerin diye konu açtım bi anlık 15 gün verdiler
    Nasılsınız arkadaşlar
    3 ay önce açıldı
    herkese selam
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: redpaw66

hüngür hüngür aglamak istiyorum film önerin diye konu açtım bi anlık 15 gün verdiler

Orijinalden alıntı: ibrahimscare

quote:

hüngür hüngür aglamak istiyorum film önerin diye konu açtım bi anlık 15 gün verdiler

noldu ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimscare

quote:

noldu ?

yönetici arkadaş içindi o smiley. [sm=muha.gif
    adamlar saçma sapan bi ton konu açıyor birşey yok, ben sadece daha şarkı öğrenmek için sevdiğiniz şarkıları paylaşın diye konu açtım senin film önerisi gibi komik geliyor biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimscare -- 28 Mayıs 2012; 7:55:38 >

• bazı torpilli üyeler var, kural dışı post attıklarında şikayet ettim ve ceza falan almadılar. sistem kokuşmuş resmen.

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

bazı torpilli üyeler var, kural dışı post attıklarında şikayet ettim ve ceza falan almadılar. sistem kokuşmuş resmen.

türkiyenin düzeni böyle işte bozulmayan kurum kalmayacak donanımda buna dahil
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.