Şimdi Ara

SkyStar2 TV kartları için driver ve uygulama CD si

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  •  SkyStar2 TV kartları için driver ve uygulama CD si

Tüm SkyStar2 TV kartları için DVB sürücüleri ve _ DVBViewer TE2 1.0.4.101 uygulama programı.

SkyStar2 TV kartları için driver ve uygulama CD si

32 ve 64 bit işletim sistemlerini destekler.

Windows XP
    Windws 2000
    Windows Vista
    Windows 7

İşletim sistemlerine uyumludur.

Buradan indir

iso dosyayı indirip bir CD ye yazdırınız...

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Türkçe Dil dosyasını indir. Yeni

Güncel Türksat kanal listesini indir.

Not: C:\Program Files\DVBViewer TE2 klasörüne girip,
    Türkçe dil dosyasını Language klasörüne, kanal listesini de Transponders klasörüne kopyalayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctetik -- 14 Nisan 2010; 12:47:10 >

YÜREKLİ TOPLUMLAR, YÜREKLİ BİREYLERDEN OLUŞUR...

• Driver versiyonu kaç acaba?
    Ben tv konusunda uzman değilim , bu yüzden "hangi model tvyi almalıyım?" şeklindeki sorularınıza cevap veremediğim için lütfen alınmayın. Yine de soracağınız birşey olursa lütfen sadece PM ile sorun , lütfen mail atmayın, çünkü forumdan gelen mailler hotmailde spam olarak işaretleniyor.
    Tv konusu , ticari bir konu olduğu için forumda ve internette bilgi vermekten ziyade çoğu yerde yönlendirme ve ticari kandırmaca yapanlar kişiler ve websiteleri var. Sadece kullanıcı yorumlara bakarak tv seçin ve dikkatli olun.

Bir kişinin mesaj sayısının yüksek olması, o kişinin çok bilgili olduğunun ve hep doğru şeyleri yazdığının değil , sadece foruma çok mesaj attığının göstergesidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender123

Driver versiyonu kaç acaba?

4.5.1.0

YÜREKLİ TOPLUMLAR, YÜREKLİ BİREYLERDEN OLUŞUR...
  • Teşekkürler paylaşım için..

Teşekkürler. Forumdaki çoğu arkadaşın işine yarayacak bir paylaşım olmuş.

Uydu kartını DVBdream ile kullanacak arkadaşlar

http://www.dvbsupport.net/download/index.php?act=view&id=178

adresinde sadece driver içeren 1mb büyüklüğünde Technisat_4.5.1_Driver.rar dosyası var . Wdm driveri kurmak ve Sky2PCAVSrc.ax dosyasını regsrv32.exe üstüne atıp register etmek veya Register_Sky2PCAVSrc.ax.bat dosyasına çift tıklamak yeterli olacaktır.
    Ben tv konusunda uzman değilim , bu yüzden "hangi model tvyi almalıyım?" şeklindeki sorularınıza cevap veremediğim için lütfen alınmayın. Yine de soracağınız birşey olursa lütfen sadece PM ile sorun , lütfen mail atmayın, çünkü forumdan gelen mailler hotmailde spam olarak işaretleniyor.
    Tv konusu , ticari bir konu olduğu için forumda ve internette bilgi vermekten ziyade çoğu yerde yönlendirme ve ticari kandırmaca yapanlar kişiler ve websiteleri var. Sadece kullanıcı yorumlara bakarak tv seçin ve dikkatli olun.

Bir kişinin mesaj sayısının yüksek olması, o kişinin çok bilgili olduğunun ve hep doğru şeyleri yazdığının değil , sadece foruma çok mesaj attığının göstergesidir.

• Paylaşımınız için Teşekkürler.. İşletim sistemim windows 7 driveri yükledim kurulum yapılamıyor bir yere kadar bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra devam ediyor fakat bir yere gelince hata veriyor kapatıyor kurulumu yani kurulum tamamlanamıyor nedense.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.