Bildirim
SkyVision ile 'Twinhan Visionplus DTV' Aynımı???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hocam visionplus donanımsal olarak farkeden bişey yok skyvisionla. yazılım ve destek farkı var. farklı firmalar getirtiyor. ben bulabilirsen skyvision al derim bulamassan visionplus al. -
Öncelikle visionplus DTV al
en azından getiren firma forumlarda iğrenç pazarlama ve satış taktikleri kullanmıyor. -
Skyvision, visionplus TR de tutulmayınca yeniden etiketlenip satılan halidir..
aRcH -
bıkmadınız dimi? amaçlarınız doğrultusunda çirkinlik yapmaktan bıkmayacaksınız dimi hiçbir zaman. -
Çoğul eki olunca, üstüme alınayım bari...
Visionplus un türkiyeye çok önceleri geldiğini, ve Skystar2 karşısında ezilip piyasadan çekildiğini sağır sultan biliyor. Niçin hala çirkinlik deniyor buna anlamadım. Satılmadı ve ithalatı durdu...Gerçekler ortada?
aRcH -
quote:
Orjinalden alıntı: bugaboo
quote:
Orjinalden alıntı: xelon
Arkadaşlar, bi kaç gün önce Digital TV Kartı alacağımı söylemiştim. Ama izmir'de bulamadım. Burdaki bi gross markette 105YTL'ye VisionPlus DTV var. Sizce bu uygunmu??? ve bu alet SkyVision'la aynı mı? herhangi bi eksisi varmı??? Acele cevap
VisionPlus ı alabilirsin. diğer kartlar gibi her işini görür.
skyvision çok uzun süre kullandım. Çok iyi bir kart. Ancak xp de çalışmıyordu. xp sürücüleri yoktu
ben xp de kullanıyorum yahu
bugaboo dostum gece gece ince espri yaptın ben uykusuzluktan anlamadım galiba?? Her neyse ben gider, iyi uykular
-
Artık bi önemi yok. Gene fikir değiştirdim ss2 alıcam. kusura bakmayın. -
Skystar2 en mantıklısı bence hıc aklını yorma bosuna cvpyazan arkadaslarada tsk et barı yaa :) -
offffffffff -
Kusura bakmayın gece biraz uykuluydum. Teşekkürler. -
digital tv kartları kesinlikle çift tunerli olmalı , fiyatıda fazla pahalı olmaz aslında -
amd her topiğe hayallerini yazıyo. valla hayal kurmak iyi. yaw kardeş olsa tükan senin ama yoh ki. hem naapacan çift tuneri falan. -
vision plus - sky vision - inca bu kartların hepsi aynı yapıda (dvb-s olanlar) ve vision plus sahibi biri olarak sky star 2 den daha iyi bulduğumu söylemeliyim hemde daha hesaplı ve giderek destek artıyor yeni piyasaya sürülen versiyonlarda mpeg4 kayıt imkanıda var sky star güzel bir kart olsada yazılım desteği nispeten daha az ve daha hantal bir kart işlemciye fazla yükleniyor ve lnb çıkışıda yok bazen lazım oluyor bence önemli -
quote:
vision plus - sky vision - inca bu kartların hepsi aynı yapıda (dvb-s olanlar) ve vision plus sahibi biri olarak sky star 2 den daha iyi bulduğumu söylemeliyim hemde daha hesaplı ve giderek destek artıyor yeni piyasaya sürülen versiyonlarda mpeg4 kayıt imkanıda var sky star güzel bir kart olsada yazılım desteği nispeten daha az ve daha hantal bir kart işlemciye fazla yükleniyor ve lnb çıkışıda yok bazen lazım oluyor bence önemli
@ Overmod
İyi espri yapmışsın hangi kartın yazılım desteği daha az bir daha söyle bakıyım. Dreamon yeni yeni nicklerle girip hala sahte ve üçkağıtlarla iğrenç ticaretinize devam ediyorsunuz, ben çok üçkağıtçı gördüm hayatımda ama senin kadar utanmazını, yüzsüzünü senin kadar çirkinini, senin kadar ahlaksızını ilk defa görüyorum,
Arkadaşım VisionPlus la skyvizyon arasında çok büyük iki fark var, bu büyük farklar ise şunlardır,
1. skyvizyon'da aslında visionplustır tek önemli farkı ise tuner üzerindeki çıkartmasında skyvizyon yazmasıdır.
2. bu konu ise hakikaten önemli, skyvizyon kartını satanlar forumlarda binlerce yalan söyleyip bu kartı pazarlamak için binbir sahtekarlıklara girişiyorlar, diğer rakip ürünleri karalamaları, kendi sattıkları kartı yukardaki gibi daha çok desteği var şeklinde kandırmaları, elimde Skystar2 vardı yandı bozuldu şeklindeki yalanları bunları forumda bu sahtekarların yazılarını yayınlayıp düzenbazlıklarını sahtekarlıklarını cümle cümle yazmıştım ispatlarıyla beraber ama bazıları bundan hoşlanmamış olacak ki bu yazıları sildiler.
Ben visionplus kartını getiren firmayı ise iyi tanıyorum, forumlarda ahlaksız pazarlama ve sahtekarlıklar yapıp insanları kandırmıyorlar en azından satın aldığın ürünü getiren firmalara bakıp kararını ona göre vermende fayda var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sgerrard -- 24 Haziran 2005, 14:05:36 >
-
sgerard paranoyanız artık sınır tanımıyor.sizin düşünceniz dışında olan herkese dreamon diyerek hertürlü ahlak kuralları dışında saldırıyorsun.maalesef bu konu forum üyeleri tarafından seyrediliyor.girdiğin topikle başladın küfüre hala cevap yazsamda sana yazmasamda bir şekilde saldırıyorsun.yazk yazık göz dönmesi ötesi bu olay artık.son zamanlarda dreamon diye saldırıya uğrayanlar, OKİBOY, SKORP,XELON şimdide OVERMOD. insanlar çamura bulaşmamak adına fazla bir şeyde demiyorlar,hayret.Yakında sadece kendi istediğinin dışındakileri tasfiye edip bu foruma sahip olma konusunda sanırım başarılı olacaklar.Ben hariç , ben yine burada olacağım.Üzüntüm artık gerekli şekilde yardım istiyenlerin sorularının git gide havada kalması.
yazık çok yazık.forum adına,üyeler adına etiklik adına,güzellikler adına herşeye.......... -
xelon sende bi kart alamadın haaa hayret bişe yahu git al bitane bizde kurtulalım arkadaslar artık yazmayın xelon arkadasa yeter yahu yazdıklarımız yeter de artar arastırın bıraz arkadas -
quote:
Orjinalden alıntı: okiboy
xelon sende bi kart alamadın haaa hayret bişe yahu git al bitane bizde kurtulalım arkadaslar artık yazmayın xelon arkadasa yeter yahu yazdıklarımız yeter de artar arastırın bıraz arkadas
Abi ben napiyim yaw. Herkes birbirine bulaşıyor. Boşverin isteyen istediğini kandırsın. Bende döndüm dolaştım en sonunda ss2 aldım. Kanımca yeni kart alacakların hepsi bu yoldan geçecek.
Çarşamba günü estore'den siparişimi verdim. Yarın elime geçecek işallah. Sistemide kurdummu demeyin keyfime.
Çevreye bilmeden verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim
-
oh be hayırlı ugurlu olsun dostum iyi seyirler
-
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15821
arkadaşlar bahsi geçen ürün bu mu? 20.1 inch lcd monitörde tam ekranda nasıl sonuç verir bu kart bilgi sahibi olan var mıdır? ayrıca bu ürünle uydu üzerinden download yapmak mümkün müdür? saygılarımla
Benzer içerikler
- monitörü tv yapma
- televizyon neden cızırtı yapar
- tv fabrika ayarlarına döndüm kanallar gitti
- lnb ayarları
- ip-tv.app kanallar url
- starlink türkiye fiyat
- paramount plus türkiye
- türksat frekans
- turkcell biz nedir
- transformers serisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X