Şimdi Ara

Skystar Offline Download

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar elimde skystar 2.8a kart var bu offline download ı merak ettiğimden aldım , acaba artık bu işlem yapılabiliyormu yada hangi uydulardan yapılıyor?? Yoksa satıcan kartı. hiremco F1 isteklerimi karşılıyor.

"İlgi duymuyordum. Hiçbir şeye ilgi duymuyordum. Nasıl kaçabileceğime dair hiç fikrim yoktu. Diğerleri yaşamdan tat alıyorlardı hiç olmazsa. Benim anlamadığım bir şeyi anlamışlardı sanki. Bende bir eksiklik vardı belki de. Mümkündü. Sık sık aşağılık duygusuna kapılırdım. Onlardan uzak olmak istiyordum. Gidecek yerim yoktu ama. İntihar? Tanrım, çaba gerektiriyordu. Beş yıl uyumak istiyordum ama izin vermezlerdi."
  • eskiden vardı ama suan yok diye biliyorum.
    ama bu offline download sadece turksat uydusundan yapılmıyor ki.
    offline download için en uygun uydu şu anda eutelsat w3 (digitürk) uydusu...
    offline download yapmak için bu link sana yardımcı olacaktır.
    http://www.dvbsat.org/forum/showthread.php?t=9212
    ve hızımız ne kadar oluyordu?
    ben de bu iş hala mümkünse skystar2 kart almak istiyorum o yüzdenyardımcı olabilirseniz...

Orijinalden alıntı: maglev45

Sadece türksat yok ki; neden artık download yapılamıyor?
    ve hızımız ne kadar oluyordu?
    ben de bu iş hala mümkünse skystar2 kart almak istiyorum o yüzdenyardımcı olabilirseniz...

Bu işte hız falan önemli olmuyor. Sistem olarak internetten birşey seçip indirme şeklinde olmuyor. Programı aık bırakıyorsunuz. O size uydudan ne gönderiliyorsa harddiske indiriyor. Ertesi gün siz gelen dosyaları ayıklıyorsunuz. Hangi film , müzik, program vs gelmiş diye. İndirme pprogramında filtre mevcut, sadece mp3, avi, gibi uzantıya göre kısıtlama yapabilirsiniz.
    Ben tv konusunda uzman değilim , bu yüzden "hangi model tvyi almalıyım?" şeklindeki sorularınıza cevap veremediğim için lütfen alınmayın. Yine de soracağınız birşey olursa lütfen sadece PM ile sorun , lütfen mail atmayın, çünkü forumdan gelen mailler hotmailde spam olarak işaretleniyor.
    Tv konusu , ticari bir konu olduğu için forumda ve internette bilgi vermekten ziyade çoğu yerde yönlendirme ve ticari kandırmaca yapanlar kişiler ve websiteleri var. Sadece kullanıcı yorumlara bakarak tv seçin ve dikkatli olun.

Bir kişinin mesaj sayısının yüksek olması, o kişinin çok bilgili olduğunun ve hep doğru şeyleri yazdığının değil , sadece foruma çok mesaj attığının göstergesidir.
  • filtre kullanımı ile istemediğiniz dosya türlerini indirmezsiniz ya da boyut seçimi de yapabilirsiniz mesela 10 mb dan yüksek dosyalar inmesin diyebilirsiniz... fakat o devir kapandı turksat için
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.