Bilgisayarıma format atmak zorunda kaldım bugün. Sanırım donanım yüklemeleri ya da SP2 yüklemeleri esnasında belirttiğim dosyalar yüklenmiş ve açılışta çalışır durumdalar. Başlat çalıştır msconfig yaptığımda bu dosyaların aktif olduğunu görüyorum. Kaldırmam bir sorun oluşturur mu? Bu dosyalar webcam harici ne ile alakalı olabilir? Başlat çalıştır regedit ... ayağıyla manuel silsem bir problemle karşılaşır mıyım?
Bahsettiğin 4 uygulama yı da kapatmana gerek yok. Skytel ve Alcmtr, Ses kartının (Realtek) bileşenleridir, skytel Realtek ses yöneticisi, alcmtr izleme uygulaması dır. Alcmtr yi kapatırsan sanırım sorun olmaz. tnsp2std ve vsnp2std dosyalarıda web kameranın bileşenleri dir. Kapatırsan kameran çalışmaz.
teşekkür ederim...
Arkadaşlar benim pc ye format attım sonra şöyle bir problemim ortaya cıktı.... Bilgisayarım açıldıgında masa üstünde hiç birşeye dokunamıyorum. başlat cubugunun üzerinde kumsati cıkıyo ve saatlerce gitmiyo. pc sanki donmuş gibi sadece maus oku oynuyo. bende ctrl+alt+delete yapıp çalıştırdan msnconfig yapıp sistem yapılandırmayı actım. daha sonrada pc baslarken ((SkyTel.EXE)) dosyasının acılmamasını işaretledim. pc tekrar acıldıgında ondan sonra bu problemi yaşamadım. Acaba nedir bu SkyTel.EXE benim için gelecekte bi problem olustururmu. yada ne yapmalıyım. Bana yardımcı olursanız sevinirim... Şimdiden tşkrler