Arkadaşlar ben sksyvision tv kartı aldım.Bugün 1 çanak ve 1 tane lnb aldım.Çanak ve lnb kuruldu.karta bağladım ama bir türlü sinyal gelmiyor.acaba adam çanağı yanlışmı kurdu diye normal eciver ile kontrol ettik çalışıyo.ayarlar kısmından kullanım klavuzundaki gibi türksat seçtim falan bir türlü kanal göremedim ve sinyal yok.acaba bir ayarı eksik yaptım.yardımcı olursanız sevinirim
yokmu bir bilen
Kardeş aynı karttan bende de var ve aynı problemi bende yaşadım. Çift çıkışlı lnb ile karta giriş sağladım fakat sinyal gücü çok azdı ve hiçbir kanalı çekmiyordu. (Ve galiba sen kedni orjinal programını kullanıyorsun böyle çekmesi imkansız!). Eğer evde receiver varsa sana tavsiyem receiver in arkasındaki çıkışı karta bağlaman. Böylece inanılmaz kalitede görüntü elde edersin. Ama forumda bu çözüme herkes aynı cevabı yapıştırıyor "receiver da ne izlersen onu izlersin" die. Böyle bişiy yok var ama kısmen. Örneğin receiver dan euro d gibi bir doğan grubu kanalı açık olduğunda Pc de powerturk, dream, dreamturk, tv8, euro d gibi birçok kanalı izleyebilirsin hemde kaliteli, aynı şekilde receiver da show grubu kanalı açıksa Pc de o kanalları izleyebilirsin. Ben kartı genelde klip ve program kayıt için kullanıyom o yuzden bu seçenek benim için mükemmel... Aksi takdirde Tv keyfi işkenceye dönüşüyo yok sinyal az falan.. Zaten kartın tuner iyle Receiver ın tuner kıyaslanamayacak kadar astronomik farklı güçte... Benim tavsiyem bu, seçenek senin... Lnb'nin kalitesi, kablo uzunluğu da etkili senin seçenekte ama... Hadi hayırlı olsun kardeş...!
Bu arada forumu gezdiysen herkesten orjinal programı atmanı (hatta yakmanı) isterler. Bunu Kullan ProgDvB (MÜMKÜNSE ELECARD EDİTİON)... Alttaki linkten son versiyonunu ve Channel list i indir. Özellikle channel list mükemmel biiy kanal aramana gerek kalmaz. Uydun 42 turksat ise onu işaretle ve yuklesin kanalları.