Şimdi Ara

Skyrim türkçesini bekleyenler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Skyrim oyununun türkçesini çıkartırlar diye oynamayanlar varmı? benim daha oynamamamın sebebi oyunçeviri belki türkesini çıkartır diye beklemem :D
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• İyi o zaman 1 2 sene daha bekle :)
  • ben menülerinin Türkçe olduğu basit kullanışlı bir yama buldum oyunu anlamak konusunda yardımı dokunur mu bilemem, aynı forumda Türkçeleştirme için uğraşanlarda vardı 1 sene diyorlardı çevirme işine yani oynamak için onu beklemeyin derim benim İngilizce çok iyi değil ama oyun o kadar karışık değil belli zaman geçirdikten sonra yamaya o kadarda gerek olmadığını anlarsınız

türkçe menü için link http://www.bethesdaturk.com/forum/index.php?topic=771.0

oyun hakkında başka şeylerde öğrenebilirsiniz bu forumda iyi oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

ben menülerinin Türkçe olduğu basit kullanışlı bir yama buldum oyunu anlamak konusunda yardımı dokunur mu bilemem, aynı forumda Türkçeleştirme için uğraşanlarda vardı 1 sene diyorlardı çevirme işine yani oynamak için onu beklemeyin derim benim İngilizce çok iyi değil ama oyun o kadar karışık değil belli zaman geçirdikten sonra yamaya o kadarda gerek olmadığını anlarsınız

güzel paylaşım idare eder bence.

• oyunceviri LA Noire gibi skyrime yakın oyunlarıda çeviriyorlar ve çevirdiler the witcher 2 filan bence çevirirler yakında
  • La Noire Skyrim'e yakın oyun değil. onun konusu daha kısıtlı ve dolayisiyla arada dağlar kadar cümle farkı var. Kimsenin taşın altına el koyacağını sanmıyorum ve şunu söyleyebilirim ki Skyrim'in türkçe yamasını bekleyenler boşuna bekler Fallout'un yamasını bekledikleri gibi :)
  • Sanmam TR yama çıkacağını.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Borderlands TÜrkçe Yama Yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence bu oyunun çıkar tr yaması çünkü bilinen bi oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabana14

quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

ben menülerinin Türkçe olduğu basit kullanışlı bir yama buldum oyunu anlamak konusunda yardımı dokunur mu bilemem, aynı forumda Türkçeleştirme için uğraşanlarda vardı 1 sene diyorlardı çevirme işine yani oynamak için onu beklemeyin derim benim İngilizce çok iyi değil ama oyun o kadar karışık değil belli zaman geçirdikten sonra yamaya o kadarda gerek olmadığını anlarsınız

güzel paylaşım idare eder bence.

çok yardımı dokundu sağol klavyene sağlık

• çıkarırsa yapımcı firma çıkartır diye düşünüyorum . onun dışında kimse uğraşmaz . uğraşmakta istemez çünkü çok zor ve çok fazla cümle geçiyor oyunda ...
  • her oyuna yama beklemek yerine ing ogrenmek daha pratik geliyor :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frost677

İyi o zaman 1 2 sene daha bekle :)

Süperyanıt vermişin aynen katılıyorum

• O, diyalogları yapmak çok üzün sürer.
  • 1 seneden önce çıkmaz bende onun için bekliyorum çok geniş bi yabancı dilim yok bunun için
  • ya orjin almak bu yuzden koyuyo biz sanki tr dublaj istiyoruz adamlardan bi alt yazı yı tr yapsınlar yeter adam buna ugraşmıyosa ben neden 60-150tl para verimki hem oynarken zevk almıcam hem naptıgımı bilmeden oynucam saçma bi yola gircem yani (bide naptınız 1-2 yıl surcek çeviri adam lar oyunu baştanmı yapıcaklar tek yanış yaptıkları şey aynı anda birçok oyun çevirmeleri hepsi birleşse bi oyunu çevirse 1 2 haftaya biterdi her oyun )
  • devasa bır oyun ve bayagı buyuk bır dıalog lıstesı uuuuu zor gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.