windows xp kullanıyorum internet explorer ile internete girince local seting/temp 'in altına "Perflib_Perfdata**.dat diye bir doya oluşuyor silinmiyor acaba nedendir bilen yardım ederse teşekkür ederim
Ona ben de çok kafa yordum. Ne yaptımsa silemedim. Safe mode'da girince çıkmıyor. Sırf o yüzden temp klasörünü kaldırdım bakalım ne olacak diye, bu sefer de gitti başka bir klasörün içinde oluşturdu kendisini. Norton wipe info bile silemedi.
Bana sanki sistemde yüklü programlardan birisi onu oluşturuyor gibi geldi ama bilemeyeceğim. Sizde Norton systemworks (ya da herhangi bir norton) veya systemmechanic 5 programları yüklü mü? Ben bu ikisinden kuşkulanıyorum.
yok kardesim onlarla alaksı yok tamamen windows Xp nin kulladıgı dogal dosyalardn biri silsende silmesinde(zaten silinmiyor) bir zararı yok ..Kolay gelsin..
Peki bende arattım o dosya çıkmadı, yani her XP kullananda olmuyor mu bu dosya?
Gerçi 1 sene önceki mesaj ama yinede yazayım :) "Perflib_Perfdata**.dat" dosyaları izlemlediğim kadarıyla sadece Norton kurulu pclerde ortaya çıkıyor..
selamlar...
Gerçi 7 aylık mesaj ama bende Norton kurulu değil ve hiç kurulmadı fekat bugün bende farkettim ve silemedim:)
quote:
Orjinalden alıntı: bluesahin
Gerçi 1 sene önceki mesaj ama yinede yazayım :) "Perflib_Perfdata**.dat" dosyaları izlemlediğim kadarıyla sadece Norton kurulu pclerde ortaya çıkıyor..
selamlar...
Bende norton kurulu değil ama yinede varlar zannedersem winsdowsu update edince çıkıyor bunlar.
EasyCleaner, CCleaner gibi programlar yaratabiliyor bu dosyalari fakat sunu yaptigin takdirde olusmazlar
baslat - calistir - services.msc yaz entera bas. Performans gunlukleri ve uyarilari ozellikleri. bunu baslangic turunu devre disi yap ve durdur o dosyalari sil ve pcyi yeniden baslat.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme