Şimdi Ara

SKYRIM | The Dark Brotherhood

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
47.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar size questline - guide karışımı birşey hazırlıyordum. Fakat henüz bitirmemiş arkadaşların okuması, işin heyecanını kaçırır diye vazgeçtim. Yanlızca nasıl Dark Brotherhood'a girileceğini veya yok edileceğini(evet bu mümkün) anlatıcam. (Bayağı soruluyor çünkü)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bildiğiniz gibi "Oblivion"da masum bir insanı öldürüp uyuduğumuzda rüyamıza "Lucian Lanchance" gelip bizi davet ediyordu. Burada o yöntem işlemiyor. Öncelikle Windhelm'deki, "Aventus Aretino" denen bir elemanın "Black Sacrament" denilen bir ritual gerçekleştirdiğini öğreniyorsunuz. Bu ritual, Dark Brotherhood elemanlarının size gelmesini ve contract(anlaşma)'ınızı kabul etmesini sağlıyor. Fakat o bölgedeki Dark Brotherhood üyelerinin, Black Sacrament yapıldığı yeri "Listener"a söyleyen "Night Mother" inancından uzaklaştıkları için, çocuktan haberdar olmaları zaman alıyor. Onlar henüz çocuğa ulaşamadan siz gidiyorsunuz. Çocuk size kiralık katilmişsiniz gibi davranıyor ve sizi bir kadını öldürmeye gönderiyor. Kadını öldürüp çocuğa gidiyorsunuz ve ödül alıyorsunuz.

Ondan sonra en fazla 2-3 gün içerisinde size kurye tarafından bir mektup getiriliyor. Üzerinde yanlızca bir el işareti ve "WE KNOW" yazıyor. Şahsen bana geldiğinde korkmuştum. Mektup geldikten sonra herhangi bir şekilde uyursanız, Solitude yakınlarında nehir kenarında bir "terkedilmiş kulübe" de uyanıyorsunuz. Bu kulübeye daha önceden rastlamış olma ihtimaliniz de var. Ben rastlamıştım ama yanlızca anahtarla girilebiliyor ve kapısında kanlar var. Sizi orada, Skyrim'deki mevcut Dark Brotherhood teşkilatının başındaki hatun "Astrid" karşılıyor...

Astrid size, Dark Brotherhood'dan bir cinayet çaldığınızı ve ödemeniz gerektiğini söylüyor. Arkanızı döndüğünüzde üç tane elleri bağlı ve yüzleri kapalı insanla karşılaşıyorsunuz. Astrid sizden, asıl hedefi tahmin edip öldürmenizi istiyor. Şahsen ben ne olacağını merak etmiştim ve dönüp Astrid'e dalmştım. Eğer insanlardan birini veya birden fazlasını öldürürseniz, Dark Brotherhood'u yıkma şansınız kalmıyor. Astrid size anahtarı veriyor ve Sanctuary'lerinin adresiyle kapı şifresini söylüyor. Devamında da adrese gidip kardeşliğe katılıyorsunuz.

Eğer Astrid'i öldürmeyi başarırsanız - ki kolay lokma değildir - insanları serbest bırakıp(isteğe bağlı) bir guard'a ihbar ediyorsunuz. Sizi "dragonsbridge"deki bir yere yönlendiriyor ve operasyona dahil ediyor. Yıkım questleri, katılma ve devam etme questlerinden çok daha az ve basit.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Evet olay bu. Kafanıza bir soru takılırsa sorabilirsiniz. Bence oyundaki en zevkli, sürükleyici ve uzun hikaye.

NOT: Size tavsiyem şu ki, Astrid'i öldürmeyin. Bakarsınız ilerde eceli gelir

• şahsen ben oyunda nord sınıfı açıp savaşçı kurduğumda,dark brotherhood u net bilmiyordum.görev felan yaptım.yattım kalktım.bi baktıp astrid başucumda .masumu öldürmek yakışmaz dedim astrid e bi daldım ,direk yat sonra load edip karı yı oldurdum.db yi yok ettim oldu bitti.:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamebos

şahsen ben oyunda nord sınıfı açıp savaşçı kurduğumda,dark brotherhood u net bilmiyordum.görev felan yaptım.yattım kalktım.bi baktıp astrid başucumda .masumu öldürmek yakışmaz dedim astrid e bi daldım ,direk yat sonra load edip karı yı oldurdum.db yi yok ettim oldu bitti.:D

Mutlaka başka bir karakterle katıl kardeşliğe. Çok çok zevkli, anlatamam sana. Tam "Skyrim bitti artık bu kadar oynadım yeter" dedim, tepetaklak oldum o questleri yapınca...
  • quote:

Orijinalden alıntı: great_cnta

quote:

şahsen ben oyunda nord sınıfı açıp savaşçı kurduğumda,dark brotherhood u net bilmiyordum.görev felan yaptım.yattım kalktım.bi baktıp astrid başucumda .masumu öldürmek yakışmaz dedim astrid e bi daldım ,direk yat sonra load edip karı yı oldurdum.db yi yok ettim oldu bitti.:D

Mutlaka başka bir karakterle katıl kardeşliğe. Çok çok zevkli, anlatamam sana. Tam "Skyrim bitti artık bu kadar oynadım yeter" dedim, tepetaklak oldum o questleri yapınca...

Dark Brotherhood görevleri hakikaten oyunun diğer görevlerinin yanında bayağı güzel.Ancak söylemeden edemeyeceğim ne kadar güzel olsada Oblivion'dakinin 10 da 1'i değil bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

quote:

Orijinalden alıntı: great_cnta

quote:

Dark Brotherhood görevleri hakikaten oyunun diğer görevlerinin yanında bayağı güzel.Ancak söylemeden edemeyeceğim ne kadar güzel olsada Oblivion'dakinin 10 da 1'i değil bence.

Bence bu satışa gelme olayları filan güzel olmuş. Olaya renk katmış. Ama Oblivion ayrıydı tabii. Oblivion bir efsaneydi, kolay kolay da o sıçrayışlar tekrarlanmaz. Adam bize Tenet çiğnetiyordu yahu var mı böyle birşey

• Beyler ben de oblivion u skyrim çıkmadan önce alıp oynadım fakat ben oyuna dair bilgim olmadığın dan oyunun sadece ana görevini yaptım.detaylarının farkında değildim. level atlama sisteminden hiç bir şey anlamadım.hem bir muhteşem likle anlatılıyor oynamak istiyorum.ama bilemiyorum.şu anda skyrim daliyom belki canım sıkılırsa tekrar demerim .
  • benim brotherhood maceram kısa sürdü. yada ben pc basından kalkamadım. görevler cabuk bitti. Astrid i öldürdüm ben :) öldürmesem birşey değişirmiydi bilemiyorum. ama mekandan taşındık. diğer mekanı süsledim biraz :) sonra olay para kasma işine döndü. öldür 1000 gold al. devamlı böyle. bence daha heyecanlı bir şekilde devam edebilirdi görevler. o kadar yeniden inşa ettik filan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

benim brotherhood maceram kısa sürdü. yada ben pc basından kalkamadım. görevler cabuk bitti. Astrid i öldürdüm ben :) öldürmesem birşey değişirmiydi bilemiyorum. ama mekandan taşındık. diğer mekanı süsledim biraz :) sonra olay para kasma işine döndü. öldür 1000 gold al. devamlı böyle. bence daha heyecanlı bir şekilde devam edebilirdi görevler. o kadar yeniden inşa ettik filan

iyi de o noktaya gelinceye kdar ki görevleri çatara çutara yaptın mı yani... işimdi spolier ile uğraşmayım diye yazmayım da anladın sen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GEr0nim0

quote:

benim brotherhood maceram kısa sürdü. yada ben pc basından kalkamadım. görevler cabuk bitti. Astrid i öldürdüm ben :) öldürmesem birşey değişirmiydi bilemiyorum. ama mekandan taşındık. diğer mekanı süsledim biraz :) sonra olay para kasma işine döndü. öldür 1000 gold al. devamlı böyle. bence daha heyecanlı bir şekilde devam edebilirdi görevler. o kadar yeniden inşa ettik filan

iyi de o noktaya gelinceye kdar ki görevleri çatara çutara yaptın mı yani... işimdi spolier ile uğraşmayım diye yazmayım da anladın sen...

bana çabuk geldi :) yada uzun süre kalkmadığım için pc başından çabuk bittiğini hissetim. o güzellikte görevler hep devam etseydi keşke

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GEr0nim0

quote:

bana çabuk geldi :) yada uzun süre kalkmadığım için pc başından çabuk bittiğini hissetim. o güzellikte görevler hep devam etseydi keşke

aynen katılıyorum, hem oblivion'da hem skyrim'de ana görevler bile alayını geç.. Dark Brotherhood derim o kadar... (şimdi bile bazen girip bi eleman kesip çıkıyorum...)

• Skyrim'de çok boştu Dark Brotherhood. Cicero da olmasaydı hiç eğlenemeyecektim sanırım. Oblivion'da öyle miydi?
    O parti görevini hala unutmam. Ya da haini öldürdüğümüz görevi.
    Skyrim görevlerin çoğunda Oblivion gibi olamadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyrafionn

Skyrim'de çok boştu Dark Brotherhood. Cicero da olmasaydı hiç eğlenemeyecektim sanırım. Oblivion'da öyle miydi?
    O parti görevini hala unutmam. Ya da haini öldürdüğümüz görevi.
    Skyrim görevlerin çoğunda Oblivion gibi olamadı.

Bence Oblivion dünyası daha güzel ve çeşitliydi. Skyrim'de sanki birşeylerden kısmışlar...
  • Dark Brother a girme işini birtürlü beceremedim. Riften şehrinin girişinde Maul denen adam bizi birkaç kişiye yönlendiriyor para karşılığında bilgi veriyor, ben parayı vermedim diye adam arkasını döndü git başkasıyla konuş diyordu, bir kaç kişiyle bağlantıya sokup görevler yaptırdılar, yerin altında gizli yerleri var adamın adı aklıma Brynjon muydu neydi, bana görevler veriyor ama doğru yoldamıyım çözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: uNequAL

Dark Brother a girme işini birtürlü beceremedim. Riften şehrinin girişinde Maul denen adam bizi birkaç kişiye yönlendiriyor para karşılığında bilgi veriyor, ben parayı vermedim diye adam arkasını döndü git başkasıyla konuş diyordu, bir kaç kişiyle bağlantıya sokup görevler yaptırdılar, yerin altında gizli yerleri var adamın adı aklıma Brynjon muydu neydi, bana görevler veriyor ama doğru yoldamıyım çözemedim

o görevlerin dark biladerler le ilgisi yok
    sen thives guild lideri brnjolf ile bağlantı kurmuşsun
    karanlık kardeşliğe girmen için
    windhelm de aventus mudur nedir bir veledi zinaya yardım etmen gerekecek

• quote:

Orijinalden alıntı: pcgamebeer

quote:

Dark Brother a girme işini birtürlü beceremedim. Riften şehrinin girişinde Maul denen adam bizi birkaç kişiye yönlendiriyor para karşılığında bilgi veriyor, ben parayı vermedim diye adam arkasını döndü git başkasıyla konuş diyordu, bir kaç kişiyle bağlantıya sokup görevler yaptırdılar, yerin altında gizli yerleri var adamın adı aklıma Brynjon muydu neydi, bana görevler veriyor ama doğru yoldamıyım çözemedim

Yanlış tarikata ayak basmışım töbe bismillah

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pcgamebeer

quote:

Yanlış tarikata ayak basmışım töbe bismillah

Eh biraz öyle olmuş :)

Ama ben çok sevdim görevlerini bi havaya girdim şöyle "pislik ciceryo geber hain!" falan diyordum ama cidden kısa sürdü...

Not:Arkadaşlar yeni başlayacaklar adamları öldürün daha karlı...

Ki ödülleri çok güzel ciceryo nun elbiseleri 1.5 2 k ediyor sonra o "Öldür Beni" diyen kızın dagger ı benim için efsane sonra o girişteki armorlar onlarda süper artı birde -benim karamuratım- nightmare var ölümsüz hayvan sınırsız level kasarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NK_Ultra -- 9 Ağustos 2012; 12:52:11 >

• Tavsiyem Thieves Guild görevlerinden aldığınız nightingale armor ile db'ye katılın.Girdiğinizde tuhaf tuhaf bakıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pisistratos

Tavsiyem Thieves Guild görevlerinden aldığınız nightingale armor ile db'ye katılın.Girdiğinizde tuhaf tuhaf bakıyorlar

Benim favorim dark b. zırhı çok "ciks" dutuyor

Birde önce dark b. görevlerini bitirdim sonra oturdum emperiallere yardım ediyorum
  • Benden arkadaşlara birkaç tavsiye:

---DB Görevleri İçin Tavsiyelerim (Spoiler içerir):
    -Görevlerden aldığınız ata okla veya kılıçla Allah ne verdiyse vurun zaten ölümsüz çok rahat level kasarsınız...
    -Hangi klas hatırlamıyorum sanırım imperial di onda "Voice Of Emperior" yeteneği var onun sayesinde "Yakındaki kişiler sakinleşir" bu sayede DB nin assasin görevlerini rahatlıkla yaparsınız.Hatta ben White Run daki kalede kralının sol kolunun gözlerini önünde adam öldürdüm...
    -Bu da iyi bir zırh elde etme yöntemi:

---Farklı Alanlarda Tavsiyeler:
    -Evlerden birine çaktırmadan girin ev sahipleri uyuyunca "Caps Lock" + "Ctrl"ye basıp başuçlarına geçin hidden e ayarladıktan sonra c tuşuna basın bu sayede sneak kasarsınız
    -Gri sakallı dedelerin mekanına gidin onlar değişik ibadet yaparken çömelip durmadan vurun ayrıca picpocket edince de bişey demiyorlar haberiniz olsun
    -Eğer herhangi bir şehre kafayı takmışsanız gidin bir hana alt kata inin orda kapalı odalarda insanlar uyuyor sneak yapıp kesin gitsin onları ben şahsen çok yapıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NK_Ultra -- 9 Ağustos 2012; 13:12:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NK_Ultra

Benden arkadaşlara birkaç tavsiye:

---DB Görevleri İçin Tavsiyelerim (Spoiler içerir):
    -Görevlerden aldığınız ata okla veya kılıçla Allah ne verdiyse vurun zaten ölümsüz çok rahat level kasarsınız...
    -Hangi klas hatırlamıyorum sanırım imperial di onda "Voice Of Emperior" yeteneği var onun sayesinde "Yakındaki kişiler sakinleşir" bu sayede DB nin assasin görevlerini rahatlıkla yaparsınız.Hatta ben White Run daki kalede kralının sol kolunun gözlerini önünde adam öldürdüm...
    -Bu da iyi bir zırh elde etme yöntemi:

---Farklı Alanlarda Tavsiyeler:
    -Evlerden birine çaktırmadan girin ev sahipleri uyuyunca "Caps Lock" + "Ctrl"ye basıp başuçlarına geçin hidden e ayarladıktan sonra c tuşuna basın bu sayede sneak kasarsınız
    -Gri sakallı dedelerin mekanına gidin onlar değişik ibadet yaparken çömelip durmadan vurun ayrıca picpocket edince de bişey demiyorlar haberiniz olsun
    -Eğer herhangi bir şehre kafayı takmışsanız gidin bir hana alt kata inin orda kapalı odalarda insanlar uyuyor sneak yapıp kesin gitsin onları ben şahsen çok yapıyorum...

bu yöntemle açtıgım bi karakterin sneakini 100 yapmıştım oyunun hiç bi zevki ve anlamı kalmadı en baştan yeni bi karakter açtım bence akışına bırakmak gerek

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.