Kayıt olan biri var mı? Nasıl bir yerdir? Kayıt olduktan sonra kaydımızı sildirmek kolay mıdır?
slayt ajansla daha once 3 defa calıstım lakın onların sana verecegı iş genelde figuranlıkdır lakın onemlı olan işin bı ucundan yakalamaktır onemlı olan orada yönetmenın gozune gorunmendir. yönetmenin o an için aradıgı tip olabiliyorsun yada onun aklında bi iz bırakabılırsen işte o zaman birşeyler yapmıssınıdr demektir. burada önemli olan yakışıklılık falan asla degil, senin tipin heran bir role yatkın olabılır onun aklında bi iz bırakabılmıssen ne mutlu sana biryerlere gelebılmek an meselesidir yanı lafım bazılarına yok ben tiyatro okudum yok ben master yaptım yalan dolan bunlar. oraya cıkar verılen gorevı hakkıyla yaparsan şöhret olman an meselesi. ben cok tanıyorum hayatta tiyatro izlemeye gıtmemıs adamların suan buyuk dızılerde ve sınemalarda oynadıgını. kısacası slayt para olarak aylık odeme yapar ay sonu kac cekıme gıttıysen onun toplamını verır ama oda karın doyurmaz burada amacın karın doyurmaksa uzak dur ama yok benden bı cacık olur dıyosan yola devam.
konu nisanda açılmış ama cevap 15 gün önce verilmiş..
konu hort falan değil. bende fikrimi paylaşcam..
Bende Slayt Ajansa sözleşme imzaladım bakalım ne zaman arıcaklar..
Varmı başka ajansa kayıt olan ?
quote:
Orijinalden alıntı: Peter Griffen konu nisanda açılmış ama cevap 15 gün önce verilmiş..
konu hort falan değil. bende fikrimi paylaşcam..
Bende Slayt Ajansa sözleşme imzaladım bakalım ne zaman arıcaklar..
Varmı başka ajansa kayıt olan ?
Bende kayit oldum hatta gecenlerde bir sinema filmi cekimine cagirdilar ama sonradan cekimi baska gune aldirlar iptal oldu. Oysa bana verilen rol figuran degildi bir bankaci rolunu oynayacaktim,ilk basta resimlerini cekiyorlar kayit icin ben isim geregi o zaman takim elbise ile gitmistim ajansin muduru resimlerime bakarken cok begendigini soyledi