Şimdi Ara

Skyrim Special Edition - Türkçe Yama Hk. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
2
Favori
13.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşlar yama 2mb bişey iniyor içinde 2 dosya var bunları nereye atıcaz nasıl yapıcaz lütfen yardımcı olun teşekkürler.
    NoT: steam deki oyunun anadizinine ve mods klasörü içine attım ve oyunu çalıştırıp mods a girdiğimde hiç bir mod gözükmüyor.bethesda üyeliği dahi aldım gelirmi diye yine yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lp64051 -- 3 Kasım 2016; 2:24:37 >
  • oyunun steam legendary sürümüne sahibim...ana oyunun türkçe dil yamasını kurduğumda çalışıyor..fakat aynı zamanda dlc lerin de türkçe yamalarını kurduğum zaman oyun açılmıyor...çakışma durumu mu var acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ölüm; the only truth

• Special edition için gerekli yamayı kurdum fakat bazı yerler dlc ye bağlı olmamasına rağmen ingilizce kaldı. Bununla ilgili bir bilgisi olan var mı?
    Ryzen 9 5900X || Scythe Fuma 2 || Asus TUF Gaming X570-PLUS || G.Skill RipjawsV 2x16GB 3200MHz DDR4 || XFX AMD Radeon RX 6800 XT 16GB GDDR6 256Bit || 2 TB PNY CS3040 SSD || 1 TB WD Blue SN550 NVMe SSD || 2 TB Seagate Barracuda 7200 RPM || 1 TB Seagate Barracuda 7200 RPM || FSP Aurum PT 1200W || ASUS TUF VG27AQ 165Hz || CORSAIR Graphite 230T || Logitech G413 Carbon || SteelSeries Rival 600 || SteelSeries Arctis 7 || Oculus Quest 2 || Playstation 5 || Xbox Series X
  • VII_outLaw kullanıcısına yanıt
    Hocam yukatonun sürümü nerde?

• Yukota Y kullanıcısına yanıt
    Hocam dlcleri türkçeye çevirmişsiniz sanırım nasıl yaptığınızı yazabilir misiniz ben çok uğraştım aradım ama olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Red___

Hocam dlcleri türkçeye çevirmişsiniz sanırım nasıl yaptığınızı yazabilir misiniz ben çok uğraştım aradım ama olmadı.

sürümü yok indirip data dosyasını attık :) çok basit bir şey ama herkes yama bekliyor :)

Ölüm; the only truth

• Çevirmekten kastın çalıştırabilmek sanırım çünkü yamayı yapan ekiple bir bağım yok. Eski Skyrim yamalarını Special Edition için uyumlu hale getirmek için Youtube'da anlatımlar var. İzlersen mantığı anlarsın. Bunun dışında yamayı yapan ekibin uyumlu sürüm çıkarmasını bekleyebilirsin. Şu an ne durumda bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yukota -- 13 Kasım 2016; 8:50:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Red___

Hata verdi bende neyse zorunlu bekleyeceğiz. Türkçe modda tabelalarda türkçe oluyordu siz yaptığınızda tabelaları da türkçe yaptınız mı? Yapımcının yayınladığında olmadı çünkü se'de

Her şey Türkçe.

Ölüm; the only truth

• DLC'lerin çevirileri de bir an önce geleydi. Dadından yenmezdi.

Orijinalden alıntı: cezaender

Türkçe Yamayı yükleyince başarımlar deaktif oluyor aktif etmenin bir yolu var mı?

NOT: denemedim.

Yamayı hala bulamayanlar için:
    Yama Linki:http://www.crewals.com/SE/SETurkishMOD.rar
    Kurulum notları RAR'ın içinde olup kaynak aşağıdaki rehberdir:
    steamcommunity.com
    Steam Workshop :: Skyrim Turkce Mod (Turkish Skyrim Pack by Crewals)
    http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=210598390

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: GSKILL 2x8GB Ripjaws V 3000MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: James Donkey 610S Red Switch | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Xbox 360 Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB

• Şimdi special editiona yamayı kurarsam dlcler dahil tamamen Türkçe oluyor mu? Ona göre satın alacağım.
    Intel i7 9700K * Gigabyte RTX 3070 Vision OC * Gigabyte Z390 Aorus Pro * Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz C15 * Samsung 850 Evo 250gb * WD 1TB * Seagate 1TB * Corsair H100i v2 * EVGA 750W P2 * Logitech G810 Orion Spectrum RGB * Zowie EC1-A * Corsair Void RGB * Corsair MM300 * Steam Controller * NZXT S340 Razer Edition *
  • jedi39 kullanıcısına yanıt
    Hayır sadece ana oyun Türkçe oluyor.
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.